Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  De fleste forbinder alkohol med noget positivt, fordi det som regel nydes i festligt samvær. Men også fordi alkohol kan medvirke til at bryde hæmninger.

  Men for cirka 10 % af befolkningen er der dog en fare for at blive fysisk eller psykisk afhængig af alkohol. Mange fra denne gruppe, har sikkert startet med kun at drikke ved festlige lejligheder, men så har trangen til alkohol taget til, således at de ganske enkelt ikke kan stoppe, hvoraf et alkoholproblem opstår.

  Når man spørger sådanne mennesker, hvorfor de drikker, er svaret typisk, at de har problemer. Måske har de svært ved at klare kravene på arbejdspladsen, har gennemgået en skilsmisse eller har andre problemer, der er så uoverkommelige, at flasken føles som et kærkomment og nemt middel til en bedre verden.

  Har du det også på samme måde?

  Selv om du inderst inde ved, at når flasken er tom og du igen bliver ædru, vender realiteterne tilbage. Så har du sikkert også gjort flere forsøg på at styre dit alkoholforbrug. For du mener selv, at du naturligvis har kontrol over det. Det kan være, at du har holdt pauser for at bevise at du godt kan lade være. Eller du har lavet dine egne regler, såsom ingen alkohol før middag, kun at drikke én variant, holde dig til øl, ikke blande osv.

  Alligevel har det ikke været befriende for dig, men snarere fået dig til at føle dig dikteret af dig selv og/eller andre. I nogle tilfælde er du måske gået på kompromis med dig selv og er “faldet i”. Og så har du tænkt: – Hvorfor kan jeg ikke lade være? Har jeg virkelig en så svag karakter? Jeg har jo ellers godt styr på mit liv generelt.

  Du er ikke alene

  Har du tænkt sådanne tanker, skal du vide, at du er ikke alene, og at andre, der har gennemført en alkoholbehandling, nu ved, hvorfor de reagerede sådan på alkohol. Det er ikke et tegn på svaghed, at alkohol skaber problemer i livet, men det kan være et svaghedstegn ikke at ville søge hjælp.

  Hjælpen findes – og vi finder gerne den rette løsning sammen med dig.

  Så, drikker du for meget? Svaret finder du sandsynligvis sammen med os, eller også ved du det allerede.

  Erkendelse er første skridt til et bedre liv for dig og dine omgivelser.

  Ring anonymt og gratis på tlf. 70205501 og få den første alkohol hjælp. Det er helt uforpligtende.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.