Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  TIL DIG DER BOR I LYNGBY TAARBÆK KOMMUNE?

  HER FINDER DU OPLYSNING OM HVOR DU KAN FINDE ET HURTIGT, DISKRET OG PROFESSIONEL BEHANDLINGSTILBUD I NORDSJÆLLAND?

  Hos os i DYSCON, elsker vi vores arbejde, og vi elsker at hjælpe mennesker! Vi vil også gerne velkomme dig, uanset om du drikker lidt for meget, eller om du er nær pårørende til en der har et alkoholmisbrug. Vi har igennem mere end ti år arbejdet på dette felt, og vi elsker stadig at gå på arbejde og hjælpe mennesker.

  Hjælpen er ikke langt fra dig, hvis du bor i Lyngby Taarbæk kommune. Dyscon alkoholbehandlinger har plads til dig, og dine specifikke behov. Vores ambulatorie ligger diskret placeret, ned til Frederiksborg Slotssø, i rolige og frem for alt anonyme omgivelser. Mange af vores klienter værdsætter at gå en god tur rundt om Frederiksborg Slots sø efter en veloverstået terapisamtale.

  HER ER LIDT OM VORES BEHANDLINGSTILBUD, TIL DIG FRA LYNGBY TAARBÆK.

  AMBULANT ALKOHOLBEHANDLING LYNGBY.

  Hvad dækker det over, når der bliver tilbudt en ambulant alkoholbehandling? Ambulant betyder at du ikke er indlagt, men derimod kommer og modtager terapi, på et tidspunkt der passer dig.

  Fordelen ved ambulant terapi er, at du kan passe dine normale forpligtelser, arbejde, familie osv. og samtidig behandle din trang til alkohol.

  Terapien består af individuelle samtaler som foregår eksempelvis på vores smukke behandlingscenter i Hillerød. Terapisamtalen er en fortrolig samtale imellem dig og din behandler. Du og din behandler mødes som regel én gang om ugen.

  Fordele ved det ambulante behandlingstilbud:
  1. Fleksible behandlingstider, i aftaler fra gang til gang.
  2. Du kan passe dit job og dagligdag fuldstændig som du plejer.
  3. Mød op til samtaler i anonyme omgivelser, mød en professionel alkoholbehandler.
  4. Der tages udgangspunkt i dine specifikke behov, ingen samlebåndsteknikker.

  En af de helt store fordele ved denne form for misbrugsbehandling er ikke kun at behandlingen foregår individuelt, men også at samtalerne ofte kan foregå uden for normal arbejdstid. Og din behandler har mulighed for at skræddersy behandlingen til dine behov.

  Hos os er der ingen “one size fits all” alle mennesker er forskellige, det samme er vores behov.

  HVEM ER MÅLGRUPPEN TIL DEN AMBULANTE BEHANDLING?.

  Ambulant alkoholbehandling kan være en fordel for dig, der ikke har udviklet et afhængighedsforhold til alkoholen, men godt ved at du drikker for meget, og at det på sigt vil blive et problem. Dit mål med behandlingen vil så være at lære at “drikke med måde”

  Behandlingen er også til dig der allerede nu ved, at du ikke ved egen hjælp kan få magten over alkoholen og derfor ønsker et ædru liv.

  Hos DYSCON arbejder vi professionelt og alle behandlinger indledes naturligvis med en grundig udredning og test.

  DYSCON Alkoholbehandling i Nordsjælland ligger nemt tilgængeligt, uanset hvor i Nordsjælland du kommer fra. Hvis du foretrækker at tage offentlig transport, er Hillerød station i gåafstand fra Ambulatoriet 10-12 minutter og toget går hver tiende minut fra Lyngby station.

  DISKRETION OG FORTROLIGHED ER EN SELVFØLGE HOS OS.

  Det er magtpålæggende for os behandlere, at du føler dig tryg i den terapi du modtager.

  Det er også vigtigt at du allerede fra første behandlingstime føler, at du får noget “med hjem”, hele ideen med at få terapi er at flytte tanker, og give nye perspektiver, få daglige hverdagstips, der kan hjælpe dig til at komme igennem en hverdag uden alkoholen.

  Denne indbyrdes tryghed skal du kunne føle imellem din behandler og dig.

  Et andet sted hvor diskretion og fortrolighed er vigtigt, er hvor du går i behandling. For nogle klienter er det ikke så vigtigt om deres nærmeste ved at de modtager terapi, for andre personer er det magtpåliggende at det er anonymt og for dem er det vigtigt at behandlingsstedet også er diskret.

  Når du besøger os vil du opleve at vores lokaler udstråler ”hjemlighed” for vi er ikke et kommunalt misbrugscenter, vi er en privat virksomhed og vi ved godt at det er en terapeutisk fordel hvis du kan slappe af, og ikke føler du skal til tandlægen.

  Behandlingsstedet har meget diskret indgang. Den ambulante terapi foregår altid individuelt, hvilket sikrer 100% fortrolighed og diskretion.

  NEM OG DISKRET PARKERING PÅ HELSINGØRSGADE.

  Det er muligt at benytte vores private parkering, der naturligvis er gratis til vores klienter.

  DØGNBEHANDLING LYNGBY.

