Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Har du selv eller en du kender brug for alkoholbehandling? Og måske overvejer du derfor, hvad er den bedste alkoholbehandling? 

  Den bedste alkoholbehandling

  Lad os bare slå fast med det samme – der findes ikke en alkoholbehandling, der er det bedste valg af behandling for alle. Det er der flere grunde til. Blandt andet er der forskel på den behandlingsmetode man bruger til at hjælpe en, der er afhængig af alkohol, og den terapimetode man bruger til at hjælpe en, der ikke er alkoholafhængig, men som ønsker at begrænse eller reducere sit alkoholforbrug.

  Du kan få gratis rådgivning om valg af alkoholbehandling ved at ringe på 70 20 55 01.

  Forskellige terapiformer til alkoholbehandling

  Der findes også mange forskellige terapiformer inden for alkoholbehandling. Igen er der forskel på om behandlingen fokuserer på alkoholafhængighed eller på at reducere et skadeligt overforbrug af alkohol.

  Blandt de mest anerkendte terapiformer til alkoholbehandling er Minnesotamodellen, også kendt som Minnesotakur eller 12-trins behandling. 

  En Minnesotabehandling henvender sig udelukkende til mennesker, der er alkoholafhængige og har anerkendt, at de må lære at leve et ædru liv eller liv afholdende fra alkohol. 

  En anden meget anerkendt terapiform til behandling af alkoholproblematikker er kognitiv terapi eller det man også kalder kognitiv adfærdsterapi. 

  Kognitiv terapi kan bruges både til behandling alkoholafhængighed og til at arbejde med et alkoholmisbrug og overforbrug.

  Begge terapiformer har hjulpet millioner af mennesker og familier i hele verden. 

  Hos Dyscon tilbyder vi begge terapiformer, og ofte bruger vi elementer fra begge. På den måde sikrer vi enestående resultater for vores klienter.

  Udover ovenstående er vores personale også trænet i almen psykoterapi.

  Har du brug for rådgivning til valg af den rigtige alkoholbehandling, så kan du ringe gratis på 70 20 55 01. Vi har hjulpet tusindvis af familier og enkeltpersoner – og vi vil også gerne hjælpe dig.

  Her kan du læse mere om Minnesotabehandling.

  Her kan du læse mere om Minnesotakur.

  Her kan du læse mere om alkoholafhængighed.

  Forskellige former for alkoholbehandling – hvad er den bedste?

  Der findes også forskellige former for alkoholbehandling, eksempelvis ambulant behandling, dagbehandling, døgnbehandling og online behandling.

  Igen er der ikke en behandlingsform som passer til alle eller en såkaldt ”one size fits all”-løsning.

  Det er derfor vigtigt at tage i betragtning, hvad passer til dig og dine omstændigheder. Har du for eksempel en familie eller et arbejde du må tage hensyn til, kan én behandlingsform være meget nemmere og mere hensigtsmæssig at gennemføre for dig end en anden.

  Hos Dyscon tilbyder vi flere forskellige alkoholbehandlingsformer, og vi har derfor altid en løsning som vil passe til dig og dine behov.

  Flere af vores behandlinger er specielt målrettet erhvervsaktive familiemennesker, som ikke kan være borte hjemmefra i flere uger eller være væk hjemmefra flere gange om ugen.

  Vil du vide mere om en skræddersyet alkoholbehandling, der passer til dig, så ring 70 20 55 01. Vi tilbyder gratis alkoholrådgivning uanset om du selv har et misbrug du ønsker hjælp til eller er pårørende til én der drikker for meget.

  Den mest effektive alkoholbehandling

  Når det kommer til behandling af alkoholafhængighed, findes der heller ikke en ”one size fits all”-alkoholbehandling. Alligevel er der en alkoholbehandling til behandling af alkoholafhængighed, vi vælger at kalde ”Danmarks mest effektive alkoholbehandling”.

  Hvorfor er 6-dagesmodellen den mest effektive alkoholbehandling?

  Hos Dyscon har vi nu i mere end 10 år udbudt en højintensiv alkoholbehandling, hvor man kun behøver at være væk fra familie eller job i en lille uge.

  Ingen anden alkoholbehandling i Danmark er så effektiv og komprimeret som 6-dages modellen.

  Og sammensætningen af de 6 dages højintensive program med et helt års opfølgning, har også givet enestående resultater. Resultater der er mere end dobbelt så gode, som dem for traditionel døgnbehandling.

  Effekten og resultaterne af behandlingen har også betydet at 6-dages modellen var Danmarks første alkoholbehandling med 100% behandlingsgaranti.

  Her kan du læse mere om 6-dages modellen.

  Du er også velkommen til at ringe for yderligere information på 70 20 55 01

  Hvad er den bedste alkoholbehandling hvis jeg ikke er alkoholafhængig? 

  Som nævnt er det ikke alle med et overforbrug af alkohol der nødvendigvis har udviklet alkoholafhængighed. Her vil det naturligvis være naturligt at spørge, ”Hvad er så den bedste alkoholbehandling til mig?”  

  Hvis du har læst den her artikel igennem, vil du på nuværende tidspunkt nok være klar over, at der ikke findes en behandlingsløsning, der er den rigtige eller den bedste for alle.

  Men når det kommer til behandling af et overforbrug af alkohol, er der to terapiformer og behandlingsmetoder der er specielt gode: Kognitiv terapi og metoden vi hos Dyscon kalder ”Lær at drikke med måde”.

  Begge metoder arbejder med at identificere årsagen til et overforbrug af alkohol og derefter med løsninger til at lære at drikke alkohol på en såkaldt social ansvarlig måde.

  Her kan du læse mere om behandlingsmetoden ”Lær at drikke med måde”.

  Ønsker du den bedste hjælp til at begrænse dit alkoholforbrug? 

  Så ring til os i dag på 70 20 55 01.

  Hvordan finder jeg ud af, hvad der er den bedste alkoholbehandling for mig?

  Hvis du er i tvivl om hvilken behandlingsform eller behandlingsmetode, der er det rigtige valg for dig, og vil sikre dig et langvarigt holdbart resultat, så tilbyder vi altid en gratis samtale med en professionel test, der viser hvilken alkoholbehandling, der er den bedste for dig.

  Ring for tidsbestilling på 70 20 55 01.

  Er du pårørende til en med et misbrug eller overforbrug af alkohol og vil vide hvad der er den bedste alkoholbehandling til en du holder af? Så er du altid velkommen til at bruge vores gratis alkoholrådgivning som har åben alle årets dage. Ring på 70 20 55 01.

  Hvad er den bedste alkoholbehandling til en kollega med et misbrug?

  Hos Dyscon Alkoholbehandlinger er alle vores alkoholbehandlinger målrettet så de passer til moderne erhvervsaktive mennesker. Så hvis du gerne vil vide, hvad der er den bedste alkoholbehandling til en ansat eller kollega i din virksomhed, kan du ligeledes bruge vores gratis alkoholrådgivning ved at ringe på 70 20 55 01.

  Du kan også læse mere om alkoholrådgivning til virksomheder her.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.