Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion


  Har du overvejet at få hjælp til et alkoholproblem? Og er du borger i Horsens Kommune? Så vil vi gerne byde dig velkommen hos os i Dyscon.

  Hvis dit mål er at drikke mindre alkohol, eller helt at stoppe med at drikke, vil vi meget gerne hjælpe dig med professionel rådgivning, så du sikkert kan nå dine mål.

  GRATIS ALKOHOLRÅDGIVNING TIL DIG DER BOR I HORSENS.

  Måske er du godt klar over at dit forhold til alkohol er problematisk. Du ved måske også godt at du drikker “lidt” for meget. Du bliver indimellem mindet om det af dine nærmeste venner og familie.

  Men hvordan finder man balancen i forhold til alkohol, hvis man har mistet den?

  Hos os i Dyscon ved vi godt, at den slags problematikker ikke bare løser sig af sig selv Og uanset hvilken problemstilling du befinder dig i lige nu, i forhold til alkohol, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Både dig der drikker for meget og har et skadeligt højt forbrug af alkohol og de personer omkring dig, der oplever ubalancen på nært hold.

  Få den rådgivning du trænger til på vores døgntelefon. Når du ringer til os svares telefonen af en alkoholbehandler, som selv har prøvet at leve med et alkoholmisbrug, og som selv er kommet ud af misbruget med hjælp af fagpersoner. De ved hvor svært det er, at erkende at man drikker for meget, og de kender konsekvenserne af et stort misbrug, få personlig og individuel alkoholrådgivning alle årets dage på telefon  70 20 55 01.

  JEG BOR I HORSENS.

  SKAL JEG VÆLGE ALKOHOLBEHANDLING HOS DYSCON?

  Det er super vigtigt at du modtager en god og solid alkoholbehandling, en som er resultatorienteret, og som gerne skulle have et varigt resultat.

  Du bliver ikke i balance af at drikke kaffe og hyggesnakke med en behandler, du skal have værktøjer der passer til din situation, så du kan overvinde den daglige trang til at drikke.

  Hos DYSCON er vi et sammentømret team, der har arbejdet sammen i mere end 10 år, og alkoholbehandling er noget vi har rigtig stor erfaring med. Alkoholbehandling skal være tilrettet den enkelte persons behov og samtalerne skal altid være individuelle samtaler. Vi er stolte af vores arbejde og vi vil også gerne hjælpe dig.

  I tusindvis af mennesker har fået den hjælp de har brug for, så de har kunnet nå deres mål om at blive ædru, eller at nedsætte deres drikkeri. Ingen af dem var bare et “nummer” i rækken, vi har været personligt engageret i dem alle sammen.

  Mange pårørende har været glade for den støtte de har fået af vores team, hos DYSCON kommer hele familien i behandling, ikke kun den drikkende part.

  For når én i familien drikker, lider hele familien, læs mere nedenunder denne tekst.

  FAMILIEN I FOKUS.

  PROFESSIONEL BEHANDLING TIL PÅRØRENDE.

  Par- og familie terapi er et af de værktøjer, som bliver brugt i pårørende terapien.

  Følelser kan være svære at tale om. Det samme gælder sårede følelser! mange pårørende til en person med misbrug, har oplevet meget svigt, mange forventninger der er brast, løgn, fortielser mm.

  Det er rigtig svært at få taget hul på den rigtige svære samtale, der er afsættet til at få helet familien igen. Den svære samtale hjælper vores dejlige behandlere dig med at tage.

  Denne samtale er forudsætningen for at kunne samle en familie igen.

  At være pårørende til et familiemedlem der har et alkoholmisbrug, kan være meget opslidende, for de personer der er tæt på.

  Nære pårørende, føler tit en stor afmagt, over for den drikkende.

  Den pårørende spørger måske sig selv: Kan jeg tillade mig at tale med andre, om hvordan jeg har det? Er jeg illoyal overfor mit familiemedlem?

  Alle pårørende har behov for et sted at gå hen med deres bekymringer, og få en fortrolig samtale. Uden at føle at han eller hun underminerer sin egen familie!

  Du kan træffe os på telefon 70 20 55 01.

  LIDT OM AT TAGE DEN SVÆRE SAMTALE.

