Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Alkoholbehandling Kolding

  Alkoholbehandling kolding


  Lever du i en familie med et problematisk drikkemønster? Ved du godt med dig selv, at du har et alkoholproblem? Og er du borger i Kolding Kommune?

  Så vil vi opfordre dig til at læse videre.

  Bor du i Kolding og har du som mål at komme til at drikke mindre alkohol, eller måske endda helt at stoppe med at drikke?

  Så vil vi gerne byde dig velkommen hos DYSCON.

  GRATIS ALKOHOLRÅDGIVNING- ALLE ÅRETS DAGE.

  Du er sikkert godt klar over at dit alkoholforbrug er ude af balance, ellers ville du ikke finde denne side. Det kan også være at du drikker “lidt” for meget i perioder. Dine nærmeste har måske irriterende mange gange mindet dig om, at det ikke er weekend i hverdagene.

  Stiller du måske dig selv spørgsmålet, er det overhovedet muligt for mig at finde balancen i forhold til alkohol, hvis man har mistet den?

  Der er en meget vigtigt ting vi gerne vil gøre helt klart! Et alkoholmisbrug løser ikke sig selv, uanset om du har et skadeligt forbrug af alkohol og er afhængig nu, eller du bare drikker for meget, skal der hjælp til udefra for at komme tilbage på sporet.

  Den rådgivning du har brug for er ikke langt væk. Ring til vores døgn telefon og tal med en professionel behandler. Vores behandlere er levende beviser på. at det godt kan lade sig gøre at ændre på sit liv og at ændre sine drikkevaner.

  Få personlig og individuel alkoholrådgivning alle årets dage på telefon  70 20 55 01.

  JEG ER BORGER I KOLDING.

  HVORFOR VÆLGE EN ALKOHOLBEHANDLING HOS DYSCON?

  Det er vigtigt at vide, hvilken en type behandling man gerne vil modtage. Det er også super vigtigt at den behandling du modtager en god og solid. Den skal være baseret på kognitiv adfærdsterapi, og frem for alt skal den være resultatorienteret, og have et varigt resultat.

  Der skal mere til end snak over en kop kaffe og balance opnås ikke ved at hyggesnakke med en behandler. Du har desperat behov for at få værktøjer du kan bruge på din situation, så du kan tackle den daglige trang til at drikke.

  Vores sammentømrede team hos DYSCON, har arbejdet sammen i mere end 10 år, og alkoholbehandling er en af vores største ekspertiser.

  Alkoholbehandling skal tilrettes den enkelte persons behov, og dertil kommer der de individuelle samtaler. Der findes ikke en “one size” i forhold til alkoholbehandling.

  Vi har bistået i tusindvis af mennesker, og har givet dem den hjælp de så desperat havde brug for. Hjælpen var nødvendig så de kunne nå deres mål om at opnå ædruelighed, eller at nedsætte deres drikkeri.

  For når et familiemedlem drikker går det ud over hele familien!

  Læs mere nedenunder denne tekst.

  FOKUS PÅ FAMILIEN .

  PROFESSIONEL BEHANDLING TIL DE PÅRØRENDE.

  Par- og familie terapi bliver flittigt brugt i behandlingen af pårørende.

  Ikke alle har nemt ved at tale om følelser, og slet ikke de følelser der gør ondt, og er sårede. Det er en svær samtale den pårørende skal tage, med sin partner, når man ønsker at vedkommende skal gå i behandling.

  Hvordan tager man hul på den samtale med sin partner? Den samtale der gerne skulle samle familien igen, ikke splitte den.

  Måske vil det være en god ide at tage en snak med en af vores dygtige behandlere, inden du tager hul, på den svære samtale.

  Behandleren kan give dig rådgivning i hvad du skal sige og ikke sige. Og hvordan i begge bevarer værdigheden under og efter samtalen.

  At være familiemedlemmer til en der misbruger alkohol er meget opslidende. Nære pårørende, føler tit en stor afmagt, over for den drikkende.

  Loyalitets spørgsmål kan melde sig i processen: Er det OK at tale med andre, om hvordan jeg har det? Er jeg illoyal overfor min partner/samlever?

  Alle mennesker har behov for et fortrolig sted at gå hen med deres bekymringer. Uden at ende med en følelse af at du smider din partner under “bussen”.

  Du kan træffe os på telefon 70 20 55 01.

  OM DEN SVÆRE, MEN NØDVENDIGE SAMTALE.

  HVIS DU BOR I KOLDING KOMMUNE.

  Din behandler er det øre du sagtens kan tale ud hos, du kan trygt stille de spørgsmål du bærer på.

  F.eks.; Hvordan tackler jeg mit alkoholproblem?.

  Behandleren kan i samtale med dig afdække hvilken behandlingstype, der giver mest mening i din situation. Behandlerens resultat er baseret på test og samtale med dig, eller dit familiemedlem.

