Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

    Alkoholbehandling Frederiksberg

    MANGLER DU EN PROFESSIONEL, DISKRET OG PRIVAT ALKOHOLBEHANDLING DER HVOR DU BOR?

    Er du parat til at modtage behandling nu!

    Hvis du godt ved, at du har et problematisk forhold til alkohol, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, så læs videre i denne artikel. Når en person i familien har et alkoholmisbrug, går det altid ud over resten af familien.

    Vi er klar til at hjælpe både dig, men også den familie der omgiver dig.

    Læs mere om pårørende behandling her:

    ERKENDELSEN ER IKKE NEM, MEN DERFRA BLIVER DET BEDRE.

    Det er ikke nemt at erkende, at du ikke selv kan finde ud af at omgås alkohol. Det kræver selvindsigt, mod og professionel hjælp, at ændre dine drikkemønstre. Men giv ikke op, vi vil gerne hjælpe dig det sidste stykke hen ad vejen.

    Det kan være at dine pårørende tit og ofte har bemærket at, “du drikker lidt for meget” og måske kunne du virkelig godt tænke dig, at ændre på din måde at se på alkoholen på, men det føles som om det er lettere sagt end gjort. Hvordan kan det lykkes at få et balanceret forhold til alkohol? og hvor får man hjælp til problemet?

    FØRSTE SKRIDT I PROCESSEN?

    1. Nu hvor du ved at du har alkoholproblemer, så er det vigtigt at det er dig der søger rådgivning og hjælp.
    2. Behandlingen er personlig, og det er derfor vigtig at du “svinger” med din behandler. Få en indledende samtale.
    3. Vær sikker på at din behandler har den rigtige uddannelse, du ønsker jo det bedste resultat.
    4. Find et professionelt behandlingssted, hvor du føler dig tryg, og hvor du kan forvente fortrolighed og diskretion.
    5. Få en forsamtale, helt uforpligtende, Ring 70205501

    Ingen personer er ens, derfor synes vi også det giver mening, at hvert enkelt behandlingsforløb er så skræddersyet som muligt. Vores dygtige og professionelle behandlere har den rigtige erfaring og uddannelse, til at lave lige netop den behandlingsplan for dig.

    Kom i gang nu, få en indledende samtale på: 70205501 og modtag gratis hjælp og rådgivning.

    HVILKEN FORM FOR ALKOHOLBEHANDLING SKAL JEG VÆLGE?

    Der findes en del forskellige behandlingstilbud, også her hos Dyscon.
    Dem vil vi rigtig gerne guide dig rundt i.

    Noget der til gengæld ikke findes på menuen er ” One size fits all”, når det kommer til alkoholbehandling. Alle personer har deres egen baggrund og deres egne personlighed, og det er ikke alle der er fysisk afhængige af alkohol. I nogle tilfælde skyldes misbruget andre årsager. Det er derfor vigtigt at kunne skelne imellem afhængighed af alkohol eller om alkoholmisbruget skyldes andre årsager. Vores behandlere tester dig, så i ved hvad grunden er til, at du har et problematisk forbrug af alkohol.

    Kunne du tænke dig at vide mere om alkoholafhængighed og sygdommen alkoholisme her på alkoholbehandlinger.dk

    ALKOHOLMISBRUG UDEN AT VÆRE ALKOHOLIKER!

    Vidste du at det er muligt at have et skadeligt alkoholmisbrug uden at være alkoholiker? Uanset hvad grunden er til, at du indtager for meget alkohol, så er det vigtigt at du modtager behandling, det er vigtigt at du undgår at udvikle en afhængighed af alkohol.

    ALKOHOLBEHANDLING FOR DIG DER BOR PÅ FREDERIKSBERG, OG I FREDERIKSBERG KOMMUNE.

    Hvis du endnu ikke er blevet afhængige af alkohol, men du vil gerne nedsætte alkoholforbruget, er det muligt at deltage i behandlings programmet “lær at drikke med måde”. Du kan få personlig alkoholbehandling, eller du kan modtage behandling online, via zoom, skype eller en anden online tjeneste.

    Den personlige alkoholbehandling, hvor du sidder i samme run som din behandler, foregår i Hillerød. I behandlings programmet “lær at drikke med måde” lærer du hvad du skal gøre, for at lære at drikke mere socialt ansvarligt.

