Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion


  Er Randers Kommune stedet hvor du bor? Og går du med tanker om at få hjælp til et alkoholproblem. Så håber vi meget at du vil føle dig velkommen her hos os i Dyscon.

  Vi tilbyder professionel hjælp og vejledning, så du kan nå dine mål, drikke mindre alkohol, drikke med måde, blive eller forblive ædru.

  VI TILBYDER ALKOHOLRÅDGIVNING.

  Måske ved du godt at du drikker ”lidt” for meget, eller dine nærmeste siger det tit til dig, at du burde søge hjælp? Det kan også være at du er samboende med en, der drikker for meget alkohol.

  Uanset hvem du er, og hvilken problemstilling du føler dig fanget i, så vil vi gerne fortælle dig at der er hjælp at hente. Både for dig, der drikker lidt for meget, og til dig der er pårørende til en med et skadeligt højt forbrug af alkohol.

  Du har mulighed for helt uforpligtende, at kontakte en af vores professionelle behandlere, på Dyscons døgntelefon, her kan du modtage alkoholrådgivning og vi holder åben alle årets dage på telefon  70 20 55 01.

  Her kan du stille spørgsmål til vores professionelle behandlere. Lad være med at udsætte din beslutning, modtag gratis rådgivning og en uforpligtende snak, ring 70 20 55 01.

  JEG ER BOSAT I RANDERS.

  HVORFOR SKAL JEG VÆLGE ALKOHOLBEHANDLING HOS DYSCON?

  Det er vigtigt at få en resultatorienteret alkoholbehandling, en behandling der har varige resultater. Vi er et godt team der har mere end 10 års erfaring ud i at give alkoholbehandling via individuelle samtaler. Vi er stole af vores arbejde og vi sætter en ære i at du når dine mål.

  Vi har hjulpet i tusindvis af mennesker til at blive ædru eller at nedsætte deres drikkeri.

  Mange pårørende har været taknemmelig for den hjælp, de har modtaget fra vores professionelle personale.

  Ud over erfaring har alle vores behandlere gennemgået og færdiggjort deres uddannelser som alkoholeksperter. Udover at levere en grundig og effektiv målrettet alkoholbehandling, har alle vores behandlere specialiseret sig i at hjælpe familien rundt om den drikkende.

  For når en i familien drikker går det ud over hele familien, læs mere nedenunder denne tekst.

  MISBRUGETS EFFEKT PÅ FAMILIEN.

  PROFESSIONEL BEHANDLING ER NØDVENDIG.

  Ud over at være uddannede alkoholbehandlere er vores behandlere også udannede i par- og familie terapi. Vi har gennem tiden hjulpet mange familier til at tage den svære, men vigtige samtale om sårede følelser, og svigt, der er begyndelsen til at kunne samle familien igen.

  Vi ved godt at når du har et familiemedlem, der har et alkoholmisbrug, kan være meget opslidende, og de personer der er tæt på, de pårørende, oplever tit en stor afmagt, over for den drikkende.

  Spørgsmål som, “hvor går jeg hen for at få en fortrolig snak, uden at føle at jeg er illoyal overfor mit familiemedlem?” opstår. Nærmeste pårørende har brug for et sted at gå hen for at få en fortrolig samtale. Uden at føle at han eller hun underminerer sin egen familie!

  Den fortrolige snak, er helt uforpligtende. Du kan træffe os på telefon 70 20 55 01.

  DEN SVÆRE SAMTALE.

  LÆS MED HVIS DU BOR I RANDERS KOMMUNE.

  Når du taler med din behandler har du mulighed for at spørge ind til, hvordan du tackler forskellige problemer, for eksempel problemer med alkohol i din familie.

  Behandleren kan også vurdere hvilken behandling der passer bedst til dig i din situation, baseret på test og samtale med dig, eller dit familiemedlem.

  Vores behandlere sikrer dig den bedste behandling, ved at målrette den efter dine behov, dit arbejdsliv, familieliv osv. Du vil aldrig føle dig som bare et nummer i køen, det er yderst vigtigt at du føler at du er i gode hænder.

  Det er også derfor vi i behandlingen lægger stor vægt på den enkelte terapeuts faglighed, de har alle taget deres eksamener og er fuldt udrustede, til at tage fat i din behandling, og de kan alle rådgive dig i hvordan du får dit liv tilbage.

  I samarbejde med din behandler kan i sætte mål for din ædruelighed, og nedbringe dit skadelige forbrug af alkohol.

  Vi har hos Dyscon mere end ti års lang erfaring i at tage den første, til tider, svære samtale.

  Den pårørende kan have svært ved at tage den første samtale med en drikkende samlever eller ægtefælle. Vi har rådgivet i tusindvis af klienter med henblik på, at de selv kan tage den nødvendige samtale, så de får de bedst mulige resultater.

