Skip to main content

Alkohollinjen – hjælp uden alkohol.

At bære på en hemmelighed i længere tid, kan være en stor belastning for psyken. Hvis hemmeligheden er, at ingen må vide, at jeg drikker, eller at min pårørende drikker – ja, så bliver det en stor belastning at bære rundt på. At få en snak om problemet, med et andet levende menneske på alkohollinjen, kan tage meget vægt af skuldrene og ofte føre til en endelig løsning af problemet.

Hvorfor skal jeg tale med en anden om det?

Fordi du ikke selv har kunnet løse problemet indtil nu, og med god grund. Alkoholmisbrug, og især afhængighed af alkohol, er en fysisk allergi, kombineret med en psykisk besættelse. Der sker med andre ord noget andet i den afhængiges hjerne, end hos den der er normalt drikkende. Denne funktion i hjernen er man ikke selv herre over og den kan man ikke selv styre, uanset hvor meget man forsøger. Man må simpelthen have det næste glas. Kun ved en professionel og styret terapeutisk proces, kan man opnå den permanente tankeforandring, der fører til et fornyet adfærdsmønster og dermed også et nyt liv.

På alkohollinjen kan du få hjælp til det rette valg, i forhold til terapi der kan hjælpe dig eller din pårørende, til at komme i gang med denne nye udviklingsproces. Husk at manglende personlig udvikling i denne sammenhæng, er lig med personlig afvikling.

Hvordan kommer jeg i forbindelse med alkohollinjen?

Alle har mulighed for at ringe til en gratis rådgivningslinje, som vedligeholdes og er iværksat af Dyscon Alkoholbehandlinger. Her sidder mennesker som ønsker at hjælpe dig, og som selv har haft problemet og nu er kommet ud af det. Hvem vil du helst vejledes af – én der ikke har gået vejen, eller en der selv er nået ud på den anden side?


Det er ikke kun den personlige erfaring fra disse velmenende medmennesker, du kan nyde gavn af på alkohollinjen hos Dyscon. Alle medarbejdere arbejder samtidig dagligt som terapeuter på en af Dyscons klinikker og er uddannede psykoterapeuter. Du er i gode hænder, du skal blot henvende dig.

Dyscons gratis rådgivningslinje er åben alle dage: Tlf. 70 20 55 01. Nu er den bedste tid til at gøre noget ved problemet.