Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  TIL DIG DER BOR I NÆRHEDEN AF HELLERUP.

   

  ALKOHOLBEHANDLING HELLERUP

  MODTAG EN PROFESSIONEL, DISKRET ALKOHOLBEHANDLING HELLERUP, DER HVOR DU BOR?

  Hjælpen er lige i nærheden af dig!

  Vores professionelt uddannede behandlere er parate til at hjælpe dig, de er alle uddannede til at varetage misbrug, både for dig der drikker lidt for meget og dig der allerede nu ved, at dit alkoholforbrug er for stort.

  Det kan, for nogen være en længere proces, at lære at forstå og at erkende sit alkoholproblem. Når du er kommet til erkendelse af, at dine alkoholvaner ikke er sunde for dig og din familie, er det tid til at tage fat i en professionel behandler, og få den hjælp du trænger til.

  HVORDAN KAN MAN LÆRE AT DRIKKE MINDRE?

  Det kan være at din nærmeste familie og andre nære pårørende, i længere tid har forsøgt at gøre dig opmærksom på, at du har et unaturligt forhold til alkohol, det kan endda være at du faktisk godt ved, at du drikker lidt for meget. En professionel behandler ved, til tider af egen erfaring, at det ikke er nemt at ændre på drikkemønstre.

  Men hvordan begynder man bare at drikke mindre? Hvordan gribes problemet an på den bedste måde? Svaret er, find dig en erfaren misbrugsbehandler.

  HVIS DU STADIG ER I TVIVL:

  Hvis du har brug for hjælp, men er lidt i tvivl om, hvordan du griber det an, er det helt forståeligt. Det første du skal gøre er:

  1. Få rådgivning og hjælp.

  2. Få professionel hjælp, find en behandler du har en god kemi med, måske endda en der har erfaring med selv at have drukket.

  3. Når du leder efter den rigtige behandler for dig, så se også på hans/hendes uddannelse. Behandleren skal være klædt på til at varetage dine problemer.

  4. Find et lokal behandlingstilbud.

  5. Lav en aftale, udsæt det ikke, få dit liv tilbage nu!
   Ring helt uforpligtende. 70205501

  SKRÆDDERSYET TIL DIG.

  Uanset hvor du bor, om det er i Hellerup eller i København centrum, så hold dig ikke tilbage, ring helt uforpligtende.…vores terapeuter kan lave en skræddersyet behandling til dig og vores højt udannede alkoholbehandlere hjælper dig med glæde.
  Udsæt ikke beslutningen: Ring og modtag gratis og professionel hjælp på 70205501, hør på alkoholbehandlernes personlig erfaring inden du tager en beslutning om at gå i alkoholbehandling.


  ALKOHOLRÅDGIVNING HELLERUP.

  Når en i familien har et problem med alkohol, rammer det hele familien. Uanset om du drikker lidt for meget eller en du kender har problemer med alkoholproblemer, kan du altid gøre brug af vores gratis alkoholrådgivning. På telefon nummer 70205501 kan du få en fortrolig samtale med en behandler. Alkoholrådgivning har åben hver dag, hele ugen – ring 70205501

  TAVSHEDSPLIGT PÅ ALKOHOLRÅGIVNINGEN I HELLERUP.

  Når du vælger at ringe til vores alkohollinje får du fat på en af vores professionelle behandlere. De har alle stor forståelse for din situation, måske hænger det sammen med, at de selv har været i din situation en gang, så når de modtager dit opkald er du ikke bare et nummer i rækken af mennesker de taler med hver dag. Du har deres fulde opmærksomhed, og de har et dybtfølt ønske om at hjælpe dig, ligesom de selv har modtaget hjælp engang.

  HVAD KAN JEG FORVENTE?

  Samtalen er 100% fortrolig og 100% diskret, og vi har naturligvis tavshedspligt, behandling udenfor normal arbejdstid.

  Brug nummeret 70205501.

  DER ER FORSKEL PÅ ALKOHOLBEHANDLINGS TYPER.

  HVILKEN SKAL JEG VÆLGE?

  ” One size fits all” behandling findes ikke, når det kommer til valg af alkoholbehandling og behandlingstilbud. Forskellen er stor på, om du er afhængig af alkohol, eller om dit misbrug skyldes andre omstændigheder. Du har mulighed for at læse mere om alkoholafhængighed og sygdommen alkoholisme lige her: alkoholbehandlinger.dk

  ER ET SKADELIGT MISBRUG DET SAMME SOM ALKOHOLISME?

  Det er ikke alle der drikker for meget der udvikler alkoholafhængighed eller for den sags skyld bliver alkoholikere. Du kan godt have et skadeligt alkoholmisbrug uden at være alkoholiker, og stadigvæk have brug for en misbrugsbehandling.

  LÆR AT DRIKKE MED MÅDE.

