Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Er du bosat i Aarhus Kommune og har besluttet dig for at få hjælp med dit alkoholproblem. Vil vi gerne byde dig velkommen her hos os i Dyscon.

  Her hos os tilbyder vi professionel hjælp, så du kan nå dit mål og kvitte dit alkoholmisbrug.

  Alkoholbehandling kan modtages af borgere i og omkring Aarhus, hvis du har brug for hjælp og rådgivning til et alkoholmisbrug.

  ALKOHOLRÅDGIVNING ALLE UGENS DAGE.

  Har du erkendt og er klar over at du drikker ”lidt” for meget, eller måske er du pårørende til en med alkoholproblem?

  Så skal du vide, at vi er klar til at hjælpe både dig der har et misbrug, men også de pårørende der står og mangler rådgivning.

  Du vil altid kunne kontakte en af vores professionelle behandlere, her på døgntelefonen, og modtage alkoholrådgivning, vi holder åben alle årets dage på telefon  70 20 55 01.

  Her har du mulighed for at stille spørgsmål til vores professionelle behandlere. De besvarer alle slags spørgsmål om misbrugsbehandling, alkoholafhængighed og andre alkoholproblemer.

  Udsæt ikke din beslutning, tag imod gratis rådgivning og en uforpligtende snak, ring 70 20 55 01.

  JEG BOR I AARHUS.

  HVORFOR SKAL JEG VÆLGE ALKOHOLBEHANDLING HOS DYSCON?

  Vi er stole over at kunne sige at vi er et team, der elsker vores job, vi har hjulpet tusindvis af familier og enkelt personer til at komme deres misbrug til livs.

  Mange pårørende har udtrykt taknemmelighed over den hjælp, de har modtaget fra vores professionelle personale.

  Vi har faktisk mere end 10 års erfaring med alkoholbehandling, behandlingen er en professionel alkoholbehandling.

  Alle behandlere har gennemgået og færdiggjort deres uddannelser som alkoholeksperter, og den alkoholbehandling DYSCON leverer, indeholder ud over misbrugsbehandling også familiebehandling,.

  ALKOHOLMISBRUGETS EFFEKT PÅ FAMILIEN.

  FÅ HJÆLP FRA PROFESSIONELLE BEHANDLERE.

  Vores behandlere er også udannede i par- og familie terapi. Derfor ved vi godt, at det at have et alkoholmisbrug tæt på i familien, kan være meget slidende, og de pårørende oplever tit en stor afmagt, over for den drikkende.

  Hvor skal den pårørende gå hen for at få en fortrolig samtale, uden at føle at de er illoyale over for deres samlever eller forælder? Uden at føle at han eller hun underminerer sine egen familie!

  Den fortrolige snak, er helt uforpligtende. Du kan træffe os på telefon 70 20 55 01.

  ALKOHOLRÅDGIVNING OG DEN SVÆRE SAMTALE.

  TIL DIG DER BOR I AARHUS.

  I en samtale med en behandler vil du kunne spørge ind til, hvordan du kan tackle problemet med alkohol i din familie, du vil også med stor sandsynlighed finde god vejledning om, hvilken en behandling der bedst passer dig eller dit familiemedlem.

  Vores behandlere er vant til at målrette behandlingen til den enkeltes behov, og du vil aldrig få følelsen af at du bare er et nummer i køen, det er vigtigt for os at du føler at du er i gode hænder.

  Af samme grund lægger vi i behandlingen stor vægt på faglighed hos vores medarbejdere, de skal ud over at være mennesker med et tilgængeligt væsen, også være i stand til at rådgive dig i, hvordan du opnår det “gode liv”, som er målet med al alkoholafvænning.

  Igennem vores mere end ti år lange erfaring, er vi blevet eksperter i at tage den første samtale. Det kan være svært for den pårørende at tage den snak, med den drikkende forælder eller samlever.

  Vi har rådgivet i tusindvis af klienter med henblik på, at de selv kan tage den svære samtale, der gerne skal munde ud i noget professionel hjælp, som for eksempel en skræddersyet alkoholbehandling til den du holder af.

