Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Måske bor du i Herning KOMMUNE?

  SÆTTER DU PRIS PÅ EN PROFESSIONEL, ALKOHOLBEHANDLING DER TILMED ER DISKRET OG PRIVAT? Så skal du vide at den findes i Ringkøbing.
  Må vi få lov til at hjælpe dig!

  Behandlingscenteret i Ringkøbing kan hjælpe dig, uanset hvilken situation du befinder dig i. Måske drikker du lidt for meget, eller det kan være, at du er i familie med en der drikker, og derfor har brug for at søge hjælp, både til dit familiemedlem, men så sandelig også til dig.

  Hvis du bor i Herning, har vi flere gode behandlingstilbud til dig og din familie.

  DEN AMBULANTE ALKOHOLBEHANDLING i RINGKØBING.

  Det kan være en god ide, hvis du har et alkoholmisbrug, at søge en ambulant alkoholbehandling

  I en ambulant alkoholbehandling vil du modtage individuelle samtaler med en af vores dygtige behandlere. Det er en fordel for dig, at modtage ambulant alkoholbehandling fordi du stadig kan:

  1. Passe dit arbejde.
  2. Blive hjemme hos familien.
  3. Have en normal hverdag.
  4. Modtage behandling uden for normal arbejdstid.
  5. Modtage behandling en gang om ugen.

  Når du går i misbrugsbehandling er det vigtigt, at du forsøger, at bibeholde en normal hverdag. Og det hjælper din ugentlige samtale i en misbrugsbehandling dig med at gøre, og det endda uden for normal arbejdstid. Det aftales fra gang til gang, hvilken tid der passer dig og din behandler.

  Måske har du ikke endnu udviklet en afhængighed af alkoholen, eller et alkoholmisbrug, men du har erkendt at du er på vej i den “gale” retning. Da vil ambulant alkoholbehandling også være en fordel for dig, specielt hvis du ønsker at lære at “drikke med måde”.

  Dette program er målrettet dig, der godt selv ved, at du ikke kan lære dig selv at drikke “ansvarligt” på egen hånd. Det er ligeledes en behandling der er målrettet dig, der ønsker at finde en bedre balance i forhold til alkoholen i dit liv.

  Inden du påbegynder en behandling, vil du blive grundigt udredt og testet, så behandleren sikrer sig, at du modtager den rigtige behandling.

  DYSCON Alkoholbehandling i Ringkøbing ligger helt centralt. DYSCONS behandlingscenter Ringkøbing ligger i diskrete omgivelser, med gode parkeringsmuligheder.

  EN UGE MED INTENSIV BEHANDLING, SPRING VENTELISTER OVER.

  Det er bestemt også en mulighed at modtage en intensiv behandling. I en hel uge kan du deltage i et intensivt program, hvor du efter endt ophold har fået indsigt i, hvorfor du drikker og hvilke forandringer det kræver af dig for at komme i mål med din beslutning om at lægge alkoholen på hylden.

  På forløbet vil du møde ligesindede, der også ønsker at ændre deres drikkevaner, og i vil igennem individuel arbejde og gruppearbejde, sammen hjælpe hinanden til at nå jeres mål, ædruelighed. Opholdet ( 6 dage/5 nætter) indeholder også rådgivning og sparring med din personlige behandler.

  Når først du har taget beslutningen om at ændre dine drikkevaner, er der ingen grund til at udsætte datoen. På et 6 dageshold, vil du kunne lære at ændre dig, gennem personlige opgaver der er målrettet dine behov. Efter endt ophold vil der være et hel års opfølgning enten ved personligt fremmøde i Ringkøbing eller via online opkald.

  Døgnbehandlingen foregår uden henvisning fra læge, kontakt DYSCON direkte og bestil din plads på kurset.

  HVOR FOREGÅR EN 6 DAGES BEHANDLING?

  Den intensive døgnbehandling foregår 45 minutter fra Herning i Søndervig i idylliske og rolige omgivelser med mulighed for at gå lange ture ved Vesterhavet. Flere af vores “kursister” har udtrykt stor taknemmelighed over muligheden for at gå en lang tur og få blæst hovedet fri for tanker i den Vestjyske natur. Omgivelserne er et luksus sommerhus med god plads til alle de fremmødte.

