Skip to main content

Drikker du ”lidt” for meget eller er du pårørende til en der drikker ”lidt” for meget?

Bor du på Østerbro, og har brug for hjælp til et alkoholproblem? Eller er du pårørende til en, der kæmper med et overforbrug af alkohol? Så kan vi hjælpe og rådgive dig.

Vigtig viden om alkoholafvænning

Når man taler med en der har et alkoholproblem, vil de som regel altid benægte problemets omfang, og at der skulle være brug for professionel hjælp eller nogen form for alkoholbehandling.

Det er en del af misbruget, at have denne form for benægtelse. 

Det kan være meget frustrerende, hvis man som pårørende, tydeligt kan se den negative effekt som alkoholen har, hos én man holder af, men den drikkende selv er totalt afvisende over for problemets omfang. 

Derfor er det vigtigt, at søge professionel hjælp og rådgivning, så man bedst muligt kan hjælpe den drikkende i en effektiv og holdbar alkoholbehandling.

Du kan alle årets dage få gratis rådgivning ved at ringe på 70 20 55 01. Her sidder Dyscon højtuddannede alkoholbehandlere klar til at hjælpe og rådgive dig.

Hvordan kan man komme i alkoholafvænning, hvis man bor på Østerbro?

Det er vigtigt ikke at udsætte din beslutning om at søge hjælp. Problemet går ikke væk uden professionel behandling. 

Når én i familien kæmper med et alkoholproblem, berører det hele familien.

Hos Dyscon Alkoholbehandlinger har vi hjulpet tusindvis af familier, som har haft alkoholproblemer tæt inde på livet. Vi kan også hjælpe dig og din familie.

Du kan ringe for gratis rådgivning på 70 20 55 01, uanset om du selv drikker ”lidt” for meget eller er pårørende til en der drikker ”lidt” for meget.

Bor du på Østerbro? Så har vi flere gode behandlingsmuligheder.

6-dages modellen – en super effektiv og gennemprøvet alkoholbehandling med enestående resultater. Fordelen ved 6-dages modellen er, at du kun behøver at være hjemmefra i en lille uge. Herefter følger et helt års professionel hjælp. 

Læs mere om 6-dages modellen her.

Ambulant alkoholbehandling både med personligt fremmøde på vores eksklusive behandlingssted nord for København, eller som online alkoholbehandling.

Vi kan tilbyde en topprofessionel og skræddersyet alkoholbehandling, der passer til dig, uanset om du har udviklet afhængighed til alkohol, eller har brug for at begrænse et overforbrug.

For mere information om, hvilken alkoholbehandling der er den rette for dig, ring 70 20 55 01.

Diskretion er naturligvis en selvfølge og alle vores højt uddannede behandlere har tavshedspligt.