Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Har du eller en du holder af et alkoholproblem og brug for hurtig og professionel rådgivning, samt en virkningsfuld og effektiv behandling? Så er du kommet til det rigtige sted!

  Vi har hjulpet tusindvis af familier og enkel personer til et godt liv uden alkoholproblemer og misbrug. Vi vil også gerne hjælpe dig.

  DU HAR ALLEREDE TRUFFET EN MEGET VIGTIG BESLUTNING?

  Du har allerede taget et første og vigtig skridt! og det er beslutningen om at søge oplysninger og hjælp.

  Det er ofte en meget stor og ofte grænseoverskridende beslutning at gå i behandling. Det kræver både erkendelse og motivation. Det ved vi fordi vi selv har været lige der hvor du er nu.

  Vores team af behandlere er ikke kun højt udannet og har forskellige kompetencer som både alkoholbehandlere og psykoterapeuter, men har også selv haft alkoholmisbrug tæt inde på kroppen. Vi kan give dig den omsorg og støtte du har brug for lige nu, men måske endnu mere vigtigt, vi kan tilbyde dig en alkoholbehandling der virker.

  Ring på 70205501, vores behandlere sidder klar til at besvare din henvendelse. Du er garanteret fuld tavshedspligt og diskretion. Du er også velkommen til at ringe anonymt.

  Vi kan rådgive dig omkring alle udfordringer med alkohol eller andre rusmidler. Vi hjælper dig til at vælge den behandling der passer bedst til din situation og dine behov.

  ER DU PÅRØRENDE TIL EN MED MISBRUGSPROBLEMER?

  Er du pårørende til en med et alkoholmisbrug ? Så ved du sikkert, af personlig erfaring, at når en familien har et misbrug så rammer det hele familien. Mange pårørende oplever at den drikkende totalt benægter et misbrug og/eller omfanget af drikkeriet. Selv om at det måske er tydeligt for både nærmeste pårørende, familie og venner, at misbruget har alvorlige negative konsekvenser. Denne benægtelse af misbruget og omfang af drikkeriet kan være dybt ødelæggende for den respekt der normalt er i en velfungerende familie.

  Benægtelsen af konsekvenserne er desværre meget ofte et kendetegn på at misbruget har udviklet afhængighed eller det vi kalder alkoholisme.

  Alkoholikere prøver igen og igen at overbevise familie eller pårørende om, at de selv sagtens kan stoppe deres misbrug. Men faktum er, at alkoholisme er en alvorlig sygdom der kræver professionel hjælp og alkoholbehandling. Er du først afhængig af alkohol, så kræver det professionel hjælp fra mennesker med den rigtige alkoholfaglige uddannelse til få et liv uden misbrug. 

  FAMILIEBEHANDLING EN VIGTIG HJÆLP TIL DE PÅRØRENDE

  Uanset hvilken behandlingsmodel du vælger, så indeholder en behandling hos Dyscon alkoholbehandlinger altid et tilbud om familiebehandling til de nærmeste pårørende.

  Det er vigtigt at pårørende til en med et alkoholmisbrug, også bliver involveret i alkoholbehandlingen. Dette øger alkoholikerens chance for varig og stabil ædruelighed og samtidig hjælper det også de pårørende til få det bedre.

  SÅDAN HJÆLPER DU EN PÅRØRENDE PÅ MISBRUGSCENTER

  Som ægtefælle, partner eller nærmeste pårørende til en med alkoholmisbrug og alkoholafhængighed, er den helt store udfordring at komme om bag ved benægtelsen hos den drikkende.

  Det afgørende første skridt er, at række ud efter professionel hjælp – på vores gratis alkoholrådgivning har vi gennem årene rådgivet og vejledt mange tusinde pårørende. Det har givet os en stor erfaring og ekspertise i at motivere en alkoholiker til behandling.

  På bagrund af vores enestående erfaring har vi blandt andet udviklet motivation- og interventions formen “konfliktfri intervention”. Du kan her læse mere om konfliktfri intervention.

