Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Hvis du har erkendt at det ikke er muligt for dig at styre dit alkoholforbrug, og har du taget beslutningen om at det for dig nok er bedst at gå i alkoholbehandling, vil vi gerne byde dig velkommen her hos os i Dyscon.

  DYSCONs varemærke er top uddannede, professionelle behandlere og gode resultater. Vores behandlingsresultater igennem nu 10 år, er så gode at vi tør give dig en behandlingsgaranti.

  Så når du har taget beslutningen og er klar, skal du ikke udsætte det et sekund mere, vi hjælper dig med at sætte dig realistiske mål, og vi hjælper og støtter dig så du også når dem, et skridt af gangen.

  Alkoholbehandling er landsdækkende og kan derfor også modtages af borgere i og omkring Odense, hvis du har brug for hjælp og rådgivning til et misbrug.

  ALKOHOLRÅDGIVNING ALLE UGENS DAGE.

  Drikker du ”lidt” for meget, eller er du nær pårørende til en der gør?

  Så er der hjælp at hente hos DYSCON. Hver dag hjælper vi både den der har misbruget og den familie der står udenom alkoholmisbrugeren, den pårørende der lider ligeså meget som den drikkende, med rådgivning og støtte.

  Hvis du er pårørende til en med et alkoholproblem, behøver du ikke tøve med at kontakte os på vores klient telefon. Du har mulighed for at tale med en professionel behandler her på døgntelefonen, og modtage alkohol rådgivning og støtte, vi holder åben alle årets dage hele døgnet på telefon  70 20 55 01.

  Gør noget ved problemet nu, få gratis rådgivning og en uforpligtende snak, Telefon 70 20 55 01.

  MEN JEG BOR I ODENSE C.

  HVORFOR SKAL JEG VÆLGE ALKOHOLBEHANDLING HOS DYSCON?

  Når du skal i gang med at undersøge hvor du eller din pårørende skal gå i behandling, er det rigtig vigtigt at du finder en behandler du/I kan samarbejde med, som har de rigtige kvalifikationer, erfaring og uddannelse. Det er simpelthen alt for vigtig en beslutning at overlade i hænderne på pædagoger, med et weekend kursus i kommunikation.

  Vi er stole over at vi ud over at elsker vores job, også har mere end 10 års erfaring og har hjulpet tusindvis af familier og enkelt personer til at fjerne misbruget fra deres familie..

  Mange pårørende har fået den hjælp de så brændende har ønsket sig, og har modtaget den fra vores professionelle personale.

  Alle behandlere har gennemgået og færdiggjort deres uddannelser som alkoholbehandlere, og har nu mange års erfaring. Den alkoholbehandling DYSCON leverer, indeholder ud over misbrugsbehandling også familiebehandling,.

  MISBRUG AF ALKOHOL HAR EN STOR NEGATIV EFFEKT PÅ FAMILIEN.

  MODTAG HJÆLP FRA PROFESSIONELT PERSONALE.

  Vores alkoholbehandlere er også udannede i par- og familie terapi. De er klar over, hvilken indvirkning det har på en familie, når en af dens medlemmer har et alkoholmisbrug. Den partner der står og ser på misbruget, oplever næsten altid en stor sorg og afmagt i forhold til den drikkende.

  Hvem i sit netværk går man til for at få en fortrolig samtale, uden at føle at man går bag om ryggen på sin ægtefælle, samlever eller forælder?

  Tag den fortrolige snak, med en professionel rådgiver og behandler helt uforpligtende.

  Du får gratis rådgivning alle dage på telefon 70 20 55 01.

  ALKOHOLRÅDGIVNING FOR DIG DER BOR I ODENSE KOMMUNE.

  TIL DIG DER BOR I ODENSE:

  Når du søger råd og vejledning hos en af DYSCONs terapeuter, vil du kunne stille helt åbne og ærlige spørgsmål og forvente at få brugbare svar. Terapeuten der besvarer dine spørgsmål, har været i samme situation som dig på et tidspunkt i sit liv, og er et levende bevis på at alkoholbehandling virker.