  Allerhelst skulle samtalen munde ud i at den drikkende tager imod professionel hjælp. Alle vores behandlere er eksperter i at sammensætte en skræddersyet alkoholbehandling til din pårørende. Målet er måske, at din nærepårørende stopper helt med at drikke alkohol.

  Du har mulighed for at læse mere om den svære samtale, det man også vil kalde for en intervention, eller en konfliktfri intervention. En samtaleform hvor alle bevarer deres værdighed, samtidig med at den drikkende erkender sit misbrug.

  Læs mere on den konfliktfri intervention her: Konfliktfri intervention

  ALKOHOLBEHANDLING RANDERS.

  6-DAGESMODELLEN ET INTENSIVT 6 DAGES KURSUS.

  I dette afsnit får du mere information om 6-dages modellen?

  Mange af vores klienter har kaldt den for Danmarks mest effektive alkoholbehandling. Og hvad er så grunden til det? Når du deltager i et 6-dages hold, får du følgende:

  Fordele ved et 6-dageshold:

  1. Kurset indeholder en høj intensiv behandling,
  2. Det er effektivt, du er kun væk fra dit arbejde eller din familie i 6 dage.
  3. Kvalitetssikret, et helt års efterbehandling. De 6 dage er en primærbehandling, derefter monitorerer vores behandlingsteam dig i et efterfølgende helt år.
  4. Resultatorienteret! Et godt og stabilt behandlingsresultat.

  Her kan du læse mere om 6-dages modellen.

  Her kan du læse mere om anonym rådgivning og alkoholafvænning generelt.

  Hvad sker der på et 6-dages kursus?

  Her på et 6-dages ophold vil du møde en professionel alkoholbehandling og specialuddannede misbrugsterapeuter, det er dem der forestår dit intensive behandlingsforløb.

  Selve behandlingen foregår i et luksus sommerhus ved Vesterhavet, langt væk fra din vante dagligdag, omgivet af den smukke jyske natur. Her har du rig mulighed for dagligt at gå lange ture ved vandet og få blæst lidt vind i håret.

  Kurset indeholder som udgangspunkt samme ingredienser som en traditionel ambulant alkoholbehandling. Behandlingen er i dette tilfælde bare intensiveret, og du vil opnå samme resultater og erkendelser omkring dit alkoholmisbrug, som i en traditionel behandling, bare i et helt andet tempo. Du har så at sige “klippet” næsten et halv års behandling ned til at vare kun 6 dage.

  Efter endt ophold vil du føle dig bedre i stand til at starte på en frisk, med en ny forståelse af dit alkoholmisbrug, når du vender hjem til din familie og venner.

  Samtalerne du har på opholdet er naturligvis underlagt samme tavsheds- og fortrolighedsløfter fra vores side. Sommerhus og omgivelser er meget diskrete og det er meget vigtigt for os at du skal føle dig tryg i de jyske omgivelser.

  Kan alle have gavn af 6-DAGESMODELLEN?

  Inden du kan bliver skrevet op til behandling i 6-dages modellen, skal du gennemgå en samtale med en af vores højt uddannede alkoholbehandlere. Igennem samtalen vil følgende blive afdækket:

  Hvad sker der ved en samtale?:

  1. Udredning af specifikke behov og problematikker bliver grundigt analyseret.
  2. De spørgsmål du måtte have til 6-dagesmodellen, vil ved denne samtale blive besvaret, og efter samtalen ved din behandler om du er egnet til at indgå i alkoholbehandling i 6-dages modellen.
  3. Intet er baseret på tilfældigheder, og du vil derfor blive grundig testet.(Dyscon udredning).
  4. Behandlingsgaranti, hvis du mod forventning tager et tilbagefald.

  Trænger du til mere viden om 6-dages modellen, kan du med fordel gå ind og læse om denne super effektive alkoholbehandling på dette link 6-dages modellen.

  Mange sundhedsforsikringer samarbejder med DYSCON, om 6-dages opholdet. Kontakt os, så finder vi ud af hvordan dit forsikringsselskab forholder sig.

  DEN AMBULANTE ALKOHOLBEHANDLING.

  I REGION MIDTJYLLAND.

  Måske tiltaler et ambulant alkoholbehandlings tilbud dig mere, end den intensive form.
  Det kan der være flere grunde til.

  I et ambulant alkoholbehandlings tilbud går du til personlige individuelle samtaler og behandling en gang om ugen. Selve behandlingen foregår i et af vores alkoholambulatorier.

  DYSCON har ikke nogen alkoholbehandling i Randers C, det nærmeste behandlingscenter er i Ringkøbing, og det kan vi umuligt forlange af vores klienter.

