Behandlingsgaranti
Alkoholrådgivning 24-7
Individuel behandling
Anonym behandling

AMBULANT ALKOHOLBEHANDLING

Ambulant alkoholbehandling er en god behandling både til dig der bare drikker ”lidt” for meget og vil lære at begrænse dit indtag, og til dig, der har udviklet en egentlig afhængighed af alkoholen.

Mange af dem, der henvender sig til os, er stadig i job, og får dermed hjælp før forbruget har taget overhånd. Mange har fået en bedre hverdag blot ved at lære øvelser og teknikker til at begrænse deres alkoholforbrug.

Når man er i ambulant alkoholbehandling, møder man typisk op på et af vores behandlingssteder til samtaler med en alkoholbehandler én gang om ugen.

Man er altså ikke ”indlagt” på behandlingsstedet, men modtager behandlingen samtidig med at man passer sin hverdag med job, familie og venner som normalt.

INDIVIDUEL ALKOHOLBEHANDLING

Hos DYSCON bliver du ikke bare sat i en behandlingsgruppe; vores behandling består af individuelle samtaler mellem dig og en professionel alkoholbehandler, på den måde bliver behandlingen bedst muligt tilpasset netop dig.

Vi sørger samtidig for en høj grad af diskretion og anonymitet.

Vi tilpasser din alkoholbehandling både efter dine egne ønsker og behov, og efter hvilken behandling vi professionelt vurdere, der er optimal for dig. Måske drikker du blot ”lidt” for meget, og kan nøjes med at lære værktøjer at begrænse dit alkoholforbrug. Det er dog ikke alle der kan lære at drikke med måde. Nogle har udviklet en egentlig afhængighed og kan have brug for helt at afholde sig fra alkohol.

Alle forløb begynder med en grundig udredning der vil afklare, hvilken målsætning og behandling der er realistisk for netop dig.

FLEKSIBEL OG HURTIG ALKOHOLBEHANDLING

Vi har fleksible åbningstider, så det vil ofte være muligt for os at give dig tider til behandling, der ligger uden for din normale arbejdstid. På den måde kan du passe dit arbejde helt som normalt, og behøver kun indvie de mennesker, du selv har lyst til, som skal vide det.

Du vil som regel kunne starte på alkoholbehandling 1-2 dage efter, at du henvender dig til os.

Ring til os på tlf. 70205501 – også hvis du er det mindste i tvivl om du overhovedet har brug for alkoholbehandling. Du må gerne ringe anonymt, og det er helt uforpligtende og gratis.

Du er også meget velkommen til at ringe til os og høre om mulighederne, hvis du er pårørende, ven eller kollega til én, der måske drikker ”lidt” for meget.

Drikker du “lidt” for meget? – eller er du pårørende… – Ring 70 20 55 01

Har du et alkoholproblem?

Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

    ER DU PÅRØRENDE?

    Hos Dyscon modtager vi mange henvendelser fra pårørende til en med et alkoholproblem, som endnu ikke selv har søgt hjælp til misbruget. Den pårørende er i tvivl om hvor man kan søge hjælp og hvorledes man bedst motivere den problem drikkende.

    Læs mere om hjælp til pårørende og kontakt os på 70205501 – alle er velkommen!

    FAKTA OG MERE VIDEN

    Søger du mere information om misbrug og behandling af alkoholproblemer, så kan du på denne side finde mere viden.