  Terapeuten vil kunne tilbyde råd og hjælpe dig med redskaber til at tackle problemet med alkohol i din familie, han vil også kunne hjælpe med rådgivning om, hvilken behandling der bedst passer dig eller dit familiemedlem.

  DYSCONs erfarne alkoholrådgivere er vant til at skræddersy behandlingen til den enkeltes behov, her er ikke noget “one size fits all” og ingen samlebåndsarbejde. Det er vigtigt for os at du føler at du får noget brugbart med hjem, noget der kan hjælpe dig i din situation.

  På grund af vores mange års erfaring, er vi blevet eksperter i intervention, også af nogen kaldet den første svære samtale.

  Vi kan give dig råd om hvad du skal sige og ikke sige, hvis du har tænkt dig at konfrontere en drikkende forælder eller samlever, med vedkommens alkoholmisbrug.

  Nu hvor du har taget mod til dig, kan du ligeså godt få sagt de rigtige ting, så du ikke skubber alkoholmisbrugeren fra dig, i stedet for at hjælpe ham.

  Vi har rådgivet i tusindvis i hvordan de tager samtalen, resultatet skulle gerne være professionel hjælp, til alkoholmisbrugeren.

  Læs mere om konfrontationen som også kaldes intervention og konfliktfri intervention som er den særlige samtalemodel DYSCON har udviklet, til at tage samtalen på en måde så alle parter bevarer deres værdighed.

  Her kan du læse mere om alkoholrådgivning.

  ALKOHOLAFVÆNNING ODENSE.

  6-DAGESMODELLEN ET INTENSIVT KURSUSOPHOLD.

  Læs mere om de forskellige behandlingstilbud vi tilbyder her.

  Måske kender du allerede 6-dages modellen? Udtalelser fra vores klienter har budt på ord som, effektiv, uvurderlig, effektiv, intensiv, tankeforandrende.

  Den er også kaldt Danmarks mest effektive alkoholbehandling. Hvorfor er den så effektiv? Her er hvad du kan forvente på et 6-dages hold:

  Fordele ved et 6-dageshold:

  1. Høj intensiv ophold,
  2. Du holder kun fri i 6 dage fra dit job.
  3. Et helt års efterbehandling. Efter endt primærbehandling på de 6 dage, følger vores professionelle behandlingsteam dig i et helt år.
  4. Godt og stabilt behandlingsresultat.

  Her kan du læse mere om 6-dages modellen.

  Her kan du læse mere om alkoholafvænning generelt.

  HELT KORT OM 6-DAGESMODELLEN:

  Behandlingen består i:

  1. Intensiv behandlingstilbud, hvor du er hjemmefra i bare 5 nætter/6 dage.
  2. Professionel behandling, på stedet og et helt års efterbehandling ved personligt fremmøde eller i vores online alkoholambulatorie.
  3. Individuelle samtaler, og gruppe terapi.
  4. Kognitiv terapi, alt materiale er baseret på det nyeste forskning, af uddannet personale.

  6-dages kurset bliver afholdt i et luksus sommerhus ved Vesterhavet, med mulighed for at nyde den smukke jyske natur i pauserne imellem samtalerne. Du har dit eget værelse til rådighed, så du har mulighed for at trække dig tilbage.

  De rolige omgivelser opfordrer til eftertænksomhed og tankeforandring, der er hele nerven i at kunne blive af med sit misbrug.

  På et 6-dages ophold undervises du kun i professionel alkoholbehandling og af professionelle terapeuter, i et intensivt behandlings forløb.

  Kurset indeholder det samme som en almindelig ambulant alkoholbehandlings forløb, der er bare skruet op for hastigheden af din indlæring, du vil derfor også komme hurtigere til en erkendelse omkring dit alkoholmisbrug, end ved en traditionel alkoholbehandling, hvor der typisk vil gå en ugen imellem hver terapeut session.

