Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/alkoholbehandlinger.dk/public_html/wp-content/themes/divi/functions.php on line 5752
N

Behandlingsgaranti

N

Alkoholrådgivning 24-7

N

Individuel behandling

N

Anonym alkoholbehandling

Gratis alkoholrådgivning

Vi tilbyder anonym og gratis alkoholrådgivning til alle.

For mange familier kan det, at være pårørende til en med et alkoholproblem, være ved at ødelægge familiebåndende. Frustration og skuffelse over brudte løfter, pinlige episoder eller forsømmelse af ansvar og omsorg, kan efterlade dybe ar.

Med baggrund i vores mangeårige erfaring med rådgivning om alkoholmisbrug, alkoholproblemer og alkoholbehandling, kombineret med uddannelser inden for både par og familieterapi, har vi udviklet nogle forskellige teknikker til at få alkoholmisbrugeren til at indse problemet og selv ønske at gå i behandling.

Vi har også forskelige værktøjer til at hjælpe familien til at få talt ud om problemerne, og derved skabe et fælles vækstgrundlag for en stabil fremtid, uden de konflikter der uvægerligt opstår når man har alkoholproblemer tæt inde på livet.

Alkoholrådgivning

Alkoholrådgivning – også til pårørende

Uanset om du har spørgsmål til dit eget alkoholforbrug, er pårørende til den der måske drikker for meget, er bekymret for en arbejdskollega eller bare har spørgsmål til alkoholmisbrug eller alkoholisme generelt, er du velkommen til at gøre brug af vores gratis rådgivning, der både er uforpligtende og anonym.

Ring til vores professionelle alkoholrådgivere for gratis alkoholrådgivning. Vores alkoholbehandlere sidder klar til at give dig støtte og vejledning.

Relaterede artikler:

Alkoholrådgivning til virksomheder

Hvis du kender en eller selv er påvirket af et misbrug - Ring 70 20 55 01

Har du et alkoholproblem?

Få hjælp nu - også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

Gratis alkoholrådgivning

Læs også


Fakta og mere viden


Søger du mere information om misbrug og behandling af alkoholproblemer, så kan du på denne side finde mere viden.