Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  ER DU BOSAT I FREDERIKSSUND KOMMUNE?

  ALKOHOLBEHANDLING FREDERIKSSUND.
  ALKOHOLBEHANDLING I NORDSJÆLLAND? FÅ PROFESSIONEL BEHANDLING I DISKRETE OMGIVELSER.
  LAD OS HJÆLPE DIG!

  Har du eller en du er tæt på et alkoholproblem, så kan vi hjælpe dig! Uanset om du selv “drikker lidt for meget” eller om en pårørende har et alkoholproblem, kan vi give dig en hjælpende hånd.

  VI HAR FLERE GODE BEHANDLINGSTILBUD, TIL DIG DER KOMMER FRA FREDERIKSSUND KOMMUNE.

  AMBULANT ALKOHOLBEHANDLING FREDERIKSSUND.

  Vidste du at det er muligt at gå i ambulant alkoholbehandling og samtidig bo hjemme og passe sit job og dine daglige forpligtelser? I et ambulant alkoholbehandlings-tilbud går du til individuelle samtaler en gang om ugen, på et tidsrum der passer dig.

  En af de helt store fordele er, at samtalerne kan foregå efter arbejdstid, og vi er vant til at være fleksible, derfor kan vi aftale behandlings-tidspunktet fra gang til gang, som det passer ind i din kalender.

  HVEM HENVENDER AMBULANT ALKOHOLBEHANDLING SIG TIL ?

  Det er både til dig der endnu ikke har udviklet en afhængighed af alkohol, men også til dig der allerede nu godt ved at du er blevet afhængig af alkohol.

  LÆR AT DRIKKE ALKOHOL MED MÅDE

  Nogle borgere kan have glæde af at arbejde hen imod at lære at “drikke med måde”. Andre er nødt til at forblive ædru hele deres liv. Derfor begynder alle behandlinger med en test og en grundig udredning, så vi ved hvilket mål vi skal arbejde hen imod.

  DYSCON Alkoholbehandlings-center i Hillerød er let at komme til, uanset hvor du bor i Nordsjælland. Der er gode parkeringsforhold, og parkeringen er gratis for dig som klient.

  Behandlingscenteret Nordsjælland er placeret på Helsingørgade i Hillerød, i diskrete omgivelser, og med en enestående udsigt ud over Hillerød Slots sø. og Frederiksborg Slot.

  HOS OS FÅR DU BÅDE FORTROLIGHED OG DISKRETION.

  Det er vigtigt for os at du er så afslappet som muligt, når du modtager behandling. Vi ønsker at du skal føle dig “hjemme” uden at bekymre dig. Det er derfor vigtigt for os, at fortælle at den individuelle samtale du har med din egen behandler, altid er fortrolig og vi behandler altid den viden vi får fra dig, med den allerhøjeste diskretion. For at din behandling skal være så effektiv som mulig, skal du kunne stole 100% på os, og det sætter vi en ære i, at du kan.

  Torben Balle Petersen, er behandlingsleder af alkoholbehandling i Hillerød og behandlingen følger sundhedsstyrelsens anbefalinger.

  MED BUS ELLER TOG FRA FREDERIKSSUND.

  DYSCONS Alkoholambulatorie i Hillerød er placeret meget centralt, tæt på både tog- og busstation. Der er 10 minutters gang fra stationen til behandlingscenteret. Der går tog og bus fra Frederikssund station til Hillerød, en gang i timen.

  KENDER DU 6-DAGESMODELLEN?

  Måske er netop 6-dagesmodellen den perfekte behandlingsløsning, for dig som bor i Frederikssund kommune eller omegn. Konceptet 6-dagesmodellen betyder for dig, at du kun skal være væk hjemmefra i 6 dage/5 nætter, hvor du modtager intensiv behandling. Derefter er der opfølgning i et år, og opfølgningen foregår lokalt.

  GRATIS ALKOHOLRÅDGIVNING

  Sidder du lige nu med spørgsmål til alkoholproblemer eller måske har du spørgsmål til andre afhængigheder som f.eks. rusmidler, så vil vi opfordre dig til at ringe til os på 70205501
  Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken behandlingsform du skal vælge, er det også en god ide at ringe og få en fortrolig snak med en af vores behandlere.

  Gratis alkoholbehandling rådgivning på telefon 70205501.

  Hvis du gerne vil undersøge lidt på egen hånd, kan du læse de ofte stillede spørgsmål vedrørende behandling.

  PÅRØRENDE HAR OGSÅ BRUG FOR RÅDGIVNING – GRATIS NATURLIGVIS

  Vi har via vores mange års erfaring med alkoholmisbrugere og deres pårørende erfaret, at familien tit er meget berørt af alkoholmisbruget, det kan være brudte løfter, konflikter, ekstrem-kommunikation mm.

  IKKE TO FAMILIER ER ENS

  Hvis du er pårørende til en med et misbrug skal du vide, at vi også har fokus på dig, og fordi ingen familier er ens, er det vigtigt at få en individuel behandling. Ring til vores rådgivningslinje og få en snak med en pårørende-behandler, der kan rådgive dig med de udfordringer du har lige nu. Alle vores rådgivere er uddannede inden for alkoholbehandling, men også familiebehandling, eller par- og familie terapi. Du kan henvende dig på 70205501

  FÅ KONTAKT TIL HILLERØD ALKOHOLAMBULATORIET HVIS DU BOR I FREDERIKSSUND.

  Dyscon – Alkoholbehandling Hillerød/Frederikssund
  Helsingørsgade 51, 1. sal
  3400 Hillerød
  Telefon.:70205501
  Mail:info@dyscon.dk

  HVORFOR VÆLGE EN PRIVAT ALKOHOLBEHANDLING, NÅR DU BOR I FREDERIKSSUND KOMMUNE?

  Du kan som borger være sikker på, at vi har et veluddannet personale. Her er der ingen der kun er uddannede pædagoger med et kursus i alkoholbehandling. Vi har alle en uddannelse i alkoholmisbrug og med den har vi hjulpet i hundredevis af familier igennem de mere end 15 år vi har drevet DYSCON. Skal det lykkes for dig eller en af dine familiemedlemmer at blive alkoholfri eller lære at drikke med måde, kræver det en professionel behandling, og den får du hos os.

  Vi er et privat behandlingssted og derfor kan vi tilbyde fuldstændig 100% diskretion og 100% fortrolighed.

  NB: Hos Dyscon tilbyder vi psykoterapeutisk behandling og ikke medicinsk behandling og ordination.

  Relaterede søgninger:

  Frederikssund Kommune, Alkoholrådgivning Frederikssund, Alkoholproblem Frederikssund, Misbrugsbehandling Frederikssund, Alkoholmisbrug Frederikssund, 3600 Frederikssund

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.