    Et alkoholmisbrug kan ikke fixes på egen hånd, det kræver en professionel indsats, og professionel støtte at lære at drikke med måde, eller helt at stoppe med at drikke.

    Uanset hvad din årsag til misbruget er. så er det vigtigt at du ikke lader stå til. Søg en professionel behandling hos en virksomhed der ved hvad de laver, og som har mange års erfaring. Din fremtid skal der ikke eksperimenteres med, du skal have den bedste behandling.

    VI KALDER DET FOR DANMARKS MEST EFFEKTIVE ALKOHOLBEHANDLING

    Når beslutningen om at gå i alkoholbehandling er taget, vil de fleste gerne i gang med det samme! De fleste vi også gerne opnå resultater hurtigt, og spare sig selv for at spilde tiden, og komme ind til problemets kerne med det samme. Til dig har vi udviklet Danmarks eneste intensive program, 6 -dages modellen.

    HVIS DU:
    1. Kan stå op på egen hånd.
    2. Selv kan tage tøj på og redde din egen seng
    3. Hvis du ved hvordan du soignerer dig og ikke er i tvivl om, hvordan du gebærder dig imellem mennesker.
    4. Hvis du har mulighed for at få dit eventuelle kæledyr passet.
    5. Hvis du har mulighed for at investere i et 6 dages intensivt kursus (5 nætter), og kan tage væk hjemmefra.

    Så kvalificerer du til at få en plads i 6-dages modellen.

    6-DAGESMODELLEN, ET INTENSIVT ALKOHOLBEHADNLINGS KURSUS.

    Forskellen på et ambulant alkoholbehandlings forløb og et kursus på 6-dagesmodellen er, at 6-dagesmodellen er et intensivt kursus. “Pensum” er det samme som du ville gennemgå i ambulant behandling, det er bare mere komprimeret, og designet til at opnå hurtige resultater.

    Vi kalder det for Danmarks mest effektive alkoholbehandlings- kursusforløb. Kurset henvender sig udelukkende til ressourcestærke klienter, med et alkoholmisbrug, og en afhængighed af alkohol.

    Det er et effektiv alkoholbehandlingsforløb, der strækker sig over 6 dage/5 nætter

    HELT KORT:
    1. Focus på effektivitet og hurtighed.
    2. Højintensiv behandling, (6 dage/5 nætter).
    3. Kvalitets sikret, efterbehandling følger det næste år frem.
    4. Behandlings garanti, hvis du mod forventning tager et tilbagefald.
    5. Ressourcestærke personer. Du vil møde andre der har det som dig, og som er dedikeret til at opnå ædruelighed. Mulighed for at få et personligt netværk, med andre i din situation.

    Når en person udvikler afhængighed af alkohol, er der desværre ingen vej tilbage, programmet “lær at drikke med måde” vil ikke være aktuelt for den person. Det er derfor rigtig vigtigt at du gør noget ved dit alkoholmisbrug, før det er for sent.

    HVAD DÆKKER JERES BEHANDLINGSGARANTI OVER?

    Vores tillid til 6-dagesmodellen, som et alkoholbehandlings værktøj er stor og det er den p.g.a erfaring. Det ville ikke være muligt for os at tilbyde dig en behandlings garanti, hvis det ikke var fordi vi ved at behandlingen virker!

    Vi har kørt behandlingskurset i snart 15 år, og statistikkerne taler for sig selv. Behandlingen er så effektiv, at vi kan tilbyde dig en ny gratis behandling, hvis du mod forventning skulle tage et tilbagefald. Læs mere om behandlings garanti her:

    HVAD BYGGER BEHANDLINGEN PÅ?

    Behandlingsmodellen tager udgangspunkt i den nyeste internationale forskning om alkoholmisbrug og afhængighed.

    Når du deltager i et 6-dageskursus, får du ikke bare Danmarks mest effektive alkoholbehandling, men vi giver dig til og med behandlingsgaranti, i tilfælde af et tilbagefald. Der er intet at miste, få mere information om behandlingen, 6-dagesmodellen her:

    6-dagesmodellen

    Eller kontakt os på telefon: 70205501.

    HVOR FOREGÅR BEHANDLINGEN?

    Selve alkoholbehandlingen i 6-dagesmodellen foregår i et luksussommerhus i det Vestjyske, væk fra stress og jag, og med rig mulighed for at fordybe dig i din nye viden om dig selv og dit forhold til alkohol. Mange af vores kursister har udtrykt taknemmelighed for, at kunne gå en tur ved Vesterhavet efter en endt behandlingsdag.

