Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  BOR DU I ELLER OMKRING KØBENHAVN?

  MANGLER DU EN PROFESSIONEL, DISKRET OG PRIVAT ALKOHOLBEHANDLING DER HVOR DU BOR?
  Så er hjælpen indenfor rækkevidde!

  Uanset om det er dig selv der har brug for hjælp, eller om det er en du er tæt på, så står vi klar til at hjælpe! Vi har vores professionelle uddannelse og hjertet med i behandling af alkoholmisbrug.

  Det kan være svært at forstå og erkende sit alkoholproblem og indse at egne alkoholvaner har brug for professionel hjælp for at blive ændret.

  Du har sikkert bemærket at den nærmeste familie og andre nære pårørende, med gode motiver har peget på at du måske indtager “lidt” for meget alkohol. Du ønsker måske endda at ændre dine drikke mønstre! Men hvordan begynder man bare at drikke mindre? Hvor ville det være fantastisk at få af vide, hvordan man griber problemet an på den bedste måde?

  Hvis du har det på den måde, er det helt forståeligt. Pårørende kommer sjældent med løsningen på dit problem, det er derfor du har os. Hvad er det første du skal gøre?

  1. Søg rådgivning og hjælp.
  2. Find en behandling der passer dig.
  3. Find en behandler der er uddannet til at hjælpe dig med dit liv.
  4. Find et behandlingstilbud der er i nærheden af dig (du skal kunne gennemføre behandlingen)
  5. Ring og lav en aftale, udsæt det ikke, få dit liv tilbage nu! Ring 70205501

  Uanset om du bor i selve København centrum, Storkøbenhavn eller hvilket som helst andet sted i Region Hovedstaden…så har vi en skræddersyet behandling til dig og vores højt udannede alkoholbehandlere vil elske at hjælpe dig. Ring med det samme: 70205501 og modtag gratis hjælp og rådgivning.

  ALKOHOLRÅDGIVNING KØBENHAVN

  Når en i familien har et alkoholproblem påvirker hele familien. Så uanset om du selv drikker lidt for meget eller måske er du pårørende til en med alkoholproblemer, så har du mulighed for at ringe til vores gratis alkoholrådgivning og få en fortrolig samtale med en behandler. Vi er klar ved telefonen, hvor der tilbydes telefonisk alkoholrådgivning hver dag, hele ugen – ring 70205501

  FORTROLIG OG ANONYM RÅDGIVNING

  På vores alkohollinje får du fat i en af vores professionelle behandlere, som har forståelse for din situation. Uanset om du selv drikker lidt for meget alkohol eller er pårørende til en der gør, er samtalen 100% fortrolig og vi som behandlere er naturligvis underlagt tavshedspligt.

  Få en professionel alkoholrådgivning nu, der er ingen grund til at udsætte det: 70205501

  HVILKEN FORM FOR ALKOHOLBEHANDLING SKAL JEG VÆLGE?

  Når det kommer til valg af alkoholbehandling og behandlingstilbud findes der ikke en ” One size fits all” behandling. Der er temmelig stor forskel på om du er afhængig af alkohol, eller om dit alkoholmisbrug skyldes andre omstændigheder. Du kan læse mere om alkoholafhængighed og den sygdom man også kalder alkoholisme her på alkoholbehandlinger.dk

  Ikke alle der drikker for meget udvikler alkoholafhængighed og bliver alkoholikere. Man kan godt have et skadeligt alkoholmisbrug uden at være alkoholiker, men stadig have brug for en misbrugsbehandling. Til behandling af alkoholmisbrug der ikke involverer afhængighed har vi alkoholbehandlingen “lær at drikke med måde”. Til dig der kommer fra København findes behandlingen lær at drikke med måde både som online alkoholbehandling og som ambulant alkoholbehandling.

  Alkoholisme og alkoholmisbrug løses ikke på egen hånd, men kræver en professionel indsats.

  Det er vigtig at man får behandling og hjælp, uanset årsagen til ens misbrug.

  DANMARKS MEST EFFEKTIVE ALKOHOLBEHANDLING

  6-dages modellen er en yderst effektiv alkoholbehandling der henvender sig til ressourcestærke klienter, som udover et alkoholmisbrug også har udviklet alkoholafhængighed.

  1. Hurtig og effektiv.
  2. Kun væk 6 dage/5 nætter.
  3. Et helt års opfølgning.
  4. Behandlings garanti
  5. Henvendt til ressourcestærke personer.

  Når man først har udviklet afhængighed, kan man ikke lære at drikke alkohol med måde. En alkoholbehandling for alkoholafhængighed vil derfor fokusere på, at man gennem terapeutiske behandling lærer at leve et ædru liv, men det er det hele værd, få begyndt med det samme!