  TIL DIG I HORSENS KOMMUNE.

  I dine samtaler med din behandler kan du trykt stille de spørgsmål du bærer på, eksempelvis hvordan du tackler forskellige problemer. Det kunne være problemer med alkohol i din familie.

  Din behandler kan derefter vurdere, hvilken behandling der giver mest mening i din situation. Resultatet som behandleren kommer frem til er ikke gætværk, det et baseret på test og samtale med dig, eller dit familiemedlem.

  Det er vigtigt at den behandling du modtager er så målrettet din situation, din familiekonstruktion og f.eks. dit arbejdsliv, som muligt. Du ønsker uden tvivl en resultatorienteret behandling, gerne en med langvarig resultat. DYSCON tilbyder behandlingdermøder disse kriterier.

  Når i lægger en plan for din fremtidige behandling, kan du være helt tryk, din behandler har stor erfaring og han har også de nødvendige eksamener, og faglige ekspertise.

  Sammen med din behandler sætter i mål for din ædruelighed, og nedbringer dit skadelige forbrug af alkohol, med udgangspunkt i den enkelte borger.

  10 ÅRS ERFARRING I DEN MOTIVERENDE SAMTALE.

  Igennem de sidste ti år har vi i DYSCON gjort os til eksperter i at stille spørgsmål og lytte. Vi har også haft rigtig mange samtaler med både pårørende og den drikkende part.

  Den nære pårørende kan til tider føle det er en uoverkommelig opgave, at tage den første samtale med sin drikkende partner. Vi har rådgivet rigtig mange nære pårørende til alkoholmisbrugere, med henblik på at ruste dem til denne “konfrontation”.

  Når en pårørende skal forsøge at “nå” sin partner, kan der opstå mange spørgsmål. Hvor direkte skal jeg være? Er der noget jeg helst ikke skal sige?

  Vi har rådgivet i tusindvis af klienter og klædt dem på til denne samtale, der helst skulle munde ud i at den drikkende indvilliger i at gå i behandling.

  Det overordnede mål er at få den nære pårørende til at stoppe med at drikke for meget, eller helt at stoppe med at drikke.

  Du er ikke alene om at frygte den samtale, det kan godt føles som om det er din skyld, hvis du ikke siger det rigtige, så går din partner måske ikke i behandling? Mange personer før dig har følt det samme som dig.

  Du har mulighed for at læse mere om den svære samtale, det er også det man kalder for en intervention, eller en konfliktfri intervention.

  Det er en samtaleform, hvor det er vigtigere end nogen sinde at alle bevarer deres værdighed, samtidig med at den drikkende erkender sit misbrug.

  Her kan du blive klogere på den konfliktfri intervention: Konfliktfri intervention

  Alkoholbehandling Horsens

  ALKOHOLBEHANDLING HORSENS.

  6 DAGE/5 NÆTTER,ET INTENSIVT 6 DAGES KURSUS.

  I dette afsnit får du mere information om 6-dagesmodellen?

  Vores klienter kårer det til Danmarks mest effektive alkoholbehandling.
  Hvad gør kurset så effektivt?

  Som deltager i et 6-dages hold, får du følgende fordele:

  Fordele ved et 6-dagesmodellen:

  1. Et intensiv behandlings forløb.
  2. Effektivitet, kursets varighed er på bare 6 dage.
  3. Kvalitetssikret, Efterbehandling i 1 år. De 6 dage er en primærbehandling, derefter tager vores faste behandlingsteam over og følger dig i et efterfølgende helt år.
  4. Resultatorienteret! Et varigt og stabilt behandlingsresultat.
  5. Garantibehandling, hvis du tager et tilbagefald, kan du få din behandling gentaget.

  Her kan du læse mere om 6-dagesmodellen.

  Her kan du læse mere om anonym rådgivning og alkoholafvænning generelt.

  HVAD FOREGÅR DER PÅ ET 6-DAGESKURSUS?

  På et 6-dages ophold vil du være omgivet af specialuddannede misbrugsbehandlere og specialuddannede terapeuter, det er dem der forestår dit intensive behandlingsforløb.