  Her kan du læse mere om den svære samtale som også kaldes intervention og konfliktfri intervention som er den særlige model vi har udviklet til at tage den svære samtale, på en måde så alle parter bevarer deres værdighed.

  ALKOHOLAFVÆNNING AARHUS.

  6-DAGESMODELLEN 5 DAGE/6 NÆTTER.

  Læs mere om de forskellige behandlingstilbud vi tilbyder her.

  Kender du 6-dages modellen? Vores klienter har kaldt den for Danmarks mest effektive alkoholbehandling. Og hvorfor har de så det? Når du deltager i et 6-dages hold, får du følgende:

  Fordele ved et 6-dageshold:

  1. En høj intensiv behandling,
  2. Du er kun væk fra dit arbejde eller din familie i 6 dage.
  3. Et helt års efterbehandling. Efter endt primærbehandling på de 6 dage, følger vores professionelle behandlingsteam dig i et helt år.
  4. Et godt og stabilt behandlingsresultat.

  Her kan du læse mere om 6-dages modellen.

  Her kan du læse mere om alkoholafvænning generelt.

  HELT KORT OM 6-DAGESMODELLEN:

  På et 6-dages ophold vil du møde professionel alkoholbehandling og professionelle behandlere, der forestår et intensivt behandlings forløb.

  Behandlingen foregår i et luksus sommerhus ved Vesterhavet, væk fra vante omgivelser og midt i den jyske natur, med mulighed for dagligt at gå lange ture ved vandet og få blæst hjernen lidt fri for tanker.

  Kurset har samme ingredienser som en almindelig ambulant alkoholbehandling, her har vi bare intensiveret din indlæring, og du vil komme til erkendelse omkring dit alkoholmisbrug i et helt andet tempo, end ved en traditionel alkoholbehandling.

  Du vil efter end ophold føle dig bedre i stand til at starte på en frisk, når du vender hjem til din familie og venner.

  De samtaler du har på opholdet er underlagt samme tavsheds- og fortrolighedsløfter fra vores side. Omgivelserne er meget diskrete og det lægger os meget på sinde at du skal føle dig tryg i de jyske omgivelser.

  ER ALLE EGNEDE TIL AT INDGÅ I BEHANDLINGEN 6-DAGESMODELLEN?

  Alle deltagere på holdet vil før de bliver skrevet op til behandlingen modtage en samtale med en af vores højt uddannede alkoholbehandlere. Ved samtalen vil følgende blive afdækket:

  Hvad sker der ved en samtale?:

  1. Dine specifikke behov og problematikker bliver grundigt analyseret.
  2. Alle dine spørgsmål vil blive besvaret, og allerede ved denne samtale ved du og vores behandler, om du er egnet til at indgå alkoholbehandling i 6-dages modellen.
  3. Naturligvis overlades intet til tilfældighederne og du vil derfor også blive grundig testet – Det vi kalder en Dyscon udredning.
  4. Sidst men ikke mindst så er du dækket af vores Behandlingsgaranti, hvis du mod forventning tager et tilbagefald.

  Hvis du vil vide mere om 6-dagesmodellen, kan du med fordel gå ind og læse FAQ om emnet på DYSCONs hjemmeside dyscon.dk eller følge dette link direkte til siden: https://alkoholbehandlinger.dk/ofte-stillede-spoergsmaal/

  De fleste forsikringsselskaber samarbejder med DYSCON, om 6-dages opholdet, kontakt os, så finder vi ud af hvordan dit forsikringsselskab forholder sig.

  AMBULANT ALKOHOLBEHANDLING.

  I REGION MIDTJYLLAND.

  Ambulant behandling: Hvis du vælger et ambulant alkoholbehandlings tilbud hos DYSCON, skal du føle dig meget velkommen.

  En ambulant alkoholbehandling er defineret af at du går til personlige samtaler og behandling en gang om ugen, alkoholbehandlingen foregår i et af vores alkoholambulatorier.

  DYSCON har ikke nogen alkoholbehandling i Aarhus C, det nærmeste fysiske behandlingscenter vil være Ringkøbing, og det vil vi ikke forlange af vores klienter.