  En behandling der er målrettet din situation er det du og din behandler skal arbejde hen imod, den skal tilpasses dit arbejdsliv og dit familieliv, og hvad du ellers har af forpligtelser.

  Du kan være helt tryg i forhold til din fremtidige behandling, din alkoholbehandler har den nødvendige faglige ekspertise, så han er i stand til at hjælpe dig.

  MOTIVERENDE SAMTALE, ET VIGTIGT VÆRKTØJ.

  DYSCON har gjort os til eksperter i at stille spørgsmål og lytte, og klæde personer på til den motiverende samtale.

  Ganske ofte føler den pårørende, at det er en udfordrende opgave at tage den første samtale med den drikkende partner. DYSCON har rustet mange pårørende til at tage den nødvendige konfrontation med en alkoholmisbruger.

  Vi kalder det for en motiverende samtale, fordi den gerne skulle munde ud i at din partner går i alkoholbehandling.

  Når du skal forsøge at “nå” ind til din partner, kan hovedet blive fyldt med spørgsmål.

  Hvor direkte må jeg være? Er der noget jeg ikke må sige?

  Andre før dig har stillet de spørgsmål, og været nervøse for at tage denne samtale.
  For hvad nu hvis jeg siger noget forkert og får et skuffende udfald? Er det så min skyld at min partner ikke går i behandling? Det er en frygt mange har, men følger du rådgivningen fra din behandler, er der ikke noget at være bange for.

  Du har mulighed for på egen hånd at udforske den “motiverende samtale”, også det man kalder for en intervention, eller en konfliktfri intervention.

  I denne samtaleform, bevarer alle deres værdighed, samtidig med at den drikkende erkender sit misbrug.

  Her kan du blive klogere på den konfliktfri intervention her: Konfliktfri intervention

  Alkoholbehandling Kolding

  ALKOHOLBEHANDLING KOLDING.

  ET INTENSIVT 6 DAGES KURSUS.

  Hvad er 6-dagesmodellen? Og egner jeg mig til at gå på det kursus?

  Fordele ved et 6-dageshold:

  1. Behandlingsforløbet er intensivt.
  2. Behandlingen er effektiv, varighed 6 dage.
  3. Efterbehandling i 1 år giver kvalitetssikring. 6 dages primærbehandling, 1 års efterbehandling.
  4. Resultatorienteret! Et varigt og stabilt behandlingsresultat.
  5. Garanti, hvis du tager et tilbagefald, kan du få din behandling gentaget.

  Her kan du læse mere om 6-dagesmodellen.

  Her kan du læse mere om anonym rådgivning og alkoholafvænning generelt.

  DET FOREGÅR PÅ ET 6-DAGESKURSUS?

  Specialuddannede misbrugsbehandlere, er en del af det team der varetager behandlingen.

  Alkoholbehandlingen foregår i et luksus sommerhus ved Vesterhavet. Her er der ro og den smukke jyske natur, har også en rolig og fredelig indvirkning på sindet.

  Mange kursister nyder en rask morgengåtur inden dagens program, eller efter en lang og indholdsrig behandlingsdag. Det er skønt at blive blæst lidt igennem nede ved havet!

  Forskellen på dette kursus og traditionel behandling er: “Ingredienserne” er de samme, men tempoet for indlæring er højere.

  En traditionel behandling består typisk af én samtale om ugen. Så det program har du hurtigt dækket, og kan gå dybere i din viden om dig selv og dit alkoholmisbrug.

  Efter behandlingen, vil du bedre være i stand til at starte på en frisk. Du har opnået en større og bredere forståelse af dit alkoholmisbrug, og du vil være bedre rustet til at forblive ædru, når du kommer tilbage til din familie og venner.

  Samtaler på kurset er naturligvis underlagt tavsheds- og fortrolighedsløfter fra vores og alle deltageres side.

  KAN ALLE FÅ GAVN AF 6-DAGESMODELLEN?

  Nej, kurset er kun henvendt til ressourcestærke personer, og personer der kan klare sig selv uden hjælp fra læger eller anden fagperson.

  Inden du kan indstilles til behandling i 6-dagesmodellen, skal du igennem en indledende samtale. Vores dygtige behandlere, gennemfører screeningen for at finde ud af om denne behandlingstype passer til dig:

  Hvad sker der ved en samtale?:

  1. Du bliver udredt. Behandleren ser på dine specifikke behov samt din alkohol problematik vil blive grundigt analyseret.
  2. Du kan også selv stille spørgsmål til 6-dagesmodellen.
  3. Grundig test. (Dyscon udredning).
  4. Behandlingsgaranti, hvis du mod forventning tager et tilbagefald.

  Søger du mere viden om 6-dagesmodellen, kan du læse om om denne super effektive alkoholbehandling på dette link 6-dagesmodellen.

  Heldigvis samarbejder mange sundhedsforsikringer med DYSCON, om 6-dages opholdet.

