Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  BOR DU I ELLER OMKRING FREDENSBORG KOMMUNE?

  HAR DU BRUG FOR PROFESSIONEL, HURTIG OG DISKRET OG ALKOHOLBEHANDLING I NORDSJÆLLAND?
  Så er vi klar til at hjælpe dig! Uanset om du selv drikker lidt for meget, eller er pårørende til en med alkoholproblemer, så kan vi hjælpe dig.

  Hjælpen er næsten lige ved hånden – Dyscon alkoholbehandlinger tilbyder professionel og diskret alkoholbehandling, kun 8 kilometer fra Fredensborg Centrum.

  Vi har flere gode behandlingstilbud, til dig som kommer fra Fredensborg.

  AMBULANT ALKOHOLBEHANDLING I HILLERØD

  I ambulant alkoholbehandling vil du kunne gå til individuelle samtaler på vores lokale behandlingscenter i Hillerød. Samtalerne foregår normalvis én gang om ugen, mens du bor hjemme og passer din familie, dit job og dagligdag fuldstændig som normalt.

  En rigtig stor fordel ved denne form for misbrugsbehandling er, ikke kun at behandlingen foregår individuelt, men også at samtalerne ofte kan foregå uden for normal arbejdstid.

  Fordi der er tale om individuelle forløb, kan behandlingen planlægges fra gang til gang og skræddersyes til dine specifikke behov.

  TO MÅLGRUPPER FOR DEN AMBULANTE BEHANDLING.

  Ambulant alkoholbehandling kan både tilbydes til dig der endnu ikke har udviklet afhængighed af alkoholen, og som ønsker at lære at “drikke med måde”, og til dig der har erkendt din magtesløshed over for alkoholen og ønsker et ædru liv.

  Alle behandlinger indledes med grundig udredning og test.

  DYSCON Alkoholbehandling i Nordsjælland ligger let tilgængeligt, uanset om du kommer fra Fredensborg eller en andet sted i Nordsjælland. Vores Alkoholambulatorium i Hillerød er placeret på Helsingørsgade, i pæne og yderst diskrete omgivelser, med udsigt til Slotssøen og Frederiksborg Slot.

  DISKRETION & FORTROLIGHED ER EN SELVFØLGE HOS OS.

  Vi lægger meget vægt på, at den enkelte klient skal føle sig tryg i behandlingen. Vi har derfor stor fokus på diskretion. Du vil derfor opleve at vores lokaler udstråler ”hjemlighed”, frem for kommunalt misbrugscenter. Behandlingsstedet har meget diskret indgang. Den ambulante behandling foregår altid individuelt, hvilket sikrer 100% fortrolighed.

  NEM OG DISKRET PARKERING PÅ HELSINGØRSGADE.

  Kommer du i bil, så har behandlingsstedet også egen gratis parkeringsplads.

  MED OFFENTLIG TRANSPORT FRA FREDENSBORG

  Hvis du ønsker at komme med bus eller tog til vores ambulatorium i Hillerød, så er det forholdsvis nemt og lige til.

  Alkoholambulatoriet i Hillerød ligger tæt på stationen med ca. 10 minutters gang, hvor det er muligt at ankomme med både bus og tog. Der går tog direkte fra Fredensborg 2 gange i timen, hver dag.

  DØGNBEHANDLING FREDENSBORG

  Læs også om døgnbehandlingen 6-dagesmodellen: 6-dagesmodellen kan være en perfekt behandlingsløsning, for dig som kommer fra Fredensborg eller omegn. I denne højintensive alkoholbehandling behøver du kun være hjemmefra i 6 dage, mens resten af behandlingen og opfølgningen foregår lokalt eller som online alkoholbehandling.

  GRATIS ALKOHOLRÅDGIVNING FREDENSBORG.

  Har du spørgsmål til alkoholproblemer eller andre rusmidler, eller spekulerer du på, hvad der er den rette behandling for dig? Så ring og få en samtale med en af vores professionelle behandlere. Samtalen er 100% fortrolig og du er garanteret anonymitet, hvis du ønsker det.

  Ring til os for gratis rådgivning på telefon 70205501, hvis du eller en du holder af har brug for hjælp til et alkoholproblem – det er naturligvis helt uforpligtende at ringe.

  GRATIS RÅDGIVNING, OGSÅ TIL PÅRØRENDE FREDENSBORG/NORDSJÆLLAND.

  Hvis du er pårørende til en der drikker for meget, så kan vi også hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe på vores alkohollinje og få råd og vejledning.

  Det kan ofte være meget hårdt, at være tæt pårørende til en der drikker. Man kan komme til et tidspunkt, hvor man føler at man har nået enden, i forhold til hvor meget man kan blive ved med at klare. Her på siden kan du finde mange gode råd til pårørende og familie til personer med alkoholudfordringer.

  Alle vores alkoholbehandlinger indeholder også familiebehandling, lige som vores behandlere også er udannede i par- og familie terapi.

  KONTAKT ALKOHOLAMBULATORIET I HILLERØD

  Dyscon – Alkoholbehandling Hillerød/Fredensborg

  Helsingørsgade 51, 1. sal

  3400 Hillerød

  Telefon.:70205501

  Mail:Info@dyscon.dk

  Bemærk: Du kan ikke møde op uden forudgående aftale. Derfor anbefaler vi at du henvender til vores personale på 70205501 og laver en aftale til en uforpligtende samtale.

  Hvem kan have gavn af privat alkoholbehandling.

  Privat behandling er særlig henvendt til dig, der har erkendt at have et skadeligt overforbrug eller misbrug af alkohol, men som udgangspunkt ikke kæmper med sociale eller store psykiske udfordringer.

  Hos Dyscon bliver du mødt af højt udannede professionelle alkoholbehandlere, med psykoterapeutisk baggrund og erfaring . Ikke kun uddannede pædagoger der engang har været på et kursus om alkohol.

  Som et privat behandlingssted kan vi tilbyde fuld diskretion og fortrolighed i hele dit behandlingsforløb.

  ALKOHOLAFVÆNNING FREDENSBORG

  Uanset om du har brug for en behandling der fokuser på afvænning, det vil sige et liv helt uden alkohol, eller en behandling der har fokus på træning og forandring af færdigheder til at drikke mindre i dagligdagen, så har vi behandlingsforløbet der passer til dig.

  Her kan du læse mere om alkoholafvænning. Her kan du læse mere om lær at drikke med måde som er en misbrugsbehandling til storforbrugere af alkohol, men hvor vedkommende endnu ikke har udviklet fysisk og psykisk afhængighed af sit misbrug.

  ALKOHOLMISBRUG FREDENSBORG

  På siden om alkoholmisbrug kan du læse om forskellen på overforbrug og afhængighed.

  Hvis du anser misbrug som noget der påvirker dig og din familie negativt, så har vi løsningen til dig. Vi har hjulpet og behandlet tusindvis af familier til et liv uden alkoholproblemer og vi kan også hjælpe dig og din familie. Vores behandlere er tilgængelige alle årets dage på 70205501.

  VEDRØRENDE MEDICINSK BEHANDLING

  NB: hos Dyscon tilbyder vi psykoterapeutisk alkoholbehandling og ikke medicinsk behandling og ordination. Hvis du har brug for medicinsk behandling, for eksempel til nedtrapning, kan det ske i samarbejde med egen læge.

  Relaterede søgninger:

  Hvis du kommer fra Helsingør kommune og har brug for hjælp alkoholbehandling kan du læse mere her:

  Alkoholbehandling Helsingør

  Helsingør Kommune, Alkoholrådgivning Helsingør, Professionel alkoholbehandling Fredensborg.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.