  Derfor tilbyder DYSCONs onlineambulatorie dig at komme i behandling, hjemme fra din egen stue!

  Ambulant behandling foregår i samarbejde med de samme professionelle behandlere som altid foretager samtalerne hos DYSCON. Fordelene ved at samarbejde med DYSCONs onlineambulatorie:

  Fordele:

  1. Vante omgivelser, specielt vigtigt til personer med stress eller sociale forbier.
  2. Privat session ansigt til ansigt med en behandler.
  3. Fleksible tider, vi planlægger fra gang til gang.
  4. Selvom du ikke fysisk befinder dig i Danmark, kan du modtage dansk misbrugsbehandling.
  5. Der er ingen forskel, de værktøjer og virkemidler du modtager via online ambulatoriet er det samme som ved et fysisk fremmøde.

  Her kan du læse mere om ambulant alkoholbehandling.

  HVEM PASSER ET ONLINE FORLØB TIL ?

  Online alkoholambulatorie vil derfor være perfekt til dig der er på farten og ikke altid befinder dig i Danmark, men har erkendt, at du ikke kan undvære behandling, selvom du måske går til AA møder (anonyme alkoholikere) der i det land hvor du lige for tiden befinder dig.

  Eller dig der på grund af afstand, ikke kan få et fremmøde på et fysisk alkoholbehandlingssted til at passe ind, samtidig med at du også skal passe hverdagens forpligtelser.

  Et onlineforløb er også perfekt til dig der på grund af social angst ikke kan forlade dit hus. Eller måske dig der på grund af et fysisk handicap ikke kan forlade dine omgivelser.

  Hvis du er nysgerrig på, om du vil få gavn af et forløb i DYSCONs onlineambulatorie, så ring og få en snak med en af vores medarbejdere.

  Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, med at finde en løsning der passer ind i din hverdag!

  NÆRE PÅRØRENDE KAN OGSÅ HAVE GLÆDE AF ET ONLINE FORLØB.

  Hvis du er nær pårørende til en der drikker for meget, kan et besøg i vores online ambulatorie måske også være noget for dig.

  Et pårørende forløb indeholder de samme “ingredienser” som et, hvor du tager bilen til et fysisk ambulatorie. På et online forløb kan du nyde den luksus at sidde i egne omgivelser, og være i fortrolig samtale med din personlige behandler.

  Online alkoholbehandling giver stor fleksibilitet.

  Behandlingen foregår så fleksibelt som overhovedet muligt, måske efter du er kommet hjem fra arbejde eller i en pause på din arbejdsplads, med andre ord lige som det passer dig.

  Er du i tvivl om du er mest til at møde frem personligt, eller om du kunne have gavn af et onlineforløb, så er du velkommen til at ringe til en af vores faste behandlere på telefon: 70205501

  Lad være med at udsætte din beslutning, alle fortjener det gode liv, uden alkoholens skygger ind over.

  Til alkoholbehandlingen benytter vores behandlere online videotjenester som f.eks. Zoom, Skype eller lignende.

  Her kan du læse mere om online alkoholbehandling.

  EN ANDERLEDES TILGANG TIL TRADITIONEL ALKOHOLBEHANDLING -DRIK MED MÅDE!

  TIL DIG DER BOR I AARHHUS.

  Lær at drikke med måde: Til dig der allerede ved, at du har et overforbrug af alkohol, men som endnu ikke har udviklet alkoholafhængighed.

  Måske har nære pårørende fortalt dig at den er gal, eller måske har du selv erkendt at det forholder sig sådan. Der kan DYSCON Alkoholbehandlinger tilbyde dig en helt særlige behandling.

  Her kan du læse mere om ”Lær at drikke med måde”.

  Hvorfor udsætte det yderligere? Få rådgivning NU! Ring nu på 70 20 55 01.

  100% Diskretion, 100% Tavshedspligt, 100% Behandlingsgaranti.

  RELATEREDE SØGNINGER TIL ALKOHOLBEHANDLING AARHUS:

  Rusmiddelcenter Aarhus, misbrugscenter Aarhus, misbrugsbehandling Aarhus, Alkoholbehandling Aarhus C,

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.