  EN DANSK ALKOHOLBEHANDLING MED BEHANDLINGSGARANTI

  6-dagesmodellen er en alkoholbehandling der bygger på nyeste internationale forskning om alkoholmisbrug og afhængighed, men som er blevet gjort til en 100% dansk misbrugsbehandling. Det betyder at du får Danmarks mest effektive alkoholbehandling, og det med fuld behandlingsgaranti. Der er intet at miste.

  Selve alkoholbehandlingen i 6-dagesmodellen foregår i smukke og rolige omgivelser, ved den Jyske Vestkyst. Væk fra de vante omgivelser, i den rolige og smukke jyske natur, gæster du vores intensive kursus i et stort luksus sommerhus som behandlingscenter. Mange af vores klienter har udtrykt glæde over at være tæt på naturen med mulighed for at gå lange ture ved havet og tænke nye tanker.

  I denne super effektive og meget intensive døgnbehandling, vil du kun være væk i hjemmefra i 6 dage/ 5nætter. Efter endt behandling opfølges den indledende uge med et helt års undervisning og samarbejde med din behandler.

  Dit ét års efterbehandling foregår mens du kan bo hjemme og passer din hverdag i København helt som normalt, du har bare været på kursus ved Vesterhavet, en periode du vil se tilbage på med gode minder.

  Vil du vide mere om 6-dagesmodellen? Så kontakt vores alkohollinje på 70205501.

  TRADITIONEL DØGNBEHANDLING TIL DIG DER KOMMER FRA KØBENHAVN.

  Har du brug for et behandlingsforløb med en længerevarende døgnbehandling på et behandlingscenter? Der kan være flere grunde til, at have brug for en længerevarende behandling på et behandlingscenter, for eksempel psykiske eller sociale udfordringer som kræver overvågning hele døgnet, hjælp til udlevering af medicin og flere andre grunde.

  1. Psykiske udfordringer
  2. Sociale udfordringer.
  3. Medicin.
  4. Andet.

  Vil du vide mere om døgnbehandling så kontakt vores rådgivningslinje på 70205510.

  AMBULANT BEHANDLING

  I ambulant alkoholbehandling vil du kunne gå til individuelle samtaler på vores behandlingscenter i Nordsjælland. Den ambulante alkoholbehandling foregår normalt med individuelle samtaler en gang om ugen. Du kan bo hjemme under hele forløbet og passe familie, job og dagligdag, helt som du plejer.

  En stor fordel ved denne form for misbrugsbehandling er, at samtalerne ofte kan foregå uden for normal arbejdstid. Da der som nævnt er tale om individuelle samtaler, og ikke gruppesamtaler kan behandlingen og forløbet aftales fra gang til gang.

  1. Uden for normal arbejdstid
  2. Individuelle samtaler
  3. Ingen gruppeterapi
  4. Fleksibelt forløb.

  Ambulant alkoholbehandling kan både tilbydes til dig der her erkendt dit alkoholmisbrug, men endnu ikke har udviklet afhængighed af alkoholen (alkoholisme), og som ønsker at lære at “drikke med måde”, og til dig der har erkendt din magtesløshed over for alkoholen og ønsker et ædru liv.

  Alle behandlinger indledes med grundig udredning og test.

  DYSCON Alkoholbehandling i Nordsjælland ligger let tilgængeligt, under en halv times kørsel fra centrum København. . Vores Alkoholambulatorium i Hillerød er placeret på Helsingørsgade i pæne diskrete omgivelser med udsigt til Slotssøen og Frederiksborg Slot.

  RING TIL OS OG FÅ MERE INFORMATION OM AMBULANT BEHANDLING AF ALKOHOLMISBRUG.

  Ring og få en uforpligtende samtale om valg af alkoholbehandling i København 70205501.

  DISKRETION & FORTROLIGHED

  Der er vigtigt for os som behandlere, at du skal føle dig tryg, og derfor er alle vores lokaler ”hjemlige” og har meget diskret indgang. Behandlingen foregår individuelt, hvilket sikrer 100% fortrolighed og diskretion.

  HAR DU BRUG FOR ANONYM ALKOHOLBEHANDLING?

  Har du brug for alkoholbehandling, men ønsker du samtidig at være helt anonym? Det kan vi godt forstå, og vi kan sagtens hjælpe dig. Første skridt er at ringe og få en fortrolig samtale med en af vores dygtige behandlere. Lad være med at udsætte en god beslutning, det er en uforpligtende samtale og behandlingsforløbet kan foregå helt anonymt.