  Behandlings-lokationen er et luksus sommerhus ved Vesterhavet, valget af sommerhus er taget sådan, at du kan komme langt væk fra din vante omgivelser.

  Den smukke jyske natur, har også den ro og fred, der er gavnlig for at du kan finde ro til at lytte og lære.

  Du har også mulighed for at gå en morgentur inden din behandling eller en rask tur efter endt behandling. Der er ikke noget bedre end at få lidt blæst i håret efter endt alkoholbehandling.

  Indholdet i kurset har som udgangspunkt samme ingredienser som en traditionel ambulant alkoholbehandling.

  Forskellen er at dette kursus er intensiveret. De resultater og erkendelser du kommer til omkring dit alkoholmisbrug, er de samme som du ville opleve i en traditionel behandling, bare i et helt andet tempo.

  En traditionel behandling vil bestå af en samtale om ugen. Så med dette intensiverede program får du et hurtigt forspring i din behandling.

  Når du har færdiggjort din behandling, vil du føle dig bedre i stand til at starte på en frisk, du vil have fået en ny forståelse af dit alkoholmisbrug, når du vender hjem til din familie og venner.

  De samtaler du har på kurset er naturligvis underlagt tavsheds- og fortrolighedsløfter fra vores side. Både omgivelser og sommerhus er meget diskrete og det er os meget magtpåliggende for os, at du skal føle dig hjemme i de jyske omgivelser.

  HAR ALLE GAVN AF 6-DAGESMODELLEN?

  Før end du kan indgå i en behandling i 6-dagesmodellen, skal du igennem en indledende samtale. Samtalen foretages af en af vores behandlere, i gennem samtalen vil det blive udredt om du er kandidat til at indgå i kurset:

  Hvad sker der ved en samtale?:

  1. Udredning, der vil blive set på dine specifikke behov og din alkohol problematik vil bliver grundigt analyseret.
  2. Du har også selv mulighed for at stille spørgsmål til 6-dagesmodellen. Efter samtalen vil din behandler være i stand til at tage en beslutning om du er egnet til at følge et kursus i 6-dagesmodellen.
  3. Du vil derfor blive grundig testet. (Dyscon udredning).
  4. Behandlingsgaranti, hvis du mod forventning tager et tilbagefald.

  Søger du mere viden om 6-dagesmodellen, kan du læse om om denne super effektive alkoholbehandling på dette link 6-dagesmodellen.

  Mange sundhedsforsikringer samarbejder med DYSCON, om 6-dages opholdet, kontakt os, så finder vi ud af hvordan dit forsikringsselskab forholder sig. 70205501

  alkoholbehandling Horsens

  DEN AMBULANTE ALKOHOLBEHANDLING HORSENS.

  OGSÅ I REGION MIDTJYLLAND.

  Ambulant alkoholbehandling er også et tilbud til dig der bor i region Midtjylland, og måske tiltaler den dig mere end den intensive form. Det kan der være flere grunde til.

  Et Ambulant alkoholbehandlings-tilbud består af personlige individuelle samtaler. Behandlingen foregår en gang om ugen, på et af vores alkoholambulatorier.

  DYSCON har ikke nogen alkoholbehandling i Horsens C, Ringkøbing behandlingscenter er det nærmeste, og det kan vi umuligt forlange af vores klienter.

  Af samme årsag har DYSCON udviklet et onlineambulatorie, der henvender sig til dig der gerne vil modtage behandling fra dit eget hjem!

  Behandlingen foretages af vores professionelle behandlere, som til daglig har ansvaret for samtalerne hos DYSCON.

  Fordele ved et online forløb:

  Fordele:

  1. Hjemlige omgivelser, kan være en fordel for personer med stress eller sociale forbier.
  2. Dine samtaler foregår ansigt til ansigt med en behandler.
  3. I kan mødes når det passer dig, og i kan planlægge tiden fra gang til gang.
  4. Udenlandsdanskere, eller personer der rejser meget, kan med fordel deltage i alkoholbehandling online.
  5. Resultatorienteret behandling, alle værktøjer og virkemidler du lærer igennem online ambulatoriet er det samme som ved et fysisk fremmøde.Her kan du læse mere om Ambulant alkoholbehandling

  PASSER ONLINE FORLØBET TIL ALLE?