    Lidt vind i håret og et par gode gå-sko, har givet anledning til mange tanker og nye kloge beslutninger.

    HVORDAN KAN MAN BLIVE ALKOHOLFRI PÅ BARE 6 DAGE?

    Det kan man heller ikke, men du kan få et godt forspring, i forhold til en traditionel behandling. Der findes ingen mirakler ved Vesterhavet, men der bliver taget mange seriøse beslutninger, og påbegyndt mange tankeprocesser, som det ville have taget dig, måske et halvt år, at komme i kontakt med, via traditionel ambulant behandling.

    Det er derfor også vigtigt at du er en ressourcestærk person, der ikke først skal lære de mest basale menneskelige færdigheder, for at kvalificerer til et 6 dages kursus.

    HVAD KAN JEG FORVENTE AF DE 6 DAGE I BEHANDLING?

    Varigheden er 6 dage, 5 nætter. Du modtager behandling fra vores faste chefbehandler, Anox Rasksen.

    For at kunne deltage i behandlingen skal du kunne tage fri fra job og familieforpligtelser i 6 dage, du skal være i stand til at holde fri fra dit job, og kun koncentrerer dig om at lære så meget som det er dig muligt.

    Når dit 6-dagesforløb er overstået, vil der derefter være en opfølgning i et helt år, med undervisning og samarbejde med din behandler. Efterbehandlingen kan aftales fra gang til gang, den kan foregå ved personligt fremmøde eller online, i nogen tilfælde i en kombination.

    I dit efterbehandlingsforløb bor du hjemme og kan passer dit job og forpligtelser på Frederiksberg som du plejer.

    Er 6-dagesmodellen en mulighed for dig? Og kunne du tænke dig at vide mere om kurset? Benyt dig af vores alkohollinje og få en uforpligtende samtale 70205501.

    TRADITIONEL ALKOHOLBEHANDLING, TIL DIG DER BOR I FREDERIKSBERG KOMMUNE ELLER OMEGN.

    Måske vurderer du at du har brug for et behandlingsforløb med en længere varighed, som for eksempel en døgnbehandling på et behandlingscenter.

    Det kan der være forskellige grunde til, måske har du en psykisk lidelse eller sociale udfordringer som kan kræve overvågning hele døgnet, eller måske hjælp til udlevering af medicin, f.eks.

    Få mere at vide om døgnbehandling på vores rådgivningslinje på 70205510.

    DU KAN OGSÅ FÅ BEHANDLING AMBULANT.

    Individuelle samtaler er en del af det ambulante alkoholbehandlings tilbud. Samtalerne foregår på vores behandlingscenter i Nordsjælland.

    Det er meget fleksibelt at gå i ambulante alkoholbehandling. Tiderne for samtaler aftales fra gang til gang, så det griber mindst muligt ind i din hverdag. Der er typisk tale om samtaler hver uge.

    I en ambulant behandling bor du hjemme under hele forløbet og kan have en normal hverdag ved siden af.

    Alle behandlinger indledes med grundig udredning og test.

    DYSCON Alkoholbehandling i Nordsjælland er placeret centralt i Hillerød, på Helsingørsgade i diskrete omgivelser med udsigt til Slotssøen og Frederiksborg Slot.

    Men egen gratis parkering.

    HVORFOR SKAL DU VÆLGE PRIVAT ALKOHOLBEHANDLING?

    Af samme grunde som du ville vælge et privathospital, frem for at vælge en behandling i det offentlige system.

    1. Her er ingen ventetid.
    2. Din alkoholbehandling planlægges efter din tid.
    3. Du undgår at lade dig registrere i det offentlige system.

    Du kan forvente 100% tavshedspligt fra vores behandlere og den højest mulige diskretion.

    Få yderligere information her: 70205501

    KONTAKT ALKOHOLAMBULATORIET I HILLERØD

    Dyscon – Alkoholbehandling Hillerød
    Helsingørsgade 51, 1. sal
    3400 Hillerød
    Tlf.:70205501

    Mail:Info@dyscon.dk

    Find Dyscon på Facebook: https://www.facebook.com/dyscon

    Keyword: Frederiksberg kommunes indbyggere, ambulante alkoholbehandling

    Skal vi ringe dig op?

    Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

    Gratis og 100% fortrolig.