Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  BOR DU I ELLER OMKRING HELSINGØR KOMMUNE?

  HAR DU BRUG FOR PROFESSIONEL, DISKRET OG PRIVAT ALKOHOLBEHANDLING I NORDSJÆLLAND?
  Så kan vi hjælpe dig!

  Uanset om du selv drikker lidt for meget, eller er pårørende til en med alkoholproblemer, så kan vi hjælpe dig.

  Vi har flere gode behandlingstilbud, til dig som kommer fra Helsingør kommune.

  AMBULANT ALKOHOLBEHANDLING PÅ HELSINGØRSGADE

  I ambulant alkoholbehandling vil du kunne gå til individuelle samtaler på vores behandlingscenter, én gang om ugen, mens du bor hjemme og passer familie, job og dagligdag som normalt.

  En stor fordel ved denne form for misbrugsbehandling er, at samtalerne ofte kan foregå uden for normal arbejdstid. Da der som nævnt er tale om individuelle samtaler, kan behandlingen og forløbet aftales fra gang til gang.

  Ambulant alkoholbehandling kan både tilbydes til dig der endnu ikke har udviklet afhængighed af alkoholen, og som ønsker at lære at “drikke med måde”, og til dig der har erkendt din magtesløshed over for alkoholen og ønsker et ædru liv.

  Alle behandlinger indledes med grundig udredning og test.

  DYSCON Alkoholbehandling i Nordsjælland ligger let tilgængeligt, uanset hvor på Sjælland du kommer fra. Vores Alkoholambulatorium i Hillerød er placeret på Helsingørsgade i pæne diskrete omgivelser med udsigt til Slotssøen og Frederiksborg slot.

  DISKRATION & FORTROLIGHED

  Vi lægger vægt på, at den enkelte skal føle sig tryg, og derfor udståler vores lokaler ”hjemlighed” og har meget diskret indgang. Behandlingen foregår individuelt, hvilket sikrer 100% fortrolighed.

  Behandlingsleder af alkoholbehandling i Hillerød er Torben Balle Petersen.

  NEM OG DISKRET PARKERING PÅ HELSINGØRSGADE.

  Kommer du i bil, så har behandlingsstedet også egen gratis parkeringsplads.

  MED BUS ELLER TOG FRA HELSINGØR.

  Alkoholambulatoriet i Hillerød ligger tæt på stationen med ca. 10 minutters gang, hvor det er muligt at ankomme med tog eller bus. Der går tog direkte fra Helsingør 2 gange i timen, hver dag. Udover Helsingør stopper toget også i Snekkersten, Kvistgaard, Fredensborg og flere andre stationer.

  Læs også om 6-dagesmodellen: 6-dagesmodellen kan være en perfekt behandlingsløsning, for dig som kommer fra Helsingør kommune eller omegn. Her behøver du kun være hjemmefra i 6 dage, mens resten af behandlingen og opfølgningen foregår lokalt.

  GRATIS ALKOHOLRÅDGIVNING

  Har du spørgsmål til alkoholproblemer eller andre rusmidler og hvad der er den rette behandling for dig? Så ring og få en samtale med en behandler. Samtalen er 100% fortrolig og du er garanteret anonymitet hvis du ønsker det.

  Ring til os for gratis rådgivning på telefon 70205501, hvis du eller en du kender kunne have brug for alkoholbehandling – det er naturligvis helt uforpligtende at ringe.

  Måske du også er interesseret i at læse de ofte stillede spørgsmål vedrørende behandling.

  GRATIS RÅDGIVNING OGSÅ TIL PÅRØRENDE FRA HELSINGØR OG OMEGN.

  Hvis du er pårørende til en der drikker for meget, så kan vi også hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe på vores alkohollinje og få råd og vejledning.

  Det kan ofte være meget hårdt, at være tæt pårørende til en der drikker. Her på siden kan du finde mange gode råd til pårørende og familie til personer med alkoholudfordringer.

  Alle vores alkoholbehandlinger indeholder også familiebehandling, lige som vores behandlere også er udannede i par- og familie terapi.

  KONTAKT ALKOHOLAMBULATORIET I HILLERØD

  Dyscon – Alkoholbehandling Hillerød/Helsingør

  Helsingørsgade 51, 1. sal

  3400 Hillerød

  Telefon.:70205501

  Mail:Info@dyscon.dk

  Hvem kan have gavn af privat alkoholbehandling.

  Privat behandling er særlig henvendt til dig, der har erkendt at have et skadeligt overforbrug eller misbrug af alkohol, men som udgangspunkt ikke kæmper med sociale eller store psykiske udfordringer. Hos Dyscon bliver du mødt af højt udannet professionelle alkoholbehandlere, med psykoterapeutisk baggrund. Ikke kun uddannede pædagoger der engang har været på et kursus om alkohol.

  Som et privat behandlingssted kan vi tilbyde fuldstændig diskretion og fortrolighed.

  NB: hos Dyscon tilbyder vi psykoterapeutisk behandling og ikke medicinsk behandling og ordination.

  Relaterede søgninger:

  Helsingør Kommune, Alkoholrådgivning Helsingør, Alkoholproblem Helsingør, Misbrugsbehandling Helsingør, Alkoholmisbrug Helsingør.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.