  VI SYNES OGSÅ AT DISKRETION & FORTROLIGHED ER VIGTIGT

  Hos DYSCON skal du føle dig tryg! Vi er helt klar over at du viser os en tillidserklæring når du indgår i et behandlingsforløb hos os, og vi gør alt hvad vi kan for at du skal føle, at vi passer på dig og din anonymitet. Samtaler og behandlingsstrategier er naturligvis fortrolige. De lokationer vi har valgt er ligeledes valgt med omhu, så du kan føle dig i gode hænder. Vi vil rigtig gerne have at du føler dig hjemme og at du føler dig tryg nok til at give os din fortrolighed.

  Behandlingsleder af alkoholbehandling i Ringkøbing er Torben Balle Petersen, ud over at være misbrugsbehandler er han også foredragsholder og holder foredrag om misbrug til misbrugeren men også til den pårørende. Torben er vant til at møde spørgsmål om misbrug, både fra den drikkende, pårørende og til tider også fra plejepersonale eller sygeplejersker.

  Torben har hjulpet i hundredevis af klienter, i den tid han har virket som misbrugsbehandler. Torben giver ind imellem også en hånd med ved 6 dages holdene, der eller i det daglige bliver ledet af Anox Rasksen.

  FRA HERNING MED BUS ELLER TOG TIL RINGKØBING.

  Alkoholambulatoriet i Ringkøbing ligger tæt på togstation og busstoppested. Transporten fra Herning i bus/tog tager omkring 45 minutter så det er muligt at ankomme med kollektiv trafik.

  Der går tog fra Herning station hver time, og Ringkøbing station ligger i gåafstand fra ambulatoriet.

  Du kan bestille billet gennem rejseplanen, eller en anden udbyder.

  LÆS MERE OM 6-DAGESMODELLEN:

  6-dagesmodellen kan være en perfekt behandlingsløsning, for dig som kommer fra Herning kommune eller omegn. Her behøver du kun være hjemmefra i 6 dage, mens resten af behandlingen og opfølgningen foregår lokalt.

  GRATIS ALKOHOLRÅDGIVNING HERNING

  Tøv endelig ikke hvis du sidder tilbage med spørgsmål til alkoholproblemer eller andre rusmidler, og hvis du spekulerer på hvilken en behandling der er den rette for dig? Du kan altid få en samtale med en behandler. Du er sikret 100% fortrolighed og anonymitet. Vi er et hold der har hjertet med på jobbet og vi vil rigtig gerne hjælpe dig.

  Modtag rådgivning på telefon 70205501, hvis du selv eller én i din omgangskreds har brug for rådgivning omkring alkoholbehandling – så udsæt det ikke mere, tal med en professionel behandler om problemet.

  Hvis du er interesseret i at læse de ofte stillede spørgsmål vedrørende behandling finder du dem her.

  ER DU PÅRØRENDE TIL EN DER DRIKKER OG ER DU FRA HERNING OG OMEGN.

  Det kan være meget trættende og udmattende at være pårørende til en der drikker for meget. Som behandler ser vi tit konsekvensen af et ubalanceret forhold til alkohol. Hvis du er pårørende til en der drikker for meget, så kan vi også hjælpe dig. Få den hjælp du trænger til! Ring på vores alkohollinje og modtag råd og vejledning. Også om hvordan du bedst hjælper din pårørende til at vælge behandlingen og få stoppet misbruget.

  De alkoholbehandlinger DYSCON leverer, indeholder også familiebehandling, og vores behandlere er ligeledes udannede i par- og familie terapi.

  Har du gavn af privat alkoholbehandling?.

  Hvis du har erkendt at have et skadeligt overforbrug eller misbrug af alkohol, men som udgangspunkt ikke kæmper med sociale eller store psykiske udfordringer, kan privat alkoholbehandling være noget for dig. Dyscon personale møder dig menneske til menneske og med en professionel alkoholbehandler uddannelse, med psykoterapeutisk baggrund. Vi er ikke kun uddannede pædagoger der har taget et kursus om alkohol.

  Fordi vi er et privat behandlingssted og rusmiddelcenter kan vi tilbyde absolut fortrolighed, 100% diskretion og øjeblikkelig opstart.

  Det er værd at bemærke at hos Dyscon tilbyder vi psykoterapeutisk behandling. Eventuel behov for medicin sker i samarbejde med egen læge.

  Gå ind på hjemmesiden – ring til en professionel behandler 70205501.

  Dyscon er ikke sociale tilbud.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.