Skip to main content

Dyscon tilbyder gratis alkoholrådgivning til dig der bor i Næstved. Har du eller en pårørende brug for hjælp til et alkoholmisbrug? Så ring 70 20 55 01. Du kan også læse mere her på siden.

Er du fra Næstved og har brug for rådgivning til et alkoholproblem?

Du kan ringe alle årets dage til vores rådgivningslinje på 70 20 55 01. Det er helt gratis. Her står vores professionelle alkoholrådgivere klar til at give dig hjælp og vejledning.

Hvem er Dyscon Alkoholbehandlinger?

Vi Danmarks førende private udbyder af intensive og effektive alkoholbehandlinger. I gennem mere end ti år har vi hjulpet tusindvis af familier og enkeltpersoner ud af alkoholmisbrug, Vi kan også hjælpe dig og din familie.

Drikker du ”lidt” for meget eller er du tæt på en, du synes har et for stort alkoholforbrug, så kan vi rådgive og hjælpe dig.

Effektive og professionelle alkoholbehandlinger tæt på Næstved:

6-dagesmodellen: Danmarks mest effektive og højintensive alkoholbehandling.

For dig der ønsker hurtige resultater. Du behøver kun at være væk fra famillie eller arbejde i 6 dage. Efter 6-dages forløbet, er der et helt års opfølgning, som kan foregå på en af vores behandlingsteder eller online, alt efter hvad passer bedst til dig.

Ambulant alkoholbehandling: Her kommer du til en ugentlig samtale hos en af vores dygtige og højtuddannede alkoholbehandlere. Et typisk forløb varer 3-6 måneder.

Online alkoholbehandling: Foregår online på samme måde som den ambulante behandling. Vi har mere end 10 års erfaring med at levere god og effektiv alkoholbehandling online.

Lær at drikke med måde: Har du endnu ikke udviklet alkoholafhængighed, men bare ønsker at nedsætte dit alkoholforbrug, så kan behandlingen ”Lær at drikke med måde” være det rigtige valg for dig! Behandlingen tilbydes både online og ambulant.

Rådgivning om valg alkoholbehandling Næstved:

Er du i tvivl om hvilken alkoholbehandling, der er det rette valg for dig eller en pårørende? Så ring til os på 70 20 55 01. Vore dygtige behandlere sidder klar til at tilbyde dig professionel alkoholrådgivning.