Skip to main content
 
 
 
 
Behandlingsgaranti
Alkoholrådgivning 24-7
Individuel behandling
Anonym behandling

ALKOHOLBEHANDLING HILLERØD

 

MANGLER DU EN PROFESSIONEL, DISKRET OG PRIVAT ALKOHOLBEHANDLING DER HVOR DU BOR?

Få den hjælp du har brug for lige nu!

Vi er klar til at hjælpe dig, og dine nære familiemedlemmer. Når en i familien har et alkoholmisbrug, lider hele familien.

Det er ikke en nem erkendelse at komme til, at du har brug for professionel hjælp til at ændre den måde du drikker alkohol på.

Måske har dine pårørende allerede for længe siden forsøgt at gøre dig opmærksom på, at du har et problem; de har i den bedste mening peget på problemet, “du drikker lidt for meget” og måske ønsker du i virkeligheden selv at ændre på dine drikkemønstre, men hvordan gør man egentlig det? Og er det muligt at få hjælp til problemet?

Hvad er det første du skal gøre, hvis du har et alkoholproblem?

 1. Du er selv nødt til at tage første skridt, hvis du har alkoholproblemer, søg rådgivning og hjælp.
 2. Det er dig der skal i behandling, så du skal “klikke” med din behandler.
 3. Du skal se efter om din behandler har den rigtige uddannelse, du ønsker de bedste resultater.
 4. Behandlingstilbuddet skal gerne være lokalt, så du ikke giver op på din behandling fordi det er for besværligt at gennemføre.
 5. Ring til os og lav en aftale, begynd på din tankeforandring nu! Ring 70205501

Hos os mener vi, at du skal have en skræddersyet behandling, en der passer til dig. Det sørger vores højt udannede alkoholbehandlere for.

Ring med det samme: 70205501 og modtag gratis hjælp og rådgivning.

JEG ER I TVIVL OM, HVILKEN FORM FOR ALKOHOLBEHANDLING JEG SKAL VÆLGE?

Det er helt forståeligt, der findes da også en del behandlingstilbud, men noget der ikke findes er ” One size fits all” når det kommer til alkoholbehandling. Det er i den forbindelse vigtigt at kunne skelne imellem afhængighed af alkohol eller om alkoholmisbruget skyldes andre årsager.

Har du lyst til at læse lidt mere om alkoholafhængighed og sygdommen alkoholisme her på alkoholbehandlinger.dk

Vidste du at man kan godt have et skadeligt alkoholmisbrug uden at være alkoholiker? Uanset hvad, så er det vigtigt at du modtager behandling, så du undgår at udvikle en afhængighed.

Personer der endnu ikke er blevet afhængige af alkohol, som gerne vil nedsætte alkoholforbruget, har mulighed for at deltage i behandlings programmet: “lær at drikke med måde“. Behandlingen foregår i Hillerød centrum.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til Hillerød findes behandlingen “lær at drikke med måde” også som et online alkoholbehandlings-program og naturligvis som et ambulant alkoholbehandlings tilbud.

Du kan ikke løse Alkoholisme og alkoholmisbrug på egen hånd. Det kræver en professionel indsats, at lære at drikke med måde eller helt at stoppe med at drikke.

Uanset hvad årsagen til dit misbrug er, så er det vigtigt at du søger professionel behandling.

DANMARKS MEST EFFEKTIVE ALKOHOLBEHANDLING

Ville det ikke være dejligt hvis der fandtes et intensivt alkoholbehandlings forløb?

Vi vil rigtig gerne præsentere dig for 6-dages modellen. 6-dagesmodellen skiller sig ud ved at være et intensivt kursus, en yderst effektiv alkoholbehandling der udelukkende henvender sig til ressourcestærke klienter, med et alkoholmisbrug og en afhængighed af alkohol.

I Korte træk:
 1. Behandlingen har fokus på effektivitet og hurtighed.
 2. Det er en højintensiv behandling, (6 dage/5 nætter).
 3. Kvalitets sikret, efterbehandling følger det næste år frem.
 4. Behandlings garanti, hvis du mod forventning tager et tilbagefald.
 5. Behandlingen henvender sig kun til ressourcestærke personer.

Hvis du først har udviklet afhængighed af alkohol, er der ingen vej tilbage, og du kan ikke lære at drikke med måde, derfor er det vigtigt at du får begyndt din alkoholbehandling i tide.

