Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Akut alkohol behandling er nødvendigt for at hjælpe en der har udviklet afhængighed til alkohol. Hvis en patient bliver ramt at hjerteproblemer, så ved alle, at akut behandling er direkte forbundet med vedkommendes chance for at overleve. Så et naturligt spørgsmål kunne være: ”Er akut behandling nødvendigt, når sygdommen måske ikke er akut opstået?”

  Akut hjælp, når viljen er der

  Der opstår som regel situationer i en alkoholikers liv, hvor misbruget eskalerer så meget at det bliver synligt for både vedkommende selv, men også de pårørende, at der er tale om et behandlingskrævende misbrug. Og når smerten ved at drikke bliver stor nok, så vil vedkommende være mere tilbøjelig til at tage imod hjælp. Det er i dette øjeblik der skal handles, og i dette øjeblik der skal iværksættes akut alkoholbehandling.

  Brug de professionelle

  Som pårørende er det ofte meget forvirrende, hvad der er den rigtige form for akut alkoholbehandling. Der er heldigvis hjælp at hente. 

  Hos Dyscon Alkoholbehandlinger, er der mulighed for at søge gratis rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den bedste alkoholbehandling, enten til dig selv eller en du er tæt på, som har brug for akut alkoholbehandling. 

  Rådgivningslinjen kan kontaktes på 70 20 55 01 alle dage. Her kan du tale med en professionel rådgiver, der selv har mærket afhængigheden på egen krop.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.