Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Alkoholmisbrug test på nettet er meget populære. Mange behandlingstilbud, både offentlige og private, har en online alkoholmisbrug test på deres hjemmeside. Her kan man besvare nogle spørgsmål om ens personlige alkoholforbrug, hvorefter siden kommer med et svar på om man har et misbrug af alkohol eller har et skadeligt forbrug af alkohol. Svaret er ikke individuelt vurderet og kan være meget misvisende.

  En bedre test

  Hos Dyscon Alkoholbehandlinger og på vores hjemmeside www.alkoholbehandlinger.dk, har vi ingen online alkoholmisbrug test. Hvorfor ikke? Vores erfaring viser at disse onlinetests, ofte giver et forkert billede, enten fordi testpersonen ikke opgiver helt rigtige, eller i hvert fald optimistiske data, eller fordi der er tilfælde hvor spørgsmålet ikke helt giver mening. Med andre ord, så er der ikke plads til individualitet i testen og der spørges ikke dybere ind til de enkelte faktorer. En langt bedre måde at få afklaret hvorvidt man har et alkoholproblem og om der er tale om et skadeligt forbrug eller afhængighed, er gennem et interview med en af vores terapeuter hos Dyscon.

  Gratis test hos en af vores behandlere

  Dyscon tilbyder gratis alkoholmisbrug test, hos en af vores behandlere. Du kan henvende dig på vores gratis rådgivningslinje på 70 20 55 01. Her kan du få foretaget en gratis test, der vil afdække, om du har et skadeligt forbrug, misbrug eller afhængighed af alkohol. Har du eller en du holder af, brug for hjælp til at ændre drikkevaner, så rådgiver vi også gerne om hvordan du finder frem til og vælger den hjælp der vil være bedst i din eller jeres specifikke situation.

  Den vigtige beslutning

  At tage hånd om, at få konstateret om man har et storforbrug af alkohol, kan være en svær beslutning. Hvad nu hvis det viser sig, at jeg faktisk er afhængig? Hvad nu hvis testen viser, at det er bedst at lade være med at drikke alkohol?

  Du bestemmer jo heldigvis selv hvad du vil gøre i forhold til resultatet af testen. Hos Dyscon hjælper vi årligt hundredvis af mennesker med et begyndende eller et svært alkoholproblem. Uanset hvor du er på skalaen, så er det vigtigt at handle på det du ved og føler. At afsøger emnet, kan i mange tilfælde være tegn på, at du i det mindste skal være så seriøs med dit liv, at du bør få talt om det, med nogen der ved hvad det handler om. Hos Dyscon kommer du altid til at tale med en person, der udover at være professionel, selv har haft misbrug eller afhængighed tæt inde på livet.

  Vi tilbyder gratis hjælp og rådgivning alle årets dage, uanset om du selv drikker eller er pårørende til en der drikker ”lidt” for meget. Ring 70 20 55 01.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.