Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Danmarks mest effektive alkoholbehandling“. Sådan kalder klienter og pårørende en ny behandlingsform. Og det er bestemt ikke uden grund.

  Behandling af alkoholafhængighed har traditionelt været behæftet med en del usikkerhed om resultatet – for ikke at tale om, at klienten skulle være væk fra hjemmet i lang tid. For med den traditionelle Minnesota-model er der typisk tale om ca. 6 ugers behandling, som både har været forbundet med store personlige og økonomiske udgifter, samt et langt afbræk væk fra både familie og job. Men en ny behandlingsform har vist sig at være både hurtigere, mere effektiv og væsentlig billigere.

  Den nye metode er i Danmark blevet introduceret som 6-dages Modellen®. Denne behandling muliggør, at klienten kun behøver at være i intensiv behandling i fem døgn. Det er firmaet Alkoholbehandlinger.dk, der rådgiver virksomheder og private om bl.a. alkoholproblemer, som nu introducerer den nye metode.

  6-dages Modellen® er udviklet på basis af den allernyeste forskning indenfor alkoholbehandling. Forskningen har bl.a. vist, at der findes hele fem klart definerbare former for alkoholmisbrug. Denne nye viden har muliggjort, at behandlingen kan målrettes mere præcist til den enkelte klient. Ved at anvende de internationalt anerkendte diagnosticerings-redskaber ICD-10 og DSM-IV kan det fastslås, hvilken type alkoholisme man lider af, og det har dannet basis for udviklingen af 6-dages Modellen®.

  Tryghed for klienten

  Metoden har i nogen tid været anvendt med stor succes i vores nabolande. Og de gode resultater for klienterne gør, at vi har besluttet at indlægge en behandlingsgaranti, fortæller direktør Torben Balle Petersen fra Alkoholbehandlinger.dk.

  Metodens succes skyldes, at de misbrugere, der bliver behandlet på fem døgn med den nye metode, bliver fulgt nøje med efterbehandling i et helt år. Men man behøver altså kun være væk fra sin familie og arbejdsplads i én uge, og det har især arbejdsgiverne vist stor interesse for.

  – Det her er måske det største gennembrud inden for alkoholbehandling de seneste 20 år. Vi oplever endda, at flere af dem, som vi førhen måtte anbefale total alkohol-afholdenhed, nu kan lære at nyde alkohol på en ansvarlig måde, siger misbrugsekspert Rasmus Skovmand, der gennem længere tid har fulgt behandlingen og resultaterne.

  Ring anonymt og gratis på tlf. 70205501 og få den første alkohol hjælp. Det er helt uforpligtende.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.