  Efter et færdiggjort ophold vil du føle sig meget forandret, og klar til at starte på en frisk med dine nye erkendelser i baghovedet, nu hvor du skal hjem og tage gode beslutninger i dit liv, sammen med den familie der måske venter på dig.

  Samtalerne på et 6-dageshold er underlagt samme tavsheds- og fortrolighedsløfter fra vores side, som almindelig alkoholbehandling.

  ER ALLE EGNEDE TIL AT INDGÅ I BEHANDLINGEN 6-DAGESMODELLEN?

  Før du kan søge behandling i 6-dagesmodellen vil du modtage en samtale med en af vores højt uddannede alkoholbehandlere, hvor du udredes for hvad dine specifikke behov er og de problematikker der kredser om dit misbrug vil blive analyseret.

  Analysen er med til at sikre at du får den terapi der er mest effektiv i dit tilfælde, og er obligatorisk hvis du vil modtage behandlings garanti, hvis du mod forventning tager et tilbagefald.

  Hvad sker der ved en samtale?:

  1. Dine specifikke behov og problematikker bliver grundigt analyseret.
  2. Alle dine spørgsmål vil blive besvaret, og allerede ved denne samtale ved du og vores behandler, om du er egnet til at indgå alkoholbehandling i 6-dages modellen.
  3. Naturligvis overlades intet til tilfældighederne og du vil derfor også blive grundig testet – Det vi kalder en Dyscon udredning.
  4. Sidst men ikke mindst så er du dækket af vores Behandlingsgaranti, hvis du mod forventning tager et tilbagefald.

  Læs mere om 6-dagesmodellen, gå ind og læs FAQ om emnet på DYSCONs hjemmeside dyscon.dk eller følg dette link direkte til siden: https://alkoholbehandlinger.dk/ofte-stillede-spoergsmaal/

  De fleste forsikringsselskaber, samarbejder med DYSCON om 6-dages opholdet, kontakt os, så finder vi ud af hvordan dit forsikringsselskab forholder sig. Ikke alle forsikringsselskaber er afvisende overfor et samarbejde.

  AMBULANT ALKOHOLBEHANDLING.

  ODENSE KOMMUNE.

  Ambulant behandling: Du kan også vælge et ambulant alkoholbehandlings tilbud hos DYSCON.

  En ambulant alkoholbehandling betyder at du går til personlige individuelle samtaler og behandling en gang om ugen, alkoholbehandlingen foregår i et af vores alkoholambulatorier.

  DYSCON har ikke nogen alkoholbehandling i Odense Kommune, det nærmeste fysiske behandlingscenter vil være Ringkøbing, og det vil vi ikke forlange af vores klienter.

  Af den grund tilbyder DYSCONs onlineambulatorie dig at alkoholbehandlingen, kan foregå hjemme fra din egen stue!

  Ambulant behandling online foregår naturligvis i samarbejde med de samme professionelle terapeuter som altid foretager samtalerne hos DYSCON.

  Fordelene ved at samarbejde med DYSCONs onlineambulatorie:

  Fordele:

  1. Du er hjemme hos dig selv, det kan have stor betydning for personer med stress eller sociale forbier.
  2. Individuelle samtaler med din terapeut i sessions, online.
  3. Fleksible tider, vi aftaler fra gang til gang.
  4. Hvis du ikke fysisk befinder dig i Danmark, kan du modtage alkoholbehandlingen der hvor du befinder dig.
  5. Samme program, de værktøjer og virkemidler du modtager via online ambulatoriet er det samme som ved et fysisk ambulatorie.

  Her kan du læse mere om ambulant alkoholbehandling.

  HVEM PASSER ET ONLINE FORLØB TIL ?

