Skip to main content
 
 
 
 
Behandlingsgaranti
Alkoholrådgivning 24-7
Individuel behandling
Anonym behandling

ANONYM ALKOHOLBEHANDLING

Du kan sagtens vælge at være anonym i alkoholbehandling – det ønsker mange, af forskellige grunde. DYSCON respekterer altid, hvis du ønsker at få alkoholbehandling anonymt, og alt vores personale er underlagt tavshedspligt.

Vi tilbyder anonym alkoholbehandling, hvad enten du har behov for døgnbehandling, ambulant alkoholbehandling eller du ønsker en anonym alkoholbehandling efter 6-dages-modellen ®.

Anonym alkoholbehandling efter 6–dages-modellen foregår i små lukkede hold på max. 6-7 personer.

Ambulant alkoholbehandling kan foregå anonymt på et af vores alkoholambulatorier i Jylland eller på Sjælland.

Hvis du ønsker det, kan din alkoholbehandling også bestå af personlige en-til-en samtaler, enten på en af vores adresser eller en anden adresse, som vi kommer ud til.

HVORFOR ANONYM ALKOHOLBEHANDLING?

De fleste der ønsker at få alkoholbehandling anonymt, vil være anonyme af en af tre grunde:

 • Man synes det er pinligt, at andre ved man har behov for alkoholbehandling, og vil derfor gerne være anonym.
 • Man er mere eller mindre kendt person i offentligheden (som for eksempel erhvervsleder, skuespiller, politiker, studievært), og er bange for at det kan give et dårligt ry til ens erhverv eller ens arbejdsplads, firma, parti osv., hvis/når det bliver offentlig kendt at man har haft behov for alkoholbehandling.
 • Man har et job med ansvar for andre, hvor man er bange for at ens dømmekraft og tidligere beslutninger kan drages i tvivl (for eksempel hvis man er dommer, kirurg, pilot, politimand eller bestyrelsesmedlem).

Faktisk vil de fleste under eller efter en alkoholbehandling finde ud af, at der ligger en meget stor tryghed i at være åben om ens alkoholbehandling og alkoholproblemer. Det betyder blandt andet, at folk omkring én respekterer at man har valgt ikke at drikke længere, og ikke hele tiden tilbyder én alkohol.

Alligevel kan det ofte føles mere trygt at gå ind i alkoholbehandlingen anonymt; og du kan jo altid beslutte dig for senere, om du så har lyst til at fortælle verden om din alkoholbehandling.

Drikker du “lidt” for meget? – eller er du pårørende… – Ring 70 20 55 01

Har du et alkoholproblem?

Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  ER DU PÅRØRENDE?

  Hos Dyscon modtager vi mange henvendelser fra pårørende til en med et alkoholproblem, som endnu ikke selv har søgt hjælp til misbruget. Den pårørende er i tvivl om hvor man kan søge hjælp og hvorledes man bedst motivere den problem drikkende.

  Læs mere om hjælp til pårørende og kontakt os på 70205501 – alle er velkommen!

  FAKTA OG MERE VIDEN

  Søger du mere information om misbrug og behandling af alkoholproblemer, så kan du på denne side finde mere viden.