  Hvis du ved at du har et overforbrug/misbrug, men ikke er afhængighed af alkoholen kan du med fordel deltage i behandlingsmetoden “lær at drikke med måde”. Hvis du bor i Hellerup eller i hovedstads regionen, har du flere muligheder. Her kan behandlingen “Lær at drikke med måde” både følges som en online alkoholbehandling, men også som ambulant alkoholbehandling, og behandling udenfor normal arbejdstid.

  ÆDRUELIGHED KOMMER IKKE AF SIG SELV.

  Lad os være helt ærlige, alkoholisme og alkoholmisbrug er ikke et problem der kan løses på egen hånd. Du har måske endda forsøgt, i så fald ved du allerede at det kræver en professionel indsats.

  Det er vigtig at får den behandling og hjælp, der passer til dig, og som du har brug for lige meget hvad end årsagen til dit misbrug er.

  DEN MEST EFFEKTIVE ALKOHOLBEHANDLING, HVORFOR NØJES MED MINDRE?

  Hvad nu hvis en alkoholbehandling kun tog 6 dage? Ville du se det som en fordel?

  Den behandling finder nu i Danmark. Du er væk fra job og familie i 6 dage, men modtager derefter igennem et helt år opfølgende behandling enten online eller ved personligt fremmøde, for at sikre at du forbliver ædru.

  6-dages modellen er et utroligt effektiv alkoholbehandlingsforløb der kun henvender sig til ressourcestærke klienter. Kursisterne har alle udviklet et alkoholmisbrug og alkoholafhængighed.

  Hvad kan 6 dages modellen?

  1. Den er hurtig og effektiv.

  2. Du er væk fra job og familien i bare 6 dage/5 nætter.

  3. Du vil modtage et års opfølgning.

  4. Vi har behandlingsgaranti tilknyttet dette forløb, hvis du får et tilbagefald.

  5. Dette forløb er kun henvendt til ressourcestærke personer.

  En person der har udviklet afhængighed, kan ikke lære at drikke alkohol med måde.
  Alkoholbehandlingen for alkoholafhængighed er derfor fokuseret på, at du via terapeutisk behandling lærer at opnå et ædru liv. Gør dig selv og din familie en tjeneste, begynd i dag!

  HOS OS HAR DU BEHANDLINGSGARANTI

  6-dagesmodellen er terapi der bygger på international forskning om alkoholmisbrug og afhængighed.

  Selve alkoholbehandlingen foregår hen over 6 dage, i smukke og rolige omgivelser, ved den Jyske Vestkyst. Væk fra dine vante omgivelser, har du mulighed for at deltage som kursist i vores intensive 6-dages kursus.

  HVAD ANDRE KURSISTER SIGER!

  Mange af vores kursister har været glade for at være tæt på den smukke Vestjyske natur, med mulighed for at gå lange ture ved havet og få blæst hovedet fri for tanker og bekymringer.

  EFFEKTIVITET OG INTENSITET I BEHANDLINGEN.

  Fordi effektiviteten og intensiteten er i højsæde i denne døgnbehandling, er du kun væk hjemmefra i 6 dage/ 5 nætter. Når du har færdiggjort dit ophold vil du efterfølgende modtage et helt års undervisning og efterbehandling i samarbejde med din behandler.

  Din efterbehandling foregår hjemme fra din egen bopæl, så du kan passe dine forpligtelser, arbejde, familie o.s.v

  Har du brug for mere viden om 6-dagesmodellen? Så kontakt os på 70205501.

  ALMINDELIG DØGNBEHANDLING TIL DIG DER KOMMER FRA HELLERUP.

  Du kan eventuelt have behov for et behandlingsforløb, med en længerevarende døgnbehandling på et behandlingscenter, måske pga. for eksempel psykiske eller sociale udfordringer, som kræver overvågning hele døgnet, hjælp til udlevering af medicin. Det kan der være flere grunde til:

  1. Psykiske udfordringer

  2. Sociale udfordringer.

  3. Medicin.

  4. Andet.

  Få mere at vide om døgnbehandling på vores rådgivningslinje på 70205510.

  EN AMBULANT LØSNING.

  Ambulant alkoholbehandling kan modtages i vores behandlingscenter i Nordsjælland. En ambulant behandling foregår normalt med individuelle samtaler en gang om ugen.
  Du bor hjemme under hele forløbet og passer dine forpligtelser, job og dagligdag.

  En af fordelene ved ambulant alkoholbehandling er, at samtalerne kan foregå uden for normal arbejdstid. Det er individuelle samtaler, og ikke gruppesamtaler og derfor kan behandlingsforløbet aftales fra gang til gang.

  MANGE FORDELE VED AMBULANT ALKOHOLBEHANDLING.
  1. Mulighed for samtaler uden for normal arbejdstid

  2. Altid individuel samtaleterapi.

  3. Ingen gruppeterapi.

  4. Fleksibelt forløb.

    

  Ambulant alkoholbehandling indledes med en grundig udredning og test.

  HVOR LIGGER AMBULATIORIET?.