  NEM OG DISKRET PARKERING LIGE VED DØREN.

  Hvis du kommer i bil fra København, så er det nemmere at parkere end du er vant til, behandlingsstedet har sin egen gratis parkeringsplads lige ved døren.

  MED BUS ELLER TOG FRA KØBENHAVN.

  Alkoholambulatoriet i Hillerød ligger tæt på offentlig transport der er ca. 10 minutters gang til stationen, hvor du ubesværet kan ankomme med tog eller bus. Der går S-tog linje A direkte fra Københavns Hovedbanegård, mange gange i timen, hver dag, nyd turen, du gør noget godt for dig selv.

  Her kan du læse hvad nogle af vores klienter fra København siger om os:

  ” Jeg er ansat i Københavns kommune og kan ikke risikere at blive genkendt af mine kollegaer. Derfor passede et behandlingstilbud i Hillerød perfekt til mig. Kan kun anbefale DYSCON til andre. Dygtige behandlere og professionel behandling.”

  Ulla – ansat i Københavns Kommune

  “Hej Torben, som aftalt kommer her et par linjer du må bruge som du vil. Først lidt om dig, i starten syntes jeg du var skide irriterende, i 12-15 har jeg kunne skjule mit alkoholmisbrug og undgå konfrontation. Den gik ikke hos dig. Dig fik jeg ikke lov at løbe om hjørner med. Tak for det – Du har reddet mig og min familie fra kolaps! Behandlingstedet, flotte omgivelse, super nemt at komme til og især nemt at parkere. Behandlingen – kort og godt- den har redet mit liv”

  Søren, selvstændig maler.

  “Mit job er med meget stort ansvar og jeg kunne derfor ikke være væk fra virksomheden i flere uger. Søgte efter en resultatorienteret alkoholbehandling. Min læge anbefalede en behandling hos Dyscon. Alt blev betalt gennem virksomhedens sundhedsforsikring. Det er nu 13 måneder siden jeg drak min sidste genstand.

  N.P -Direktør

  PRIVAT ALKOHOLBEHANDLING KØBENHAVN.

  Hvorfor vælge en privat alkoholbehandling hvis jeg bor i København?

  Af samme grund som du måske ville vælge et privathospital frem for det offentlige system. Dyscon alkoholbehandling har normalvis ingen ventetid. Vores gratis rådgivning holder åbent alle årets dage. Din alkoholbehandling kan foregå uden for normalarbejdstid og vil altid blive planlagt så den griber mindst muligt ind i dit hverdags- og familie liv.

  Som nævnt har alle vores behandlere 100% tavshedspligt og det lægger os meget på hjertet, at du er sikret den højest mulige diskretion.

  HØJT UDDANET PROFESSIONEL PERSONALE:

  Alle vores alkoholbehandlinger bliver udført af specialuddannede misbrugsterapeuter, der alle ud over en uddannelse i alkoholafhængighed og andre misbrugssygdomme, også er udannet inden for psykoterapi. De underviser ikke kun i alkoholmisbrug de har selv følt den, på egen krop.

  Herudover er de uddannede i kognitiv adfærdsterapi, parterapi, familie terapi, Motivational Interviewing, konfliktfri kommunikation, og meget mere. Ved siden af deres uddannelse, som hele tiden bliver opdateret med nyeste viden og studier inden for behandling af misbrug, har alle behandlere hos os selv haft misbrug og afhængighed inde på livet. De har alle følt som du føler nu, de har bevist at det er muligt at gennemføre en alkoholbehandling og at der er et liv efter alkoholen, så du kan være helt rolig, du er altid i trygge og professionelle hænder, behandlere der ønsker dig den størst mulige succes med din behandling.

  FORTROLIGHED OG DISKRETION

  Men privat alkoholbehandling er du, udover et højt niveau af kvalitet og stor faglighed, også garanteret 100% fortrolighed omkring din behandling.

  BRUG FOR ALKOHOLAFVÆNNING I KØBENHAVN?

  Alkoholafvænning er et andet ord der ofte bliver brugt om alkoholbehandling. Men begge begreber dækker over misbrugsbehandling for alkohol. Her kan du læse mere om alkoholafvænning.

  Bor du København, Storkøbenhavn eller Region Hovedstaden, kan vi hjælpe dig med alkoholbehandling såvel som alkoholafvænning. Grib din mulighed nu, ring og få gratis alkoholrådgivning 70205501.

  Keyword:

  alkoholbehandling København, København alkoholbehandling, gratis alkoholbehandling I København

  rette forberedelse lykkes

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.