  Derfor har DYSCON udviklet et onlineambulatorie til dig der gerne vil i behandling hjemme fra din egen stue!

  Behandlingen foregår i samarbejde med de samme professionelle behandlere, som altid foretager samtalerne hos DYSCON.

  Her ser du et par af fordelene ved at indgå i et online forløb:

  Fordele:

  1. Hjemme hos dig selv, specielt målrettet til personer med stress eller sociale forbier.
  2. Ansigt til ansigt med en behandler.
  3. Tilpassede tider, vi planlægger fra gang til gang.
  4. Expat, eller dig med et travlt job. Selvom du ikke fysisk befinder dig i Danmark, kan du modtage misbrugsbehandling på Dansk.
  5. Samme resultater, de værktøjer og virkemidler du modtager via online ambulatoriet er det samme som ved et fysisk fremmøde.
  6. Her kan du læse mere om ambulant alkoholbehandling

  HVEM ER ONLINE FORLØB MÅLRETTET TIL ?

  Online forløbet passer perfekt til dig der ofte er ude at rejse og ikke altid befinder dig i Danmark.

  Du ved og har erkendt, at du umuligt kan undvære behandling, selvom du måske går til AA møder (anonyme alkoholikere) i det land du gæster lige nu.

  Afstanden til et alkoholambulatorie, kan også hindre et fysisk fremmøde samtidig med at du også skal passe hverdagens forpligtelser.

  Personer med social angst kan i mange tilfælde have svært ved at forlade deres bolig, det samme gælder personer med et fysisk handicap der ligeledes har svært ved a forlade deres omgivelser, begge er de glade for onlineambulatoriet.

  Hvis du mener at du kunne have gavn af at deltage i et online forløb hos DYSCONs onlineambulatorie, så ring til en af vores dygtige medarbejdere og aftal hvilken online tjeneste der passer jer bedst, Zoom, Skype andet og se hvordan det fungerer.

  Vi hjælper dagligt rigtig mange mennesker med af finde en alkoholbehandling der passer til deres behov, og til deres individuelle situation. Ikke to mennesker er ens og derfor skal en alkoholbehandling også være skræddersyet, så den passer til den enkelte person.

  Ring allerede i dag: 7025501

  ER DU NÆR PÅRØRENDE? FÅ RÅDGIVNING ONLINE.

  At være nær pårørende til en der drikker for meget, er opslidende og trækker store veksler på parforholdet/samlivet. Derfor har den pårørende i langt de fleste tilfælde også brug for professionel hjælp.

  De individuelle samtaler med en behandler kan planlægges så de foregår delvis online, hvis der er behov for det.

  Et pårørende onlineforløb adskiller sig ikke fra et forløb hvor du møder op på et ambulatorie. “Ingredienserne” er de samme, uanset om det foregår online eller ved fremmøde.

  En af de helt store fordele ved et online forløb er, at du kan sidde i dit egen hjem, og stadig få en personlig og fortrolig samtale med en professionel behandler.

  En fleksibel Online alkoholbehandling giver store fordele .

  Det er vores intention at behandlingen både af den pårørende og den drikkende skal foregår så fleksibelt som overhovedet muligt.

  Det kunne være samtaler, efter du er kommet hjem fra arbejde eller i en pause på din arbejdsplads. Vi tilstræber at lægge behandlingen på et tidspunkt der passer dig.

  Hvis du er i tvivl om du foretrækker behandling, hvor du er fysisk tilstede, eller om du foretrækker et onlineforløb, så er du velkommen til at ringe og få en snak med en af vores dygtige behandlere på telefon: 70205501

  Du opnår intet ved at udsætte din beslutning, alkoholafhængighed går ikke over af sig selv, og det eneste du får ud af at trække beslutningen ud, er at du slider på din familie og dem du holder af op.

  Her kan du læse mere om online alkoholbehandling

  EN ANDEN TILGANG TIL TRADITIONEL ALKOHOLBEHANDLING -DRIK MED MÅDE PROGRAMMET!

  TIL DIG DER BOR I RANDERS.

  Denne behandling er til dig der allerede nu ved, at du har et problematisk forhold til alkohol, men du har stadig ikke udviklet alkoholafhængighed.

  Du har sikkert hørt dine nære pårørende fortælle dig at du drikker lidt for meget, eller måske ved du godt at den er gal.

  Find ud af om du er kandidat til at indgå i DYSCON Alkoholbehandlingers program “lær at drikke med måde”.

  Her kan du læse mere om “lær at drikke med måde

  Få gratis rådgivning NU! Ring nu på 70 20 55 01.

  100% Diskretion, 100% Tavshedspligt, 100% Behandlingsgaranti.

  læs mere om: ædru alkoholiker, Randers sundhedsstyrelsen oplyser

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.