Skip to main content

Alkoholbehandling Esbjerg

Bor du i Esbjerg Kommune og har brug for hjælp til et alkoholproblem, så er der professionel hjælp at hente. Hos Dyscon Alkoholbehandlinger tilbyder vi professionel alkoholbehandling til borgere I og omkring Esbjerg, der har brug for hjælp og rådgivning til et alkoholmisbrug.

 

Alkoholrådgivning Esbjerg alle årets dage.

Drikker du ”lidt” for meget eller er du pårørende til en med alkoholproblem, der drikker ”lidt” for meget? Vi er klar med hjælp og rådgivning.

Vores alkoholrådgivning holder åben alle årets dage på tlf. 70 20 55 01.

Du kan stille spørgsmål til vores professionelle behandlere som besvarer alle slags spørgsmål om alkoholmisbrug, alkoholafhængighed og andre alkoholproblematikker.

For hurtig hjælp og rådgivning, ring 70 20 55 01.

 

Hvis jeg bor i Esbjerg, hvorfor så vælge alkoholbehandling hos Dyscon?

Vi har i nu mere end ti år hjulpet tusindvis af familier og enkeltpersoner, der har haft alkoholmisbrug tæt inde på livet. Vores professionelle og skræddersyede alkoholbehandlinger sikrer dig et godt og stabilt resultat.

Læs mere om de forskellige behandlingstilbud vi tilbyder her.

6-dages modellen: Danmarks mest effektive alkoholbehandling. En høj intensiv behandling, hvor du kun behøver at være væk fra dit arbejde eller din familie i 6 dage. Efter endt primærbehandling på de 6 dage, følger vores professionelle behandlingsteam dig i et helt år. Det sikrer dig et godt og stabilt behandlingsresultat.

Her kan du læse mere om 6-dages modellen.

Ambulant alkoholbehandling: Ved ambulant alkoholbehandling går du til samtaler og behandling en gang om ugen i et af vores alkoholambulatorier. Når du kommer fra Esbjerg, er vores nærmeste alkoholambulatorium i Ringkøbing. Ambulant alkoholbehandling kan også tilbydes som online alkoholbehandling.

Her kan du læse mere om ambulant alkoholbehandling.

Online alkoholbehandling: Online alkoholbehandling foregår på samme måde som ambulant alkoholbehandling med samtale og behandling en gang om ugen. Her foregår det bare online i stedet for ved personligt fremmøde.

Alkoholbehandlingen tilbydes via online videotjenester som f.eks. Zoom, Skype eller lignende.

Flere og flere vælger denne form for morderne behandling for at undgå rejse- og ventetid.

Her kan du læse mere om online alkoholbehandling.

Lær at drikke med måde: Dyscon Alkoholbehandlinger tilbyder denne særlige behandling til dig som erkender at have et overforbrug af alkohol, men som endnu ikke har udviklet alkoholafhængighed.

Her kan du læse mere om ”Lær at drikke med måde”.

For rådgivning om, hvad der er den rigtige alkoholbehandling for dig, ring nu på 70 20 55 01.

Diskretion og tavshedspligt er naturligvis altid en selvfølge.