Skip to main content
 
 
 
 
Behandlingsgaranti
Alkoholrådgivning 24-7
Individuel behandling
Anonym behandling

BEHANDLINGSSTEDET

Med beliggenhed i rolige og naturskønne omgivelser ved den Jyske vestkyst, er placeringen af vores behandlingssted helt optimalt til at skabe den ro og afklarethed, der skal til for at du kan gå ind i den uundværlige forandringsproces, der danner grundlaget for løsning af dit alkoholproblem.

Problemdrikkere, der vælger at gå i behandling, oplever ofte så meget rod i tankerne, at det er svært eller umuligt at se en løsning på det hele. Man vil så gerne løse alt på en gang. Ligesom en tur i skoven under normale omstændigheder giver indre ro og tid til eftertanke, sådan vil et ophold på behandlingsstedet, sammen med den kognitive terapi du deltager i, vise dig vejen ud af dit problem.

Du bliver indlogeret i eneværelse, og indgår i et hold på max. seks andre deltagere. Dette muliggør en mere individuel behandling af netop dig og dine problem stilling. Den koncentrerede hold-sammensætning giver dig samtidig ekstra meget ro til fordybelse og selvindsigt. Forplejning er selvfølgelig inkluderet i prisen for behandlingen.

ALMENT OM DEN JYSKE VESTKYST

Jyllands Vestkyst er store naturoplevelser. Mange storme er i århundredernes løb gået i land her på stedet. Efter storm, kommer læ. Vores behandlingssteder er nøje udvalgt til at kunne give dig ro tilbage i dine tanker – og læ i dit liv fremover.

*Hovedparten af alle forløb foregår i det vidste hus, der vil dog være forbehold for ændringer i lokaliteten.

Drikker du “lidt” for meget? – eller er du pårørende… – Ring 70 20 55 01

Har du et alkoholproblem?

Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

    ER DU PÅRØRENDE?

    Hos Dyscon modtager vi mange henvendelser fra pårørende til en med et alkoholproblem, som endnu ikke selv har søgt hjælp til misbruget. Den pårørende er i tvivl om hvor man kan søge hjælp og hvorledes man bedst motivere den problem drikkende.

    Læs mere om hjælp til pårørende og kontakt os på 70205501 – alle er velkommen!

    FAKTA OG MERE VIDEN

    Søger du mere information om misbrug og behandling af alkoholproblemer, så kan du på denne side finde mere viden.