Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Sådan sagde en kvinde, der ringede til os for at få at få rådgivning. Historien er kort, at hendes søster år efter år mødte op juleaften i beruset tilstand. Resultatet blev naturligvis skænderier og familiekonflikter.

  – Men hun havde jo lovet, at det ikke ville ske igen, fortalte kvinden skuffet.

  Hun er bestemt langt fra den eneste, der især ved juletid ringer med sådanne oplevelser. For desværre er højtider, hvor familien samles og forventningerne er store, også her vi oplever flest henvendelser fra skuffede pårørende.

  Hvorfor holder mennesker med spiritusmisbrug ikke det de lover? Forklaringen er enkel, fordi de ikke kan.
  Når den med alkoholproblemet lover ikke at drikke for meget, svarer det til at allergikere lover ikke at blive syge, når de spiser noget, de ikke kan tåle. For de lover ganske enkelt noget, som de ikke selv er herre over – for nu er det sygdommen, der har overtaget kontrollen.

  Hvis man gentagende gange har såret familie og venner ved at miste kontrollen over sit spiritusforbrug, har man et alkoholproblem. Omvendt lider man ikke af en karakterbrist, som mange fejlagtigt tror. Nej, det er oftest langt værre – nemlig en sygdom. Derfor er der også kun en løsning – en alkoholbehandling.

  Ring anonymt og gratis på tlf. 70205501 og få den første alkohol hjælp. Det er helt uforpligtende.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.