  Er du pårørende til en der drikker for meget alkohol og som har brug for misbrugsbehandling på et professionelt misbrugscenter? Så kan du henvende dig for gratis rådgivning og hjælp på telefon 70205501. Alle henvendelser bliver besvaret af professionelt udannede alkoholbehandlere.

  Vi har hjulpet tusindvis af familier og mennesker med misbrugsproblemer til et godt liv uden alkoholproblemer og misbrug.

  ALKOHOL- & MISBRUGSBEHANDLING DER VIRKER

  Ambulant alkoholbehandling

  Ambulant alkoholbehandling foregår ved ugentlige samtaler i en afstressende atmosfære på et misbrugscenter eller som online alkoholbehandling. En af fordelene ved en Ambulant alkoholbehandling er at du kan bo hjemme hele behandlingsforløbet. Hvis du har brug for det kan du ofte få tider uden for normal arbejdstid og kan derfor passe familie, venner, fritidsinteresser og job fuldstændig som normalt.

  Ambulant alkoholbehandling kan både være til dig der er afhængig af alkohol, eller til dig der drikker lidt for meget.

  Hos Dyscon alkoholbehandling foregår alkoholbehandlingen i et ambulant forløb som individuelle samtaler og IKKE som gruppeforløb. Det sikrer fortrolighed og diskretion.

  ALKOHOLBEHANDLING I DØGNBEHANDLING

  Hos Dyscon tilbyder vi to meget forskellige former for døgnbehandling.

  6-dages modellen  er en super effektiv misbrugsbehandling, til dig der har udviklet afhængighed, og nu ønsker et liv uden alkohol og misbrug. Behandling i 6-dages modellen indledes med 6 dages intensiv terapi og ophold på vores behandlingscenter som ligger i rolige, smukke og naturskønne omgivelser.

  Behandlingen henvender sig især til dig der vil have hurtige og effektive resultater. Efter den indledende behandling på blot 6 dage er der et helt års opfølgning og efterbehandling, hvor du løbende samarbejder med din behandler.

  Vi har nu tilbudt denne professionelle og meget effektive alkoholbehandling gennem en lang række år, med så stor succes at vi kan kalde behandlingen Danmarks mest effektive alkoholbehandling.

  Hvem passer ind i 6-dages modellen?

  6-dages modellen er en behandling især henvendt til dig der som udgangspunkt har styr på eget liv, men er klar til at erkende du ikke selv kan kontrollere din afhængighed, og har motivation til at skabe en forandring.

  TRADITIONEL LÆNGEREVARENDE DØGNBEHANDLING.

  Denne for behandling kræver som regel at vedkommende er indskrevet på et misbrugscenter i 5-6 uger.

  TRYGGE RAMMER OG MEDICINSK BEHANDLING PÅ MISBRUGSCENTER

  Hvem kan have gavn af den traditionelt langvarig døgn-behandling? Det kan for eksempel være klienter og alkoholikere der udover deres misbrug også kæmper med anden sygdom eller psykiske udfordringer som kræver at deres misbrugscenter er under tilsyn af særligt personale, som eksempelvis læge og psykiatere, der kan udskrive medicin og hjælpe vedkommende.

  Det kan også være en misbruger der udover sygdommen alkoholisme også er afhængige af andre rusmidler. Eksempelvis stofmisbrug som kokainmisbrug eller andre stoffer og derfor har brug for ekstra stort fokus i behandlingstilbuddet på et misbrugscenter.

  Ring til vores gratis alkoholrådgivning på telefon 70205501. Vores professionelle personale sidder klar til at rådgive dig om alt vedrørende alkohol og misbrugsproblemer. Vores behandlere er underlagt 100% tavshedspligt og diskretion. Du har også lov at henvende dig for rådgivning anonymt.

  Sammen finder vi den behandling eller det behandlingscenter der passer bedst til dine behov.

  rus

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.