  Læs på vores hjemmeside om 6-dagesmodellen: 6-dagesmodellen kan være en perfekt behandlingsløsning, hvis du har mulighed for at tage 6 dage fri fra arbejde og deltage i denne højintensive alkoholbehandling.

  Efter afsluttet ophold er der et helt års opfølgning på vores ambulatorie i Hillerød eller i vores onlineambulatorie. Ring og få en snak med en af vores dygtige behandlere: på 70 20 55 01

  GRATIS ALKOHOLRÅDGIVNING LYNGBY

  Der er ingen grund til at udsætte din beslutning om at få mere ud af dit liv, det er en god beslutning!

  Ring allerede i dag og få svar på dine spørgsmål om alkoholproblemer, eller andre rusmidler.

  Det er også en god ide, at ringe hvis du er tvivl om hvilken behandlingstype der er den rette for dig?

  Du kan helt anonymt ringe til en behandler allerede i dag. Samtalen er 100% fortrolig og du er garanteret anonymitet, hvis du ønsker det.

  Ring til os for gratis rådgivning på telefon 70205501, du behøver ikke nogen henvisning fra din læge, vi er en privat klinik, der byder alle borgere fra kommunen Lyngby Taarbæk velkommen.

  HAR DU ELLER EN DU HOLDER AF SPØRGSMÅL TIL, HVORDAN MISBRUGSBEHANDLING FOREGÅR?

  Du er altid velkommen til at ringe og forhøre dig, uanset om det er dig der har et overforbrug af alkoholen eller, hvis en du holder af har brug for hjælp til et alkoholproblem, er det helt i orden at ringe. Vi har ingen telefontider på vores klinik, du kan derfor ringe alle dage året rundt telefon: 70 20 55 01.

  GRATIS RÅDGIVNING OGSÅ TIL PÅRØRENDE LYNGBY TAARBÆK/NORDSJÆLLAND.

  Det er ikke kun den drikkende der har det dårligt, når der i en familie er et misbrug, det være sig stoffer, medicin eller eksempelvis vin/spiritus.

  Hvis en i familien har et overforbrug er det vores erfaring, bakket op af forskning på området, at hele familien lider.

  Derfor giver det god mening at rette henvendelse på vores rådgivningstelefon. Du kan være anonym, hvis du ønsker det. Den person der tager imod dit opkald er en professionel behandler, der ved hvordan du har det! Han eller hun har selv stået i en tilsvarende situation som dig og de ved, hvordan de kan hjælpe dig. Tøv ikke med at søge anonym rådgivning, ring nu på telefon: 70205501

  Ring hvis du føler at du er nået til vejens ende, og hvis du føler at du har gjort hvad du selv kan klare som pårørende, der er ikke noget vi hellere vil end at hjælpe dig. Vi tager dagligt hjem fra arbejde glade, fordi vi ved vi har gjort en forskel på vores arbejde i dag, når vi har svaret en telefon, med et ægte menneske i den anden ende.

  Hvis du mest er til at undersøge tingene på egen hånd, kan du gå på opdagelse her på siden. Her er ligeledes mange gode råd til pårørende og familier til personer med alkoholudfordringer. Alle vores alkoholbehandlinger indeholder også familiebehandling, lige som vores behandlere også er udannede i par- og familie terapi.

  KONTAKT ALKOHOLAMBULATORIET I HILLERØD

  Dyscon – Alkoholbehandling Hillerød, Helsingørsgade 51, 1. sal, 3400 Hillerød

  Telefon.: 70205501 Mail: Info@dyscon.dk

  Bemærk: Du kan ikke møde op uden forudgående aftale. Derfor anbefaler vi at du henvender dig til vores personale på 70205501 og laver en aftale til en uforpligtende samtale.

  HVEM KAN HAVE GAVN AF PRIVAT ALKOHOLBEHANDLING.

  Privat behandling er særlig henvendt til dig:

  1. Der har erkendt at have et skadeligt overforbrug eller misbrug af alkohol.
  2. Du kæmper ikke med de store sociale eller store psykiske udfordringer. Hos Dyscon bliver du mødt af højt udannede professionelle alkoholbehandlere, med psykoterapeutisk baggrund og erfaring. Alle terapeuter er diplomuddannede i alkoholproblemer og er ikke kun weekend kursister.

  Fordi vi er et privat behandlingssted, kan vi tilbyde 100% diskretion og 100% fortrolighed i hele dit behandlingsforløb.

  ALKOHOLAFVÆNNING 2800 KONGENS LYNGBY.

  Hver enkelt behandler hos DYSCON har erfaring med at planlægge individuelle behandlingsforløb.

  Uanset hvilken behandlingsform du vælger, om det er at lære at drikke ansvarligt eller om du vil fokusere på et liv uden alkohol, så kræver det en individuel behandling, og sådan et behandlingsforløb kan din behandler planlægge for dig, med udgangspunkt i dine behov, og i din hverdag.

  Ring og få en uforpligtende samtale med en fra vores behandlerteam, på 70 20 55 01

  Her kan du læse mere om alkoholafvænning.

  Her kan du læse mere om lær at drikke med måde

  På siden om alkoholmisbrug kan du læse om forskellen på overforbrug og afhængighed.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.