  Ja, online forløbet passer til langt de fleste, det kan være et 100% online forløb, men kan også kombineres, alt efter hvad i aftaler sammen. Onlinebehandling kan blive dit nye lokale misbrugscenter, hjemme fra din stue!

  Online forløbet er også perfekt til dig, der ofte er ude at rejse og ikke altid befinder dig i Danmark.

  Til dig, der ved at du umuligt kan undvære behandling, også selvom du måske går til AA møder (anonyme alkoholikere) i det land du gæster lige nu.

  Da ikke alle borgerehar bil, kan afstanden til et alkoholambulatorium, være en hindring for et fysisk fremmøde. Online behandling giver dig mere luft i hverdagen, samtidig med at du følger din behandling.

  Personer der lider af social angst kan have svært ved at forlade deres bolig. Det samme gælder nogen personer med et fysisk handicap, begge er de glade for onlineambulatoriet.

  Hvis du tænker at du kunne have gavn af at deltage i et online forløb hos DYSCONs onlineambulatorie.

  Er du velkommen til at ringe til en af vores dygtige medarbejdere, og få en snak om hvordan du kommer i gang.

  Ikke to personer er ens og derfor skal en alkoholbehandling også være skræddersyet. I alkoholbehandling findes “one size” ikke, det er vigtigt at vi finder en alkoholbehandling der passer dig.

  Lad os hjælpe dig med at finde dit personlige alkoholbehandlingsprogram.

  Ring allerede i dag: 70205501

  NÆR PÅRØRENDE, KAN OGSÅ FÅ RÅDGIVNING, ONLINE!

  At være nær pårørende til en der misbruger alkohol, er meget opslidende og trækker store veksler på samlivet. Det er derfor den pårørende næsten altid har brug for professionel hjælp.

  Nære pårørende kan planlægge individuelle samtaler med en behandler hos DYSCON, det kan enten foregå online eller ved personlig fremmøde.

  Når du indgår i et pårørende onlineforløb, så adskiller det sig ikke fra et forløb, hvor du møder personlig op på vores ambulatorie.

  Den eneste forskel er, at du kan sidde hjemme og stadig modtage hjælp. Det giver dig mere tid i hverdagen.

  En fortrolig samtale med en behandler kan sagtens foregå hjemme hos dig selv, det er en af de store fordele ved et online forløb.

  FLEKSIBILITET I ONLINE ALKOHOLBEHANDLING.

  Vi har som mål at være så fleksible som muligt, vi har ikke noget problem med at mødes efter normal arbejdstid, eller hvornår det passer ind i dit program.

  Måske samtaler, efter arbejdstid eller i din frokost pause. Vi vil rigtig gerne tilstræbe at planlægge behandlingen på et tidspunkt der passer dig.

  Er du i tvivl om hvilken type behandling du foretrækker, om du foretrækker en behandling hvor du er fysisk tilstede eller om du foretrækker et onlineforløb.

  Så kan du ringe til en af vores behandlere og få rådgivning på telefon: 70205501

  Intet er opnået ved at udsætte din beslutning, alkoholafhængighed skal behandles. Alt hvad du får ud af at trække beslutningen ud, er at du trækker veksler på din familie og dem du holder af.

  Her kan du læse mere om online alkoholbehandling

  DRIK MED MÅDE PROGRAMMET! ALKOHOLBEHANDLING PÅ EN NY MÅDE.

  HVIS DU BOR I HORSENS.

  Denne type behandling passer til dig der godt ved, at dit forhold til alkohol er problematisk, men forskellen er, at du stadig ikke har udviklet alkoholafhængighed.

  Dine nære pårørende har sikkert igen og igen fortalt dig at du drikker lidt for meget. Det kan også godt være du selv ved, at du til tider er ude af kontrol.

  Find ud af om du er kandidat til at indgå i programmet “lær at drikke med måde“. Ring til en af vores behandlere i dag.

  Her kan du læse mere om “lær at drikke med måde

  Få gratis rådgivning NU! Ring nu på 70 20 55 01.

  100% Diskretion, 100% Tavshedspligt, 100% Behandlingsgaranti.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.