  Ambulatoriet i Nordsjælland er let tilgængeligt, under en halv times kørsel fra centrum af Hellerup. Alkoholambulatorium i Hillerød er placeret på Helsingørsgade i diskrete omgivelser med udsigt til Slotssøen og Frederiksborg Slot, med gratis parkering. Der ingen problemer ved at indgå i ambulant alkoholbehandling.

  ABSOLUT DISKRETION & FORTROLIGHED

  Du kan føle dig helt tryg, vores lokaler er ”hjemlige” og har meget diskret indgang.
  100% individuel behandling, 100% fortrolighed, og 100% diskretion. Der er også mulighed for anonym alkoholbehandling, ring og lad os aftale hvad du har brug for 70205501

  HAR DU BRUG FOR ANONYM ALKOHOLBEHANDLING?

  Lad være med at udsætte en god beslutning. Det er en uforpligtende samtale og behandlingsforløbet kan foregå helt anonymt.

  NEM OG DISKRET, PARKER LIGE VED DØREN.

  Hvis du vælger at komme i bil fra Hellerup, så er parkering ikke noget problem. Behandlingsstedet råder over egen gratis parkeringsplads lige ved døren.

  MISBRUGSBEHANDLING CENTRALT! KOM I BUS ELLER TOG FRA HELLERUP.

  Alkoholambulatoriet i Hillerød ligger ca. 10 minutters gang fra stationen, hvor du ubesværet kan ankomme med tog eller bus. S-togets linje A går fra Hellerup station til Hillerød hvert 10. minut, turen tager 24 minutter, læn dig tilbage og nyd turen. Det er da misbrugsbehandling centralt.

  PRIVAT ALKOHOLBEHANDLING HELLERUP.

  Hvorfor skal du vælge en privat alkoholbehandling når jeg bor i Hellerup?

  Af samme årsager som gør at du ville vælge et privathospital frem for en behandling i det offentlige system. Vi har normalvis ingen ventetid. Vi har erfarne misbrugsbehandlere. Der er åbent alle årets dage. Alkoholbehandlingen foregår på dine præmisser og kan sagtens foregå uden for normalarbejdstid og vi vil altid planlægge din behandling således at den griber mindst muligt ind i din families liv og i din arbejdsdag.

  100% DISKRETION, 100%TAVSHEDSPLIGT, 100%PÅ DINE PRÆMISSER.

  Det lægger os meget på hjertet, at du er sikret den højest mulige diskretion. Som før beskrevet har alle vores erfarne misbrugsbehandlere 100% tavshedspligt og du kan forvente at vi behandler dine oplysninger med fuld diskretion.

  PROFESSIONEL PERSONALE, MED DEN RIGTIGE UDDANNELSE.

  Al alkoholbehandling bliver foretaget af specialuddannede misbrugsterapeuter. Alle terapeuter har ud over en uddannelse i alkoholafhængighed også en uddannelse inden for psykoterapi.
  De er ikke “kun” behandlere men de har endda prøvet på egen krop, hvad det vil sige at have et alkoholmisbrug og det giver dem en unik mulighed for at undervise dig i, hvad de allerede har lært, og har valgt at beskæftige sig med som erhverv.

  Vores dygtige og professionelle alkoholbehandlere er ikke kun udannede i alkoholterapi de er alle uddannede i kognitiv adfærdsterapi, parterapi, familie terapi, Motivational Interviewing, samt konfliktfri kommunikation mm.

  MERE END BARE UDDANNELSE.

  Udover deres uddannelse, der konstant bliver opdateret med nyeste viden og studier inden for behandling af misbrug, har alle behandlere selv haft misbrug og afhængighed på et tidspunkt i deres liv.

  BEHANDLERE MED ERFARRING.

  De er alle levende beviser på at alkoholbehandling virker og at man sagtens kan skabe sig et liv uden alkohol. De har alle følt det du føler nu, så du kan være helt rolig, du er i trygge og professionelle hænder, og alle behandlere ønsker at du opnår den størst mulige succes med din behandling. Få professionel hjælp allerede i dag.

  DISKRETION OG FORTROLIGHED ALLE BEHANDLINGSTILBUD.

  Udover et højt niveau af kvalitet og stor faglighed, er du også garanteret 100% fortrolighed når du går i behandling, i et privat alkoholbehandlings ambulatorie.

  HAR DU BRUG FOR ALKOHOLAFVÆNNING I HELLERUP KOMMUNE?

  Misbrugsbehandling for alkohol er det samme som alkoholbehandling. Nogen kalder det for alkoholafvænning, men i bund og grund er det samme ting der tales om. Vil du læse mere om alkoholafvænning, kan du gøre det her, på vores hjemmeside.

  FÅ DEN HJÆLP DU HAR BRUG FOR!

  Hvis du bor i København, i Storkøbenhavns kommune eller Region Hovedstaden, vil vi gerne hjælpe dig med alkoholbehandling, såvel som alkoholafvænning. Ring allerede i dag og lad os tale om det, ring helt uforpligtende på vores alkoholrådgivning 70205501.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.