Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Hvad er Minnesotabehandling? 

  Minnesotamodellen er i dag en af de mest udbredte, anvendte og anerkendte behandlingsformer for alkoholafhængighed.

  En Minnesotabehandling bygger på Anonyme Alkoholikeres (AA) 12-trins program.

  Men til forskel fra Anonyme Alkoholikere, som er et selvhjælpsprogram, så udføres en rigtig Minnesotabehandling af professionelle behandlere.

  Virker en Minnesotabehandling?

  Millioner af mennesker har fået hjælp til deres alkoholafhængighed gennem Minnesotabehandling og det tilhørende tolvtrinsprogram.

  Verden over findes der flere tusinde alkoholbehandlingssteder, der bruger 12-trinsprogrammet. Og på verdensplan findes der mere end 115.000 selvhjælpsgrupper baseret på 12-trinsprogrammet.

  Så ingen anden alkoholbehandling har hjulpet og reddet så mange mennesker og familier.

  Hos Dyscon har vi gennem Minnesotabehandling hjulpet tusinder af enkeltpersoner og familier, der havde alkoholproblemer og alkoholafhængighed tæt inde på livet.

  Vi kan også hjælpe dig eller end du holder af! Du kan ringe gratis og anonymt til vores rådgivningslinje på 70 20 55 01.

  Er Minnesotabehandling den rigtige alkoholbehandling for alle?

  Alkoholbehandling gennem Minnesotabehandling henvender sig til personer som har udviklet alkoholafhængighed. Ikke alle der drikker ”lidt” for meget og har et storforbrug af alkohol er alkoholafhængige. Derfor findes der mange forskellige alkoholbehandlingsformer.

  Hvis du er i tvivl om hvilken hjælp til alkoholproblemer du skal vælge, tilbyder vi gratis og anonym rådgivning alle årets 365 dage. Du kan ringe til vores gratis rådgivningslinje på 70 20 55 01.

  Bruger Dyscon Minnesotabehandling?

  Ja – flere af vores behandlinger bygger på Minnesotamodellen. Blandt andet er vores meget effektive alkoholbehandling 6-dagesmodellen, bygget på Minnesotamodellen. 

  Vi tilbyder også ambulantbehandling efter Minnesotamodellen, samt onlinebehandling.

  Men til forskel fra mange andre behandlingssteder, er alle vores behandlere uddannet i at bruge flere behandlingsmetoder. 

  Hvorfor bruger vi ikke kun Minnesotamodellen?

  Af flere grunde, men vigtigst af alt fordi en Minnesota behandling udelukkende henvender sig til alkoholafhængige. Det vil sige mennesker der er psykisk og fysisk afhængige af alkohol.

  Den sygdom man også kalder alkoholisme. 

  Hos Dyscon Alkoholbehandling har vi mange klienter, der endnu ikke har udviklet denne psykiske eller fysiske afhængighed af alkoholen. Men derimod har et større eller mindre overforbrug/ misbrug af alkohol. 

  Til den store gruppe af klienter vil det være klart fejlbehandling at tilbyde en Minnesotabehandling.

  I stedet har vi en lang række andre behandlingsformer, blandt andet ”Lær at drikke med måde”, der bygger på vaneændring og tankeforandring gennem kognitiv terapi.

  Men der er også en anden stor og vigtig grund til at vi tilbyder flere forskellige alkoholbehandlingsformer. Minnesotamodellen er et spirituelt behandlingsprogram, som ikke alle synes om. Faktum er derfor, at selv om at Minnesota behandling er en yderst virkningsfuld og bevist behandling for alkoholafhængighed, så passer den ikke. Når det kommer til alkoholbehandling, så findes der ikke en ”one size fits all”. 

  Er en Minnesotabehandling det rigtige for mig?

  Er du i tvivl om hvilken alkoholbehandling der er den rette for dig eller en som du holder af og bekymrer dig om? Så ring til vores gratis rådgivningslinje på 70 20 55 01. Så kan vi hjælp dig, til at finde den rette behandling i lige netop din situation.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.