N

Behandlingsgaranti

N

Alkoholrådgivning 24-7

N

Individuel behandling

N

Anonym alkoholbehandling

Behandlingsstedet

Med beliggenhed i rolige og naturskønne omgivelser ved den Jyske vestkyst, er placeringen af vores behandlingssted helt optimalt til at skabe den ro og afklarethed, der skal til for at du kan gå ind i den uundværlige forandringsproces, der danner grundlaget for løsning af dit alkoholproblem.

Problemdrikkere, der vælger at gå i behandling, oplever ofte så meget rod i tankerne, at det er svært eller umuligt at se en løsning på det hele. Man vil så gerne løse alt på en gang. Ligesom en tur i skoven under normale omstændigheder giver indre ro og tid til eftertanke, sådan vil et ophold på behandlingsstedet, sammen med den kognitive terapi du deltager i, vise dig vejen ud af dit problem.

Du bliver indlogeret i eneværelse, og indgår i et hold på max. seks andre deltagere. Dette muliggør en mere individuel behandling af netop dig og dine problem stilling. Den koncentrerede hold-sammensætning giver dig samtidig ekstra meget ro til fordybelse og selvindsigt. Forplejning er selvfølgelig inkluderet i prisen for behandlingen.

Alment om den Jyske Vestkyst

Jyllands Vestkyst er store naturoplevelser. Mange storme er i århundredernes løb gået i land her på stedet. Efter storm, kommer læ. Vores behandlingssteder er nøje udvalgt til at kunne give dig ro tilbage i dine tanker – og læ i dit liv fremover.

*Hovedparten af alle forløb foregår i det vidste hus, der vil dog være forbehold for ændringer i lokaliteten.

 

Har du et alkoholproblem?

Få hjælp nu - også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

 

Læs også


Fakta og mere viden


Søger du mere information om misbrug og behandling af alkoholproblemer, så kan du på denne side finde mere viden.