Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  ALKOHOLBEHANDLING VIBORG

  Alkoholbehandling 8800 Viborg

  BOR DU I ELLER OMKRING VIBORG KOMMUNE?

  HAR DU BRUG FOR EN HURTIG & EFFEKTIV ALKOHOLBEHANDLING?
  Du er ikke alene – der er hjælp at få!

  Drikker du selv lidt for meget, eller er du pårørende til en med alkoholproblemer?

  Vi kan og vil gerne hjælpe dig.

  Vi har flere gode behandlingsmuligheder, til dig som kommer fra Viborg kommune.

  Når det kommer til valg af alkoholbehandling, findes der ikke en “one size fits all løsning”

  Mennesker er forskellige og derfor skal alkoholbehandling også være forskellig. For eksempel er der forskel på behandling til personer der har udviklet alkoholafhængighed, det der ofte bliver kaldt alkoholisme, og så personer som erkender at have et skadeligt overforbrug af alkohol, men som endnu ikke har udviklet afhængighed.

  Det er samtidig vigtigt, at få den behandling der bedst motiverer vedkommende og samtidig kan tackle problemet på den bedste og mest konstruktiv måde.

  Her kan du læse mere om vores mange tilbud, der kan skræddersys, så de passer til dig og din situation.

  6-dagesmodellen, Danmarks mest effektive alkoholbehandling.

  Vil du kæmpe med alkoholafhængighed og vil du have en effektiv og hurtig alkoholbehandling, så kan 6-dagesmodellen være løsningen for dig.

  Læs mere om 6-dagesmodellen: 6-dagesmodellen kan være en perfekt behandlingsløsning, for dig som kommer fra Viborg kommune eller omegn. Her behøver du kun være hjemmefra i 6 dage, mens resten af behandlingen og opfølgningen foregår lokalt.

  AMBULANT ALKOHOLBEHANDLING I RINGKØBING.

  I en ambulant alkoholbehandling vil du typisk gå til individuelle samtaler på vores Rusmiddelcenter, én gang om ugen. Imens du er i ambulant behandling kan du bo hjemme og passe din familie, dit job og din dagligdag fuldstændig som normalt.

  For mange er det en stor fordel, at denne form for misbrugsbehandling giver mulighed for, at samtalerne som regel kan foregå uden for din normal arbejdstid. På grund af at der er tale om individuelle samtaler, kan din behandlingen og dit forløb aftales fra uge til uge.

  Ambulant behandling kan være både for dig som ikke har udviklet afhængighed af alkoholen endnu og som ønsker at lære at “drikke med måde”, men kan også være til dig som har erkendt at du er magtesløshed over for alkohol og derfor ønsker et ædru liv uden flere alkoholproblemer.

  Lige nu har det ingen betydning om du er i den ene eller den anden kategori, for alle vores behandlinger indledes med grundig udredning og test, som sikrer at du vælger den bedst mulige behandling.

  DYSCON behandlingscenter i Ringkøbing ligger let tilgængeligt for dig som kommer fra Viborg.

  FORTROLIGHED OG DISKRETION

  Vi ved at det er meget vigtigt at føle sig tryg når man er i behandling. Derfor udstråler vores lokaler ”hjemlighed” og har meget diskret indgang. Behandlingen foregår individuelt, hvilket sikrer 100% fortrolighed.

  Den daglige behandlingsleder af vores misbrugsbehandling i Ringkøbing er Anox Rasksen.

  NÅR DU KOMMER I BIL.

  Vores rusmiddelcenter ligger meget let tilgængeligt når du kommer i bil fra Viborg. Der er også egen diskret og gratis parkeringsplads.

  Online alkoholbehandling

  Online behandling minder i opbygning om de ambulante behandlinger.

  Du kan læse mere om onlinebehandling.

  GRATIS ALKOHOLRÅDGIVNING

  Har du spørgsmål til alkoholproblemer og hvad der er den rette behandling for dig? Så ring og få en samtale med en behandler. Vores højtudannet personale har tavshedspligt og samtalen er derfor altid 100% fortrolig og du er garanteret anonymitet, hvis du ønsker det.

  Vores gratis tilbud om alkoholrådgivning er åben for alle. Uanset om du selv drikker “lidt” for meget eller er pårørende til en der har et alkoholproblem, kan du ringe på 70205501. – Det er naturligvis helt uforpligtende at ringe.

  GRATIS RÅDGIVNING, OGSÅ TIL PÅRØRENDE FRA VIBORG ELLER OMEGN.

  Det kan være meget svært at være pårørende til en der drikker for meget. Husk at du også er velkommen til at ringe på vores alkohollinje på 70205501 og få professionel hjælp, råd og vejledning.

  Vi ved godt at det både er frustrerende og opslidende, at være i tæt familie med en person der har et alkoholmisbrug. Det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på og få overbevist vedkommende om at modtage professionel hjælp. Hvis du er i familie med en person, du mener har brug alkoholafvænning, så kontakt os og få en fortrolig snak.

  Vi besvare vores alkoholrådgivning alle dage året. Det er ikke sådan at vi svarer hele døgnet, men du kan skrive til os hele døgnet, og første ledige behandler vil kontakte dig på et tidspunkt du ønsker.

  Du kan kontakte os alle ugens dage på telefonen, 70205501. Du er også altid velkommen til at få et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige behandlere på vores behandlingscenter.

  Vi kan så give dig støtte, råd og vejledning i hvordan du bedst forholder dig til personens drikkeri og hvordan du bedst motiverer vedkommende til alkoholafvænning

  Her på siden kan du finde mange gode råd til pårørende og familie til personer med alkoholudfordringer.

  Artikler for pårørende til alkoholmisbrug:

  Pårørende til alkoholiker 

  Hjælp til pårørende

  Du kan finde meget mere information i vores store artikel arkiv.

  Alle vores alkoholbehandlinger indeholder også familiebehandling, lige som vores behandlere også er udannede i par- og familie terapi.

  Som et privat behandlingssted kan vi tilbyde fuldstændig diskretion og fortrolighed.

  Nogle tilbud fremhæver at de tilbyder behandling for stofmisbrug og alkohol problemer i samme grupper. Hos Dyscon alkoholbehandlinger har vi ikke disse blandede tilbud, men holder misbrugsproblemetikkerne adskilt, det mener vi giver langt det bedste resultat.

  Relaterede søgninger:

  Misbrugsbehandling Viborg, alkoholbehandling Viborg, Viborg kommune, 8800 Viborg, Rusmiddelcenter Viborg.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.