Behandlingsgaranti
Alkoholrådgivning 24-7
Individuel behandling
Anonym behandling

ALKOHOLRÅDGIVNING

Vi tilbyder anonym og hurtig alkoholrådgivning til alle.

For mange familier kan det, at være pårørende til en med et alkoholproblem, være ved at ødelægge familiebåndende. Frustration og skuffelse over brudte løfter, pinlige episoder eller forsømmelse af ansvar og omsorg, kan efterlade dybe ar.

Med baggrund i vores mangeårige erfaring med rådgivning om alkoholmisbrug, alkoholproblemer og alkoholbehandling, kombineret med uddannelser inden for både par og familieterapi, har vi udviklet nogle forskellige teknikker til at få alkoholmisbrugeren til at indse problemet og selv ønske at gå i behandling.

Vi har også forskelige værktøjer til at hjælpe familien til at få talt ud om problemerne, og derved skabe et fælles vækstgrundlag for en stabil fremtid, uden de konflikter der uvægerligt opstår når man har alkoholproblemer tæt inde på livet.

ALKOHOLRÅDGIVNING

Vi tilbyder anonym og hurtig alkoholrådgivning til alle.

ALKOHOLRÅDGIVNING – OGSÅ TIL PÅRØRENDE
Uanset om du har spørgsmål til dit eget alkoholforbrug, er pårørende til den der måske drikker for meget, er bekymret for en arbejdskollega eller bare har spørgsmål til alkoholmisbrug eller alkoholisme generelt, er du velkommen til at gøre brug af vores rådgivning, der både er uforpligtende og anonym.

Ring til vores professionelle alkoholrådgivere for hurtig og anonym alkoholrådgivning. Vores alkoholbehandlere sidder klar til at give dig støtte og vejledning.

Relaterede artikler:

Alkoholrådgivning til virksomheder

Drikker du “lidt” for meget? – eller er du pårørende… – Ring 70 20 55 01

Har du et alkoholproblem?

Få råd nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

    ER DU PÅRØRENDE?

    Hos Dyscon modtager vi mange henvendelser fra pårørende til en med et alkoholproblem, som endnu ikke selv har søgt hjælp til misbruget. Den pårørende er i tvivl om hvor man kan søge hjælp og hvorledes man bedst motivere den problem drikkende.

    Læs mere om hjælp til pårørende og kontakt os på 70205501 – alle er velkommen!

    FAKTA OG MERE VIDEN

    Søger du mere information om misbrug og behandling af alkoholproblemer, så kan du på denne side finde mere viden.