Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Mange tror fejlagtigt, at Antabus kan kurere eller hjælpe dem til at komme ud af alkoholafhængighed. Det er desværre ikke korrekt. Læs derfor denne artikel, så du ved hvordan Antabus kan bruges i forbindelse med alkoholafhængighed.

  Antabus ikke en varig og holdbar løsning for alkoholafhængighed.

  Mange af de klienter som kommer i behandling hos os, for at få hjælp til alkoholafhængighed, har tidligere prøvet at få hjælp gennem egen læge, som har udskrevet Antabus. Men både til deres egen og familiens store skuffelse, var det kun en kortvarig løsning. Hvorfor? 

  Svaret er, at en varig og holdbar løsning kræver tankeforandring, og denne tankeforandring kan kun skabes gennem professionel og effektiv alkoholbehandling.

  Hvis en alkoholafhængig ikke modtager professionel behandling, vil han eller hun før eller siden falde tilbage i sit gamle drikkemønster.

  Igennem mange år oplyste producenten af Antabus på deres indlægssedler, at Antabusbehandling ikke kunne stå alene, men skulle gives sammen med psykosocial behandling. Desværre har producenten nu valgt at fjerne denne vigtige information fra indlægssedlerne. Mange tror derfor fejlagtigt, at Antabus på sigt vil behandle afhængigheden, hvilket fører til stor skuffelse hos både den drikkende, men også hos familien.

  Betyder det at Antabus er ubrugeligt for alkoholafhængighed?

  Nej, det betyder det ikke. Nogle som har drukket store mængder alkohol gennem en periode, kan have store udfordringer og føle det som værende umuligt selv at få sat proppen i flasken og stoppe med at drikke.

  Her kan Antabus være et godt afrusningmiddel, der støtter op omkring beslutningen om at få lagt alkoholen på hylden. Men for at have nogen gavnlig og langtidsholdbar effekt, kræver det at man straks følger op med en professionel effektiv alkoholbehandling, som kan skabe den nødvendige tankeforandring

  Her kan du læse mere om forskellige alkoholbehandlinger, der skaber den nødvendige tankeforandring.

  Har du eller én du holder af brug for hjælp til at komme ud af et alkoholmisbrug eller en alkoholafhængighed, så er vi klar til at hjælpe og rådgive dig. Ring alle årets dage på 70 20 55 01.

  Her kan du læse mere om Antabus:

  Antabus er ikke alkoholbehandling

  Antabus er ikke alkoholafvænning

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.