Skip to main content

Bor du i eller omkring Kolding Kommune, og har brug for hjælp til alkoholmisbrug, eller er du pårørende til en der har et alkoholmisbrug?

Så kan vi hjælpe dig med at finde den rette alkoholbehandling.

Hvad skal man vide om alkoholafvænning? 

Stort set alle med et alkoholproblem, benægter at de har brug for professionel hjælp. Det er slet ikke så mærkeligt, for lider man af den sygdom der hedder alkoholafhængighed eller som også er kaldet alkoholisme, så er benægtelse en del af sygdomen

Selv når det er meget tydeligt, at alkoholmisbruget er kørt helt af sporet, så benægter man stadig drikkeriet og alle de problemer misbruget medfører.

For den der står på sidelinjen og ser på at det skadelige forbrug bare vokser og vokser, er det dybt frustrerende, og fører ofte til opslidende konflikter og diskussioner. Uanset hvor meget man prøver, føles det umuligt at trænge igennem til den drikkende, som oftest er meget urealistisk omkring egen situation, og ikke vil indse behovet for alkoholafvænning eller professionel misbrugsbehandling.

Hvordan kommer man i alkoholafvænning, hvis man bor i Kolding?

Det er vigtigt at henvende sig til et behandlingssted, der kan give en professionel hjælp.

Dyscon har mere end 10 års erfaring i at yde professionel og effektiv alkoholbehandling.

Vi har hjulpet i tusindvis af familier, der har været ramt alkoholmisbrug – og vi kan også hjælpe dig og din familie. 

For gratis alkoholrådgivning til dig der drikker ”lidt” for meget eller dig som er pårørende til en med alkoholproblemer, ring 70 20 55 01.

Bor du i eller omkring Kolding, har vi flere gode behandlingsmuligheder.

Blandt andet 6-dages modellen – Danmarks mest effektive alkoholbehandling, hvor du kun behøver at være væk fra hjem og arbejde i 6 dage, men herefter har et helt års effektiv opfølgning.

Læs mere om 6-dages modellen her.

Vi tilbyder også ambulant alkoholbehandling, både med personligt fremmøde eller som online alkoholbehandling.

Vi tilbyder professionel alkoholbehandling for både alkoholafhængige og til dig, der endnu ikke har udviklet afhængighed, men kan se at forbruget af alkohol er ved at tage overhånd. Ring på 70 20 55 01.