Skip to main content
 
 
 
 
Behandlingsgaranti
Alkoholrådgivning 24-7
Individuel behandling
Anonym behandling

ALKOHOLBEHANDLING

Drikker du “lidt” for meget? – eller er du pårørende…

Et overforbrug af alkohol er usundt, uanset om man er blevet afhængig af alkoholen eller bare drikker “lidt” for meget. Det går ud over både kroppen, den psykiske balance og ens omgivelser. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du selv drikker for meget, eller hvis du er pårørende til én, du er bekymret for, kan vi hjælpe dig – ring på vores døgntelefon og få en gratis, uforpligtende og anonym samtale. Igennem vores rådgivning hjælper vi dig til den bedste alkoholbehandling.

HVORNÅR DRIKKER MAN FOR MEGET?

Du behøver ikke være afhængig for at have et problematisk forbrug af alkohol. Du kan sagtens have behov for hjælp til at ændre den måde, du drikker på. F.eks. hvis du drikker alkohol for at klare presset, stressen eller af gammel vane. Du har lovet dig selv og din familie at skrue ned – uden held. Hvis du ikke søger alkoholhjælp i tide, risikerer du at miste både job, venner og ikke mindst din familie. Har du udviklet afhængighed af alkohol, er du sjældent i tvivl. Du holder dig måske tilbage fra at opsøge hjælp hos en alkoholbehandler, fordi du er flov og stadig håber, du selv kan klare det. Måske ser du behovet for alkoholbehandling som et nederlag? Der kan være tavshed eller skænderier med dine nærmeste. De bekymrer sig og er belastet af dit forbrug.

Gennem vores behandling lærer du at forstå din lyst til at drikke alkohol og de bagvedliggende behov, og du får styrket din evne til at leve efter de værdier, der virkelig betyder noget for dig.

RING, HVIS DU ER DET MINDSTE I TVIVL OM VALG AF ALKOHOLBEHANDLING

Hvis du overvejer, om du drikker lidt for meget, eller er du bekymret for et menneske du kender, er du velkommen til at ringe og få en snak med en alkoholbehandler. Du kan få en uforpligtende samtale, der kan afklare, om der er brug for hjælp, og hvilken slags tilbud der passer bedst. Som pårørende får du råd og vejledning til, hvordan du kan gribe situationen an og få hjælp til den, du er bekymret for.

Drikker du “lidt” for meget? – eller er du pårørende… – Ring 70 20 55 01

Har du et alkoholproblem?

Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

    ER DU PÅRØRENDE?

    Hos Dyscon modtager vi mange henvendelser fra pårørende til en med et alkoholproblem, som endnu ikke selv har søgt hjælp til misbruget. Den pårørende er i tvivl om hvor man kan søge hjælp og hvorledes man bedst motivere den problem drikkende.

    Læs mere om hjælp til pårørende og kontakt os på 70205501 – alle er velkommen!

    FAKTA OG MERE VIDEN

    Søger du mere information om misbrug og behandling af alkoholproblemer, så kan du på denne side finde mere viden.