Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Har du eller én du holder af, alkoholproblemer tæt inde på livet? Har du brug for alkoholbehandling eller rådgivning, der sikrer dig fuld diskretion og anonymitet? Så kan vi hjælpe dig.

  Hvorfor nogle vælger at være anonyme i deres alkoholbehandling.

  Der kan være mange forskellige grunde til at man ønsker en alkoholbehandling, hvor man kan være anonym og er sikret diskretion. 

  Nogle vælger diskretion og anonymitet, fordi de er bange for hvilke konsekvenser det kan have for deres job eller virksomhed. Det kan for eksempel være folk der arbejder i sundhedssektoren som læger og sygeplejersker. 

  Det kan også være personer som arbejder i retsvæsenet, politifolk, advokater eller dommere, hvor der kunne blive stillet spørgsmålstegn ved afgørelser og beslutninger, hvis det blev kendt, at de havde et alkoholmisbrug.

  Det kan være virksomhedsledere eller ejere, som er bange for dårlig omtale, hvis offentligheden kender til et eventuelt alkoholmisbrug.

  Det kan være personer med et kendt ansigt udadtil; skuespillere, sangere og mediefolk, som vil sikre sig ro til at gennemgå en alkoholbehandling.

  Og det er blot for at nævne nogle få. Der kan være mange andre grunde til, at man ønsker anonym alkoholrådgivning eller anonym alkoholbehandling.

  Hos Dyscon Alkoholbehandling blander vi os ikke i, hvad din grund er. Vi giver dig mulighed for at have helt anonym og diskret alkoholbehandling, hvis du ønsker det.

  Ring 70 20 55 01 og få gratis, anonym rådgivning omkring alkoholmisbrug og valg af alkoholbehandling.

  Du kan også læse artiklen Skal jeg holde min alkoholbehandling hemmelig?

  Dyscon har i mere end 10 år hjulpet tusindvis af familier og enkeltpersoner med alkohol problematikker tæt inde på livet. Vi kan også hjælpe dig og din familie. Ring 70 20 55 01.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.