  Lad os sammen finde ud af, hvordan dit forsikringsselskab forholder sig. 70205501

  AMBULANT ALKOHOLBEHANDLING KOLDING.

  -REGION SYDJYLLAND.

  Måske er det ambulant alkoholbehandling-tilbud, du synes bedst om. Der kan være mange grunde til at man ikke er vild med intensiv behandling.

  Det ambulante alkoholbehandlings-tilbud består af individuelle samtaler. Behandlingen foregår en gang om ugen, på et af vores alkoholambulatorier.

  DYSCON har ikke noget alkoholambulatorie i Kolding C, Ringkøbing behandlingscenter er det nærmeste, og det vil nok være lidt for lang en rejse for de fleste af vores klienter fra Kolding og omegn.

  I stedet for kan det være du vil i behandling i vores onlineambulatorie. Denne metode henvender sig til dig der gerne vil have alkoholbehandling fra dit eget hjem!

  Professionelle behandlere, kører dagligt individuelle behandlings-samtaler via en online tjeneste som f.eks. Zoom eller Skype.

  Fordele ved et online forløb:

  Fordele:

  1. Personer med stress og sociale forbier har mulighed for at modtage behandling på lige fod med andre borgere.
  2. Du er ansigt til ansigt med en behandler.
  3. Fleksible tider, i kan planlægge tiden fra gang til gang.
  4. Personer der rejser meget, kan have glæde af online alkoholbehandling, det samme gælder udenlandsdanskere.
  5. Målrettet behandling, alle værktøjer og virkemidler er de samme, som vi anvender i et fysisk ambulatorie.Her kan du læse mere om ambulant alkoholbehandling

  PASSER ONLINE FORLØBET TIL ALLE?

  Langt de fleste vil passe til et online forløbe. Et onlineforløb behøver ikke at være et 100% online, det kan kombineres med, personligt fremmøde, det kan evt. aftales fra gang til gang.

  Her er en liste over personer der også kan have gavn af online behandling:
  Personer der kan have gavn af online forløbet:
  • Personer der ikke kan forlade deres hjem, pga. handicap, sociale udfordringer eller angst.
  • Personer der ikke har bil/eller mulighed for at tage kollektiv trafik.
  • Personer der gerne vil gennemføre deres alkoholbehandling, selvom de er ude at rejse.
  • Personer der foretrækker misbrugsbehandling på Dansk, men ikke bor i Danmark
  • Personer med en travl hverdag, der forhindrer dem i at møde op i et ambulatorie.

  Kunne du tænke dig at prøve at gå i behandling via en online platform?

  Du er velkommen til at ringe, og få en snak om hvordan du kommer i gang.

  Ring allerede i dag: 7025501

  PÅRØRENDE, KAN OGSÅ HAVE GLÆDE AF RÅDGIVNING, ONLINE!

  Når du lever sammen med eller er nær pårørende til en der drikker, trækker det store veksler på venskab og kærlighed. Derfor har de pårørende også brug for at modtage henholdsvis behandling og rådgivning.

  Det er meget opslidende. Derfor har den pårørende næsten altid brug for professionel hjælp.

  Planlæg et online møde med en behandler hos DYSCON, du kan sidde hjemme og stadig modtage hjælp.

  En fortrolig samtale kan gøre en utrolig forskel for en nær pårørende, og det kan ligeså godt foregå hjemme hos dig selv, frem for i et ambulatorie.

  ONLINE ALKOHOLBEHANDLING ER FLEKSIBEL.

  Fleksibilitet er vigtig, du skal gerne være afslappet når du modtager din alkoholbehandling.

  Du bestemmer hvornår det passer dig at gå i behandling, måske foretrækker du behandling efter endt arbejdstid, eller i en pause på dit arbejde.

  Synes du stadig det er uklart, hvilken type alkoholbehandling du skal vælge, er det tid til at ringe og få en snak med en professionel alkoholbehandler, så i sammen kan træffe den beslutning.

  Ring til en af vores behandlere og få rådgivning på telefon: 70205501

  Her kan du læse mere om online alkoholbehandling

  alkoholbehandling kolding

  ALKOHOLBEHANDLING PÅ EN ANDERLEDES MÅDE:

  DRIK MED MÅDE PROGRAMMET!

  HVIS DU BOR I KOLDING.

  Hvis du stadig ikke har udviklet en alkoholafhængighed, men ved at du har et problematisk drikkemønster, så passer du sikkert godt ind i “drik med måde” behandlings-programmet.

  Føler du at det er tid til få kontrol over dit drikkeri?

  Ring på vores rådgivningslinje og find ud af, om du kan indgå i behandlingsmodellen “drik med måde”. Et program hvor du lære at drikke socialt ansvarligt.

  Alle typer misbrug har en behandlingsløsning.

  Her kan du læse mere om “lær at drikke med måde”

  Få gratis rådgivning NU! Ring nu på 70 20 55 01.

  100% Diskretion, 100% Tavshedspligt, 100% Behandlingsgaranti.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.