Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  – og med ét års efterbehandling har vist enestående resultater.

  Alkoholbehandling har traditionelt været behæftet med en del usikkerhed om resultatet – og meget langvarige behandlingsophold. Med den traditionelle Minnesotabehandling har der typisk været tale om ca. 6 ugers behandling.

  Derfor har det været forbundet med store udgifter og et langt afbræk i arbejdet for virksomheder, som har ønsket at sende en medarbejder i behandling.

  Nu er der imidlertid blevet udviklet en ny metode til alkoholafvænning, 6-dags Modellen®, som muliggør at misbrugeren kun behøver at være i intensiv behandling i én uge.

  Det er firmaet alkoholbehandlinger.dk, der nu introducerer den nye metode på det danske marked. Den nye behandlingsform er udviklet på basis af den allernyeste forskning inden for alkoholbehandling. Forskningen har bl.a. vist, at der findes hele fem klart forskellige typer alkoholmisbrugere.

  Denne nye viden har muliggjort, at behandlingen kan målrettes mere præcist til den enkelte klient. Ved at anvende de internationalt anerkendte diagnosti-ceringsredskaber ICD-10 og DSM-IV kan det fastslås, hvilken type alkoholisme, man lider af, og det har dannet basis for udviklingen af 6-dags Modellen®. Metoden har i nogen tid været anvendt med stor succes i Sverige.

  I følge firmaets direktør Torben Balle Petersen er succesraten for den nye behandlingsmetode så høj, at man nu giver behandlingsgaranti.

  Det skal dog tilføjes, at en del af metodens succes skyldes, at de misbrugere, der bliver behandlet på én uge med den nye metode, bliver fulgt nøje med efter-behandling i et helt år. Men man behøver altså kun være væk fra sin arbejdsplads og sin familie i én uge.

  – Vi scanner løbende markedet for at finde de mest effektive metoder til f.eks. stressbehandling og behandling af alle typer af misbrug. Vores mål er at hjælpe medarbejdere af med deres problemer og hurtigt tilbage på arbejdet. Og med den nye metode til alkoholafvænning er det lykkedes over al forventning, fortæller Torben Balle Petersen.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.