Skip to main content

Alkoholiker linjen – altid en hjælp.

Når problemerne med alkohol tårner sig op og bliver for meget, så er der brug for at tale med nogen om det. Hvad enten man er pårørende, eller selv har et problem med alkohol, så hjælper det ikke at holde problemerne for sig selv. Det første der skal gøres med henblik på løsning af problemet, er at tale med nogen der har forstand på alkoholisme. Her er alkoholiker linjen en stor hjælp.

Hvem kommer jeg til at tale med?

Dyscon Alkoholbehandlinger, har en telefonlinje, der er åben alle dage i året. Mange har oplevet at stå i en situation, hvor der virkelig var brug for hjælp til en snak om løsninger og strategier for én der drikker for meget, og så kan man ikke komme igennem på telefonen hos mange af de rådgivningslinjer, som det offentlige behandlingssystem stiller til rådighed. Og det er bare ikke godt nok. Alkoholproblemer kan ikke styres på plads tidsmæssigt. De skal tages fat i, når situationerne kræver det og ikke når rådgivningen finder tid til det.

Dyscon Alkoholbehandlinger har en rådgivningslinje, hvor der sidder kompetente folk der kan rådgive om hvordan du løser dit eget alkoholproblem eller hvordan du bedst hjælper et familiemedlem, en god ven, en arbejdskollega eller blot én du holder af, med at komme videre med livet, væk fra alkoholproblemer. Du kan også sagtens have brug for blot at tale med et andet menneske om de følelser, der følger med at have alkoholisme tæt inde på livet, som pårørende eller som drikkende. Alle rådgivere hos Dyscon Alkoholbehandlinger, er selv tidligere misbrugere eller afhængige, udover at de er uddannede psykoterapeuter. 

Ring gratis på 70 20 55 01.

Hvordan kommer jeg til at tale med nogen?

Det kræver sommetider mod, at gribe telefonen og ringe op til en rådgivningslinje. Usikkerheden på om problemet er stort nok til at blive taget seriøst, om du kan styre dine følelser, når du kommer til at tale med en anden om det, eller tanken om hvad andre vil tænke om dig, når du fortæller om dine problemer, kan gøre at du finder det for svært at ringe op.

Det er helt naturligt at have disse tanker. De fleste har det lidt sådan. Men husk at den du kommer til at tale med på Dyscons gratis rådgivningslinje, er et menneske der selv har skullet række ud efter hjælp og måske har haft de samme tanker som dig, da de skulle gøre det. Men de er alle kommet igennem det og har fået løst deres alkoholproblem, netop ved alligevel at tage de første skridt til at række ud efter hjælp. Alkoholproblemer opstår ikke af sig selv, og de løser sig heller ikke af sig selv. Så ring til rådgivningslinjen – også selvom telefonrøret vejer 400 kilo. 

Dyscons gratis rådgivningslinje er åben alle dage: Tlf. 70 20 55 01. Vi venter på dit opkald.