FÅ BEHANDLINGSGARANTI PÅ DIN BEHANDLING

Vi har stor tillid til 6-dagesmodellen som et alkoholbehandlings værktøj, denne behandlingsmodel bygger på nyeste internationale forskning om alkoholmisbrug og afhængighed.

Når du deltager i et 6-dageskursus, får du Danmarks mest effektive alkoholbehandling, og vi giver dig til og med behandlingsgaranti, hvis du mod forventning skulle tage et tilbagefald. Der er intet at miste.

Selve alkoholbehandlingen i 6-dagesmodellen foregår i det Vestjyske, med mulighed for at gå lange ture ved Vesterhavet, og fordybe sig i sine egne tanker og i den proces du bliver ledt igennem på kurset.

Denne super effektive døgnbehandling har en varighed på bare 5 dage, hvor du er væk fra job og familie. Efter dit behandlings forløb er der opfølgning i et helt år, med undervisning og samarbejde med din behandler.

Under dit ét års efterbehandling kan du bo hjemme og passe dit job og forpligtelser i Hillerød som du plejer.

Kunne du tænke dig at vide mere om 6-dagesmodellen? Benyt dig af vores alkohollinje og få en uforpligtende samtale 70205501.

HVIS DU BOR I HILLERØD ELLER OMEGN KAN DU OGSÅ FÅ EN TRADITIONEL DØGNBEHANDLING.

Hvis du, og eller din familie, vurderer at du har brug for et behandlingsforløb med en længerevarende døgnbehandling på et behandlingscenter, er der også mulighed for det. Det kan være at du har psykiske eller sociale udfordringer, som kræver overvågning hele døgnet, eller måske hjælp til udlevering af medicin, f.eks.

Du kan få mere af vide om døgnbehandling på vores rådgivningslinje på 70205510.

DU KAN OGSÅ FÅ BEHANDLING AMBULANT.

I en ambulant alkoholbehandling går du til individuelle samtaler på vores behandlingscenter i Nordsjælland/Hillerød. Den ambulante alkoholbehandling er meget fleksibel og kan foregå på et tidspunkt der passer dig, der vil typisk være tale om samtaler hver uge. I ambulant behandling bor du hjemme under hele forløbet og kan have en normal hverdag ved siden af.

En stor fordel ved ambulant alkoholbehandling er at samtalerne kan foregå når det passer dig, også uden for normal arbejdstid. Der er tale om personlige samtaler med en alkoholbehandler, ikke gruppeterapi. Og tidspunktet kan aftales fra gang til gang.

Alle behandlinger indledes med grundig udredning og test.

DYSCON Alkoholbehandling i Nordsjælland er placeret centralt i Hillerød, på Helsingørsgade i diskrete omgivelser med udsigt til Slotssøen og Frederiksborg Slot.

VIL DU VIDE MERE OM AMBULANT BEHANDLING?

Hvorfor skal du vælge en privat alkoholbehandling?

Af de samme grunde som du måske ville vælge et privathospital frem for at vælge at blive behandlet af det offentlige system. Dyscon alkoholbehandling har normalt ingen ventetid. Gratis rådgivning har åbent alle årets dage. Din alkoholbehandling kan foregå uden for normal arbejdstid.

Alle vores behandlere har 100% tavshedspligt og du er sikret den højest mulige diskretion.

Få yderligere information her: 70205501 og få nedsat dit alkoholforbrug

KONTAKT ALKOHOLAMBULATORIET I HILLERØD

Dyscon – Alkoholbehandling Hillerød
Helsingørsgade 51, 1. sal
3400 Hillerød
Tlf.:70205501

Mail:Info@dyscon.dk

Find Dyscon på Facebook: https://www.facebook.com/dyscon

Drikker du “lidt” for meget? – eller er du pårørende… – Ring 70 20 55 01

Har du et alkoholproblem?

Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  ER DU PÅRØRENDE?

  Hos Dyscon modtager vi mange henvendelser fra pårørende til en med et alkoholproblem, som endnu ikke selv har søgt hjælp til misbruget. Den pårørende er i tvivl om hvor man kan søge hjælp og hvorledes man bedst motivere den problem drikkende.

  Læs mere om hjælp til pårørende og kontakt os på 70205501 – alle er velkommen!

  FAKTA OG MERE VIDEN

  Søger du mere information om misbrug og behandling af alkoholproblemer, så kan du på denne side finde mere viden.