  Online alkoholambulatorie er henvendt til dig der rejser meget og ikke altid befinder dig i Danmark, men har erkendt, at uden regelmæssig alkoholbehandling kan du ikke forblive ædru.

  Eller dig der på grund af afstand, ikke har mulighed for at dukke fysisk op på et alkoholbehandlingssted, samtidig med at du også skal passe hverdagens forpligtelser.

  Et onlineforløb passer også perfekt til dig der på grund af social angst ikke er i stand til at forlade dit hus. Eller hvis du på grund af et fysisk handicap ikke kan forlade dit hjem.

  Det kan også være at du bor på Grønland eller i en afsides by i Danmark, hvor afstanden gør at du ikke kan følge et alkoholbehandlings forløb, men alkohol styrer dit liv, og uden hjælp gennem samtaler, kan du ikke nå dit mål om at blive fri for alkohol.

  Hvis du godt kunne tænke dig at vide mere, om undervisning i DYSCONs onlineambulatorie, så ring i dag og tal med en af vores dygtige medarbejdere.

  Så hjælper vi dig, med at finde en løsning der passer ind i din hverdag!

  PÅRØRENDE ER OGSÅ VELKOMNE I ET ONLINE FORLØB.

  Hvis du er pårørende til en med et alkoholmisbrug, kunne et online forløb måske være løsningen for dig. Onlineambulatoriet er ikke kun for misbrugeren, men så sandelig også for familien rundt om den drikkende.

  Der er ingen forskel på indholdet i samtalen om den foregår online eller om det er ved et fysisk fremmøde i et ambulatorie. Det er de samme værktøjer der tages i brug, baseret på kognitiv terapi, og samtale terapi.

  I et online forløb er den eneste forskel at du sidder i eget hjem, i vante omgivelser og har en fortrolig samtale med din personlige behandler.

  Online alkoholbehandling giver stor fleksibilitet.

  Behandlingen foregår så fleksibelt som overhovedet muligt, måske efter du er kommet hjem fra arbejde eller i en pause på din arbejdsplads, med andre ord lige som det passer dig.

  Er du i tvivl om du foretrækker at modtage rådgivning i et fysisk eller et online ambulatorie, så skal du føle dig velkommen til at ringe til en af vores alkohol rådgivere i behandlingscentret på telefon: 70205501

  Udsæt ikke din beslutning, gør noget ved det nu, hvis du føler alkohol har en for stor plads i din familie.

  Til online behandlingen bruger vi videotjenester som f.eks. Zoom, Skype eller lignende.

  Her kan du læse mere om online alkoholbehandling.

  ET ALTERNATIV TIL TRADITIONEL ALKOHOLBEHANDLING – DRIK MED MÅDE!

  HVIS DU BOR I ODENSE.

  Programmet “Lær at drikke med måde”: er målrettet dig der ved, at du har et overforbrug af alkohol, men du har endnu ikke udviklet en alkoholafhængighed.

  Måske har din familie og venner i en periode fortalt dig, at det er noget du er nødt til at gøre noget ved, eller du har selv vidst det hele tiden, at dit behov for alkohol ikke er som dine venners.

  DYSCON Alkoholbehandlinger har her en lidt anden tilgang til problematikken. Der hvor det er muligt, kan vi lære dig at drikke med måde, det fordrer dog at du kommer i tide, og ikke har opbygget alkoholafhængighed..

  Her kan du læse mere om ”Lær at drikke med måde”.

  Ved du inderst inde at du har et overforbrug af alkohol, men mangler rådgivning i hvordan du får styr på dit problem. Ring nu på 70 20 55 01.

  100% Diskretion, 100% Tavshedspligt, 100% Behandlingsgaranti.

  RELATEREDE SØGNINGER TIL ALKOHOLBEHANDLING ODENSE:

  Rusmiddelcenter ODENSE, misbrugscenter ODENSE, misbrugsbehandling ODENSE, Alkoholbehandling ODENSE C, alkoholbehandlingen i Odense.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.